miercuri, 21 noiembrie 2007

Fix in Pix attitude:)

Fashion tips: low rise-OUT, high- waisted IN !!! (finally, bye-bye belly buttons, ca tare nu suportam modelul asta de pantaloni). Mi-am pus doar posteriorul:) in aceasta fotografie, sa scot in evidenta talia inalta a blugilor, (Diesel) care sint din nou la moda si pe care i-am tot asteptat, pentru ca ma saturasem sa vad pe strada atitea buricuri-burice, si uneori chiar crapatura din dos!( oh, that's gross). Inteleg ca everyone has different taste, but this one with low-rise pants, I never got it! So, welcome back, high-waisted!
PS: For more photos, click Aici

20 de comentarii:

Anonim spunea...

pari foarte fericita...!!!in blugii tai "high waisted".....pana si fundul tau parca are o atitudine...mai fericita.....!!!.....te prind bine.....:).si ei.....si rosul de pe unghiute!!!...movie partner..

ina bixade spunea...

M-ai dat gata cu semnatura ta de "movie partner":) Tura ce vine sa-ti lasi numele real! Sper sa reusim sa mergem la filmul "Rendition". De 100 de ani ma chinui sa merg si nu am apucat. Pe curind, my movie partner:)
PS: Eu aleg cinematograful!

Lola spunea...

Arata foarte bine si blugii si funduletul tau :)
Si sper sa prinda moda asta cu talia inalta, intotdeauna mi s-a parut mult mai flattering.

ina bixade spunea...

Draga mea, se spune ca modelul asta cu talie inalta, produce urmatoarea reactie: love it or hate it. Noi doua cu siguranta ne incadram in prima parte a reactiei:) Pe curind, mai exact vineri:)

simonacratel spunea...

nice butt :)

vreau sa zic ca eu am purtat mult blugi cu talie joasa si nu mi-am dat seama ca atunci cind ma aplec mi se vede fundul la spate. pina intr-o zic cind barbata-miu n-a mai rezistat si mi-a spus. lol

Mikidos spunea...

vai ce bine! ovarele noastre vor fi vesele din nou! Love Diesel! tu simona, eu nu ma aplecam, faceam asa o chestie de mare gimnasta ca sa nu mi se vada crapatura:)) Hahahaa! pupam fetele frumoase. frumos fund mai fata!

Anonim spunea...

Imi place tare mult cum arata funduletul tau in acest model.Si eu ma incadrez tot in prima parte a reactiei(love it!):) Te pup!Gia

Anonim spunea...

waouu,cred ca dc as fi barbat,as avea o erectie!!!Frumùoase si bune fese!!!Si cum zice ton movie partner,unghiutele rosii au farmecul lor!!Hai,te pup,Eugenie.

ina bixade spunea...

Da' ce de-a complimente am mai primit, ca deja sint cu nasu' pe sus:), cu atit mai mult cu cit aceste complimente vin din partea unor patzachine feminine:) va pup.

simonacratel spunea...

lol. pe bune cite aprecieri ai trezit in niste femei postindu-ti fundul.

unde sunt barbatii??? sunt toti gay?

ina bixade spunea...

Da, draga mea, asa se pare, ma plac mai mult gagicile decit baietii:) But who cares?:)

simonacratel spunea...

pai sa-mi postez si eu fundul sa vedem daca ma plac si pe mine femeile, ca as fi curioasa

lol

ina bixade spunea...

Astept cu interes noul tau post, cu text si imagine:)

Zuzu spunea...

Hihihi, draguta poza, nice attitude ;)!!!
Nici mie nu imi plac pantalonii cu talie joasa, dar nici cu talie exagerat de inalta. Ca intotdeauna prefer varianta de mijloc, talie normala. :-))
Ah, si-mi place poza intreaga... ;))

simonacratel spunea...

a, nu, a fost o gluma. m-ai luat in serios?! am mari probleme sa postez pe blog orice care nu este de la git in sus. n-ai observat?

dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de mindra de fundul meu ca si tine. lol

ina bixade spunea...

Si eu am glumit! Nu te-ai prins?:)

Anonim spunea...

Votez "pentru".. :)

ina bixade spunea...

Bun asa!!! Inseamna ca esti in tabara mea!!! muahhhh:)

Anonim spunea...

buna !locuiesti in middle village?

ina bixade spunea...

NU!