miercuri, 30 mai 2007

Hello, everyone !

Mai demult , am intrebat in stinga si-n dreapta ce e acela un blog si mi s-a raspuns ca este un fel de jurnal electronic, fara un scop anume, pe care scrii ce vrei si ce nu vrei, astfel incit sa vada tot poporu'. Initial, ideea de blog, am gasit-o , cih-cheesy, dar cum multe chestii pe lumea asta nu fac sens, cam asa si cu blogareala asta, scrii vrute si nevrute, ginduri si neginduri si in cele din urma, am ajuns sa ma introduc in aceeasi oala blogosferica, cu toti blogarii si blogaritzele, ca tot traim intr-o lume tehnologica...Si poate cu aceasta ocazie, aflu si eu raspunsul la o intrebare care ma cam apasa de citeva zile...Ladies and Gentlemen, cei care din greseala-plictiseala, aterizati pe acest blog , spuneti-mi, va rog, ce parere aveti despre un barbat care nu stie sa inoate? Pina acum citeva zile, nici nu stiam ca exista barbat care sa nu stie sa inoate, fapt ce, ptr. mine, este un big turn off ...Ca femeie, ma simt rusinata ca nu stiu sa inot si mi-e de ajuns sa ma tolerez pe mine, insa nu pot accepta ideea de barbat (fie el, frate, iubit, sot, prieten ) care nu stie sa inoate. Desigur, am fost catalogata, superficiala, atunci cind am criticat un astfel de " specimen masculin ", care nu stie sa dea din miini si din picioare, in apa, insa eu ma apar in continuare si tin mortis la ideea ca un barbat, musai, trebuie sa stie sa inoate. Rog seriozitate de la cei care vor sa impartaseasca parerea, daca nu se gaseste nimeni, eu nu ma supar, chiar daca mi-ar placea sa ii ascult si pe altii. Multumesc ptr. atentie !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea Inuca,sunt de acord cu tine,un barbat trebuie sa stie sa inoate!Poate sunt de moda veche dar am nevoie sa ma simt in siguranta langa un barbat!Asadar,recomand masculilor sa invete sa inoate sau macar sa evite subiectul atunci cand vorbesc despre propria persoana fetelor,cu speranta ca nu vor fi nevoiti sa le salveze din vreo balta...Iar voi ,fetelor,fugiti la piscina,in general profesorii de inot sunt tipi canon,in plus e mai bine sa contati doar pe propriile forte in cazul unui naufragiu..si nu numai....Boys,no offense!!Eugenie

Anonim spunea...

un barbat care nu stie sa inoate are sansa sa nu ajunga naufragiat pe o insula unde il asteapta singura femeie...
pacat de femeie...ca ramane singura

Anonim spunea...

Interesant. Intrebarea mea e de ce ar trebui sa stie sa inoate? Sa te simti in siguranta cu el in caz ca treceti pe langa o apa?

ina bixade spunea...

Da, in caz ca mergem in croaziera si se scufunda vaporul, sa stiu ca barbatul de linga mine ma salveaza. Ar fi trist sa murim amindoi inecati!