duminică, 27 aprilie 2008

Ingenua Perfida:)


Incapable of love-creating misery, cam asa eram eu cind a fost facuta aceasta fotografie (acum citiva ani)... Sau un fel de tinara si nelinistita. DA! Acum sint tot tinara, dar m-am mai linistit...si ce-i cu castronu' ala in capu' meu? Probabil ca pe vremea aceea glorioasa ma credeam interesanta si stylish. Noroc ca mi-a trecut. M-a intrebat deunazi cineva: "De ce femeile frumoase ajung mereu unde vor"? Eu i-am raspuns: " Pentru ca sint si destepte"!!! Nu stiu daca se referea la mine, dar raspunsul ramine valabil......Frumoasa incursiune de-a lungul anilor...asta a fost un post mai nostalgic asa, daca tot am scormonit prin niste sertare cu albume mai vechi, introducere la urmatorul, in care voi atasa fotografii noi intr-un decor hmmm, nu asa sexy ca cel din Hawaii, dar...cred ca o sa va incinte ochiul. Asadar, mai reveniti cind n-aveti ce face!!! ***
PS:Aceste rinduri sint personale,(asa de personale ca le vede toata lumea) pentru o draga prietena, careia i-am promis ca ii voi acorda un pic din spatiul meu virtual.(mi-a zis ca vrea sa fie bagata in seama si ea aici pe pagina la mine). Ea trece printr-un emotional turmoil si, desi nu-mi place sa dau sfaturi, vreau sa-i spun doar atit: daca cineva nu te indrageste-iubeste-doreste, nu inseamna ca esti unlovable and...don't even bother trying to please everyone.(huge mistake). Use your power and influence to move your own life in the direction of your dreams ! Simplu! Oh, era sa uit un sfat prietenesc si mai important: Be the best and fuck the rest (ouch!:) Pe curind, my darling si pina una alta am mai bagat niste chestii AICI
***
Am vazut ca se spune Later Edit atunci cind adaugi ceva nou pe un post vechi, (eu nu stiam) asa ca ma iau si eu dupa blogarii cu experienta si zic: LATER EDIT: azi, in New York City a fost o vreme de un imens caca-maca dar, desi ploua intr-o nebunie, iar zgirie-norii erau cu capul in nori la propriu vorbind, nu aveam chef sa vin acasa dupa serviciu, astfel incit, am zis sa mai frec mentosana prin ploaie si ceatza, numai ca ploaia nebuna si vintul mi-au doborit umbrela si ...pe mine, asa ca am intrat la adapost, (la nimereala), in magazinul United Colors of Benetton, unde mi-a atras atentia o rochie draguta si pentru ca mi-a placut, am intrat in posesia ei, cu drag.(desi, curios, I'm a pants person, nu le am cu rochitelele). Cind am ajuns acasa si m-am uitat pe eticheta, ce credeti ca scria?: Made in Romania!!! ooo, da' ce interesant, nu? Iaca de asta nu postez eu zilnic pe blogul meu aiurit, ca aberez si scriu cacatisuri...bineee, va pup, muahhh.
LATER EDIT nr.2 (imi place chestia asta cu Later Edit): Azi, Simbata 10 Mai, in New York a avut loc Asian-Pacific American Festival. Am adaugat niste poze noi AICI , dar pentru detalii si mai multe imagini, ia duceti-va voi la mult indragita mea LOLA ( in lista din stinga, ca nu mi-a iesit link-ul. Oh, I love blogging:)

40 de comentarii:

Anonim spunea...

Ma uimesti cu fiecare post!:))Nu-mi amintesc acesta tunsoare la tine!Interesanta!Te pup!Gia

ina bixade spunea...

Mai bine ca nu-ti amintesti:)

Zuzu spunea...

Ce e unic si ingenios la blogul tau e ca fiecare post are un titlu simpatic si o poza atasata, sugestiva.
Ina Newyorkina face istorie! Hihihi :-)
As minti daca as zice ca te prinde teribil castronasul pe vremuri stylish, insa toate se intampla cu un motiv... :-)) Cica trecutul tre sa ni-l asumam cu fruntea sus (si nasul si mai sus hihihih) ca sa fim fericite in prezent. Deci tu ai descoperit secertul :-).
Go, girl!

ina bixade spunea...

ooo, Yes:)

Anonim spunea...

draga mea,mie imi placea coafura,,Jeanne d'Arc",imi amintesc bine de aceasta fotografie!Si abia astept urmatoarele fotografii din tinuturi misterioase!Si vreau sa imi dai si mie sfaturi din astea asa,cu subinteles,adica in vazul tuturor da'numai pt.mine...Te pup,Eugenia.

