luni, 12 noiembrie 2007

Totul sau Nimic!!!

Curind, oh pardon, recent, (mai exact acum 3 zile:) mi s-a reprosat ca sint Ina insensibila:) si din acest motiv, pun aici, in vazu' lumii, o mica explicatie: acord credit oamenilor pina la proba contrarie, imi place sa cred ca toti sint frumosi si buni, (de fapt chiar asa ii vad) dar daca descopar ca m-am inselat asupra lor, devin fara scrupul si ma descotorosesc de ei intr-o clipita.(bum bum). I love my life, o consider pretioasa si nu accept sa fie minjita cu oameni de duzina, marunti-girboviti si de nimic:)Explicatie incheiata:) Period.End of story! Aleluia:)
PS: Nu am mare experienta la oameni, but I have a strong support system si asta e de ajuns! Aha!

17 comentarii:

simonacratel spunea...

Pai nu toata lumea e asa? :)

ina bixade spunea...

NU!

Zuzu spunea...

Hmmm, stiu bine ce zici, inteleg prea bine si sustin felul in care gandesti privitor la incerderea oferita...
Desi pare radical slogannul "totul sau nimic", in cazul asta e cea mai corecta alegere. cred

simonacratel spunea...

Nu? Poate asa e, majoritatea asteapta sa le cistigi increderea muncind din greu. dar daca eu nu vreau sa muncesc pentru asta si vreau sa-mi faca cadou pur si simplu increderea lor, cum fac eu?

lol

ina bixade spunea...

Draga mea Simona, esti toata o intrebare:) Nu stiu cum sa faci, pentru ca nici eu nu stiu cum sa fac:)

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine 100%!!Eugenia

simonacratel spunea...

hahaha, cind o sa ma fac mare, poate o sa fiu toata un raspuns.

:)

Anonim spunea...

Intrebare...
Priveste in jurul tau si raspunde sincer: Ce ai in momentul asta, totul sau nimic?
Ce reprezinta fiecare din ele pentru tine(in ce anume se exprima, in prieteni, bani, fericire, cariera, etc)????
Gore.

Mikidos spunea...

Fetelor dragelor..si eu vaz numa' ce e bun in oameni. Mai imi iau cate una peste gura din cand in cand. Dar eu sunt mai ciudata asa si ma gandesc: "cum sa ma supar si sa nu mai vb cu omul asta? daca moare maine si o sa regret toata viata ca l-am urat o vreme??"
Asa ca aleg sa iert. Infinit mai bine pt. mine sufleteste. Mai zic una-doua, mai de ma-sa, mai zic nustiuce in gand, dar iert. E cel mai safe pt mine sa nu fiu suparata pe nimeni. Caci toate is nimicuri:) Si toate trec..

Zuzu spunea...

Just a gril, ce spui tu nu e neaparat gresit(gandindu-ne la oameni foarte apropiati si la incindente minore, da, atunci cam asa e), insa daca mereu "cruti" pe cineva numai pe principiul asta iar "cineva-ul" nu gandeste la fel.... ii spune conflict de interese :))))))
Plus ca un umila mea parere, ceea ce ai spus tu difera putin de ideea mesajului initial... parca.
Poti oferi incredere si daca nu vezi totul bun in persoana respectiva. Poate o vezi asa cum e, cu bune si cu rele, dar decizi sa ii acorzi incredere... Si poti fi suparat pe cineva o vreme dar sa nu ii retragi si increderea oferita... Nu stiu, imi pare alta nuanta a problemei...

ina bixade spunea...

Pentru anonim-Gore-: in momentul de fata am un pic din fiecare (a nu se intelege jumatati de masura), sa-i zicem un TOT mai mic, TOTUL mare urmeaza, slowly but surely, just watch me:)

Pentru Just a girl: nu e vorba de ura, cine a zis asa ceva? Oricit de mult nu-mi convine ideea ca "people come and go in our life", in cele din urma admit ca e adevarat. Iar daca nu pleaca de buna voie, in ceea ce ma priveste, ii elimin eu:) Dar nu ca-i urasc, ci pentru ca am inteles ca sint falsi-meschini, cu care nu am nimic in comun si nu contribuie cu nimic la evolutia mea:) I'm not a people person, dar asta nu inseamna ca sint asociala, ci ca prefer" putin si de calitate, decit mult si prost":) But that's ME !!! Fiecare functioneaza dupa propriile reguli, simtaminte si so far, -ABSOLUTELY NO REGRETS- :)

simonacratel spunea...

"People" este un subiect dureros si pentru mine. Avem nevoie de ei, simtim nevoia de ei, dar uneori trebuie sa-i mai si taiem de pe lista, si uneori, ce e mai grav, dupa ce le-ai facut toate confidentele posibile, si nu stii ce-or sa faca cu toate informatiile pe care le-ai incredintat. :)

La mine, cel mai dureros subiect sunt people de sex feminin, care nu se dau in vint dupa mine. Cind ma place o femeie, sint atit de incintata, incit ii fac cadou prietenia mea instantaneu.

lol

Lola spunea...

Inutza, mie-mi trebuira ani sa ajung la vorba ta cu "viata e prea pretioasa sa..." :D
Asa e, baby, cum zici tu.
Plus ca tu, insensibila?? cat de bine te cunoaste persoana care ti-a zis asta? Hm.

Anonim spunea...

Draga mea Ina,sunt in totalitate de acord cu tine!Gia

Anonim spunea...

Hmm...Pot sa comentez si eu ceva???
Pe romani in general ii consideri frumosi si buni, sau deja te-ai descotorosit de ei?
Inca o intrebare....Odata ma intrebai daca cred in a doua sansa. Eu am spus ca nu, tu ai spus ca da, crezi. Se potriveste deviza "Totul sau nimic" cu acordarea celei de-a doua sanse?? Pentru mine, astea se cam bat cap in cap.
Liviu.

ina bixade spunea...

Da! Cred in a doua sansa, dar numai cind e vorba sa mi se acorde MIE! ATIT! :)

Anonim spunea...

Eu cred in a doua sansa si cand o acord eu, dar numai a doua. Pentru ca imi acord prezumptia de vinovatie :)
Multumesc de vizita si de comment... Cat despre universul ala, e totusi utopic, sau poate exista doar periodic... Pentru ca altfel devenim un pic autisti daca exageram, desi nici nu mai stiu daca nu este cumva o solutie :)....