duminică, 27 ianuarie 2008

Printre betoane:)


Mi s-a reprosat (iara?:) ca de ce pun posturi asa rare pe blog-ul meu aiurit.(hello, dear anonim:) Cumva sint golita de inspiratie? Nu neaparat, doar ca nu il vreau too personal, (ii las pe altii sa o faca:) Iar apoi e de ajuns ca ma sparg in figuri:) in fotografiile afisate. Si totusi, azi fac o exceptie (daca tot am fost luata la intrebari:) si sint f. personala, spunind ca m-am trezit dimineata cam zburlita:), dar dornica sa ma logodesc, numai ca nu am cu cine:) Nu-mi place nimeni. Nici macar baiatul din vis:) Imi place ideea de logodna, sa fiu logodnica cuiva!!! Anyone? :) Uuh, cit fun am pe acest blog. Si ca sa ripostez un pic la replica primita nu demult: -Ina, esti ciudata si incilcita- spun atit: I like my individuality!!! (nu-mi pasa ce crede poporu':)
PS: In NY este deep freeze si trebuie sa recunosc ca ma face cu nervii iarna asta, desi, atita vreme cit nu ninge, nu vreau sa ma smiorcai. Prefer soarele cu dinti ascutiti, decit fulgii de zapada. Good Bye si... un sarut mai special-prelungit:) ptr. anonimul cu pricina, care m-a scos un pic din amorteala cu intrebarea lui (hmm, i'm getting flirtatious now:) Te pomenesti ca incepe sa-mi placa acuma sa get too personal on my own blog!!! More to come... My flickr AICI!

17 comentarii:

Anonim spunea...

draga Inuca,vive le primtemps ca iarna nu iti reuseste,te face sa te trezesti zburlita si cu ganduri de logodna..te pup,Eugenie

ina bixade spunea...

Deci de la iarna mi se trage:) Ma gindeam eu:) te pup. muahhh

Ronin Man spunea...

Ina, am nimerit din intamplare pe blog tau, ricosat de la Dana, si "te-am frunzarit" un pic... sper sa nu te superi! esti la fel de ciudata si dificila ca noi toti, mai degraba complexa si plina de contradictii!...parerea mea. sa fii bine! sorry , daca te-am suparat!:))

ina bixade spunea...

Da! Te-ai prins:) si nu, nu m-ai suparat, dimpotriva, mi-a convenit:)

Lola spunea...

Ina-carina, lasa ca e bine sa mai hibernam o vreme, poate ca sa ne bucuram mai tare de primavara cand va veni.
Eu imi fac socoteala asa: ianuarie e ca si dus, apoi februarie are doar 4 saptamani (+1 zi anul asta, dar ce conteaza) si apoi de la Martisor incolo e ca si cum e primavara. Mai e putin.
Pe mine zilele scurte ma omoara, vreau lumina pana tarziu in noapte :))

ina bixade spunea...

Bine, my darling, o sa calculez ca tine si gata, deja am plecat la cules de ciubotica-cucului si mi-am pus martisor in piept:)

Mikidos spunea...

Cum sa nu il faci pe blog prea personal? Ba fa-l, caci mie asa mi-e drag sa intru la tine! Mai vaz o poza, te mai citesc. Scrie nu fii lenesoi! Lasa hibernarea, ca o sa hbernam la batranete:) Te pup tare!

Anda spunea...

Ciudata si incalcita...un fel de "complicata", cum mi se zice mie mereu! Da, dom'le! Urasc chestiile simple si neintersante si neprovocatoare!
Cum nu-ti place de nimeni?! Las' ca trece iarna...

Anna spunea...

Hammm... eu astept primavara cu interes :)

Anonim spunea...

too personal ina? that could never happen... I meant no harm, I simply enjoy your blog si vad ca amorteala iernii te-a cuprins, nu am vrut de cat sa-ti zic ca iti verific blog-ul periodic si sunt dezamagita cand vad ca nu e nimic nou (yeah, turns out i'm a girl :P)

ina bixade spunea...

Ma gindeam eu ca ai putea fi si fata,:) asa ca imi retrag sarutul special:) si il transform intr-un pupic.muahhh

Ronin Man spunea...

gata, nimic nou? o poza, un gand din putul gandiri... ceva!

ina bixade spunea...

NIMIC:) Scrie tu la tine ca vin sa comentez:) dar poti scormoni in arhiva, sa vezi old posts, daca recente nu am deocamadata.Poze bag la flickr, sper sa ma dau in spectacol curind, sa etalez noi fotografii:) Dar din gindurile mele, deocamdata, nimic nu vreau sa divulg! Te anunt eu cind:) Stay tuned!

Ionouka spunea...

Esti tare frumoasa. Si ai asa un aer casual misterios... Imi place. Si-mi place ca esti acolo, in NY, un loc in care m-am simtit acasa mai mult ca oriunde altundeva.

ina bixade spunea...

Oh, multumesc ptr. complimente!!!

Anonim spunea...

ce ciudat... nicio cerere de logodna pana acum. de obicei ar fi sarit multi. cu ce ii sperii mai Ina mai? :D

Anonim spunea...

Iata, prima oara comentez un text despre Ina, imaginile si ideile sale, despre sine si despre lume. Ca nu stii ce sa comentezi, cat de grasi sunt Americanii sau cat de mult vrea sa traiasca fata, cum arata ei sau cum trateaza dumneaei problema...cum bate vantul in NY sau cum bate dispozitia?
Dar, ce sa spun...asa fata frumoasa, interesanta si singura? Ba chiar si ciudata si dificila! Cu atat mai doritor de cunostinta!
Cat despre ce sa faci cu ideile, iata aici o sugestie de la Mihai Ursachi.
"Arvinte avea sapte tucale,
In care tinea ideile sale.
Avea si-un tucalas mai mic,
In care nu tinea nimic!"
a bientot, Tiberiu