Anonim spunea...

Esti o draguta cu castronul ala in cap, mi-ai amintit de o perioada din viata mea cand purtam si eu castron, dar sa stii ca faceam cuceriri cu el ... si sa stii ca astept sa citesc un post luuuung si minunat asa cum nu mai tu stii.Te imbratisez, Liana C

simonacratel spunea...

hei, de ce ti-ai taiat parul?!

simonacratel spunea...

a, sorry, initi m-am suparat, apoi am citit!

hihihi

Anna spunea...

Dragutze poze...frumos New York

Anonim spunea...

apropo de later edit-astept poza cu rochita,eu adoooor rochiile,stiu tu...Pupici,Eugenia.

Mikidos spunea...

Baby, esti o frumusete! ce mai castronele aveam mai fetita pe vremuri!! eu am avut si acum cateva luni, pret de cateva zile. ca apoi mi-a zis unul ca imi sta rau:)) te pup tare:)

ina bixade spunea...

Cred ca parul lung e cel mai feminin!!! Totusi am stat cu acel castron in cap, vreo 5 ani...bine ca mi-am revenit:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

ce de comentarii primesti... eu nu stiu ce sa zic, decat: hai pe insula de langa puerto rico:)) dar, pana atunci, nu uita sa ma suni;) ah, si... esti frumoasa oricum, cu sau fara castron. pup mult.

ina bixade spunea...

Te voi suna negresit! M-ai facut curioasa cu insula aia din Puerto Rico. Sa stii ca am colege portoricance care imi arata mereu poze cind se intorc din vacanta lor din Puerto Rico si nu mi s-a parut cine stie ce peisajul de acolo, parca saracacios asa...dar insula de care imi tot vorbesti tu, poate o fi diferita si...orice e posibil asa ca, nu m-as mira daca intr-o zi o sa aterizam la portoricani pe insule sa get wild and crazy:) Pe curind!!!

Anonim spunea...

Hmmm. O sa ma uit la toate hainele... Sa vad. "Energie" din cate stiu e tot la noi facut, ma rog, o parte... Suntem precum chinezii... :p
E un avantaj, iti aduce aminte de patrie :D

Lucian spunea...

5 ani???? mie mi se pare ca aratai cam asiatic :)
am mai ramas noi, chinezii si bangladesh care mai facem haine in lumea asta :)

ina bixade spunea...

Cind eram mica, bunicu' imi zicea-japoneza-:) drept sa zic,nu-mi convenea:) caci ma enerveaza fizionomia lor, ochii aia alungiti-ascutiti, figura falcoasa:) ca sa nu mai zic ca asiaticele au fundu' jos, care loveste asfaltu' si bustu' lung...aiii, tot mai bine moldoveanca-new-yorkina:)

Lucian spunea...

n-am realizat ca asiaticele au caracteristicile alea, dar cred ca voi intre voi, femeile, va cunoasteti mai bine :). stai linistita, acum nu se mai vede urma de japoneza pe tine :)

ina bixade spunea...

M-am mai linistit, atunci:) Well, eu ma izbesc de asiaticele astea zilnic, lucrez cu ele, spre ex, si uite asa, am ajuns la acea caracterizare. De altfel, nu ma uit la fundurile femeilor:), insa, avind un spirit de observatie dezvoltat, mi-au sarit in ochi, acele trasaturi specifice rasei lor:)

Lola spunea...

Ba mie-mi place mult tunsoarea, iti vine foarte bine si nu oricine o poate purta. Si merge foarte bine cu rujul ala inchis, e un look foarte indraznet si diferit.
Altfel, abia astept sa mai cotrobai prin cutia cu poze vechi si la fel de nerabdatoare sunt sa-ti vad rochita made in romanica. Si la H&M sunt foarte multe facute in Ro.

Roxana spunea...

M-a amuzat partea cu rochia pentru ca si eu am patit ceva similar la Londra. Am cumparat o hainutza, cu care m-am intors foarte mandra acasa si am descoperit ca pe ea scria Made in Romania. :d

Anonim spunea...

Daca te duci la Aldo sa-ti iei pantofi o sa fii surprinsa de cati pantofi sunt facuti la Clujana...
Sau vaze de sticla colorata la Marshall..
Vacanta placuta.

Leul din Nemeea

simonacratel spunea...

eu cum sint fan H&M nu numai pentru ca este cel mai ieftin, dar pentru ca pur si simplu hainele lor cad bine pe bine, se aseaza perfect, parca eu sint modelul lor, am multe haine facute in romania! eu nici nu mai tresar cind vad eticheta, e pur si simplu ceva uzual

:)

ina bixade spunea...

am primit un comment dragut de la un anonim dar din greseala l-am pierdut, nu stiu pe ce am apasat dar nu s-a publicat.e un anonim care m-a gasit la Lola, asa ca daca, draga anonim, iti mai amintesti ce ai scris, mai comenteaza o data. multumesc.

Anonim spunea...

Va ofer mai jos cateva instantanee intelectuale de la reuniunea PES Activists Bran-Brasov 09.05.08...

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/05/11/cap-compas-catre-normalitate/

...ca noi mai si munceste si nu numai gandeste... :)

1=

Anonim spunea...

Draga mea,ce very beautiful life ai in NY!!!Nu te poti plictisi o clipa!Noi am fost la Frejus la singura pagoda din regiune,mi-a placut mult.Te pup,Eugenia.

Elena spunea...

E posibil sa gasesti tot mai des haine/chestii cu eticheta made in Ro:)) M-am distrat acum vreo 3 ani cand am aflat de la cineva ca e confectioner intr-o sectie mica de la noi din targ, pt. H&M. Dar era frustrata ca nu putea scoate nimic, nici un rest de material, ca pe timpuri din sectiile de textile:P

ina bixade spunea...

Rar am vazut aici haine made in Ro, de aceea tresar cind gasesc asa ceva.
PS: Nu sint fan H&M:) Gusturile nu se discuta, cred chestia asta! (desi, uneori le mai si discutam:)

Elena spunea...

Nici eu nu sunt fan stilul H&M, nu am gasit acolo ceva care sa fie genul meu si care sa imi vina. La copii am vazut recent niste colectii dragute, dar parca as prefera Baby Gap (no, gusturile sunt de vina:P)

Iulian spunea...

Inuta, pai io te vizitez mereu, numai ca uneori o faca asa...usurel, ca sa nu te deranjez :-)

Laura Cătuneanu spunea...

Si eu te vizitez mereu, dar nu las urme de fiecare data:) De politica se pare ca nu o sa scap decat dupa 10 iunie, asa ca nu prea am sperante sa-mi revin pra curand. Intre timp, imi ratez toate programarile la salon, imi tot aman cafelele cu fetele, iar de gatit...traisca cei care gatesc pe bani!
De ce ai fotografii atat de faine? Ma faci sa vreau sa ma urc in avion , NY destination:) Ce frumos visez si eu...Puuuuupici multi:)

Anonim spunea...

si pana la urma ce facultate ai ales? :P eu vreau publicitate. mi-a intrat mie in capsor de ceva vreme si imi zice lumea ca m-as pricepe la chestii de genu' asta :)
cat despre iubire..asa a fost sa fie. nu ma asteptam nici eu ca la 18 ani o sa fiu asa :P dar uite ca facem 2 ani impreuna si avem planuri pentru inca 200 :)

te invidiez pentru pozele de mai jos. pentru NY-ul tau.
inca nu am apucat sa citesc toate posturile tale..dar o voi face curand :P
xoxo

ina bixade spunea...

Facultatea de Litere- Universitatea Bucuresti:)
Bag de seama ca Publicitatea-PR si tot ce tine de acest domeniu, e la mare moda in Romania:)
PS: Bafta la bac si la examenul de admitere pentru facultate! Iti tin pumnii:) te pup. muahhh

Anonim spunea...

mmm..la mine nu e sau nu a fost chestia de moda..de cativa ani asta mi-am ales pentru viitorul meu. ca sunt genul "creativ" asa..si ar fi pacat sa ma irosesc facand acelasi lucru mereu :P eu ma duc la Cluj ( e orasul meu de suflet. Bucurestiul nu prea e pe gustul meu:P )
Cum ai ajuns in NY? si unde lucrezi?
daca nu`s indiscreta :P

Anonim spunea...

si... multumesc :P

ina bixade spunea...

Cu placere, draga mea! ti-am trimis un email cu raspunsul la intrebarile tale:)

Iulian spunea...

Deci, Ina, te ascunzi de noi... e frumos asa?

ina bixade spunea...

Nu, nu ma ascund! Incerc sa fiu o misterioasa:)

Zuzu spunea...

imi plac la nebunie pozele tale din profil de pe flickr :)

Ioan Castil Valeda spunea...

Se mai zice si UP DATE ! ;)