duminică, 24 august 2008

My biggest sex organ? The BRAIN :)

Da! Asa am raspuns unui nerod care m-a intrebat asta hodoronc-tronc, in timp ce stateam la coada sa-mi iau fructe....De regula, nu raspund provocarilor de acest gen (din fericire, rar se intimpla, nici nu fac eye contact cu oamenii pe strada, ci imi vad de traseul meu), insa in ziua respectiva eram intr-o stare de tipul: high-energy- si cam nervoasa ca se misca incet coada la aprozar....la raspunsul meu, neghiobul cu pricina (dupa accentul impossibly sexy era clar un new-yorkez) a raspuns vioi: you go, girl!!!! (se pare ca i-a placut raspunsul meu). New York, New York!!! Ca il iubesc, asta stiti deja. V-am zis oare ca aici unul din cinci oameni, vorbeste singur pe strada? (mi se intimpla si mie uneori). Asa din senin! Nu ma plictisesc niciodata in acest oras, (sint o citadina, desi imi plac si locurile mici si linistite-ptr. o scurta perioada) care este grozav in deosebi ptr. cei care sint single, fara familie. Unii il considera prea dur, prea obositor, prea competitiv. Jungla de piatra parca i se spune. Intr-adevar, daca nu ai o slujba constanta si on demand, un pachet de beneficii ca lumea (asigurarea medicala te ucide, daca nu o ai, mare mafie e in sistemul medical de aici) NY ti se va parea crunt si nemilos. Ca fapt divers sa spun doar o mica chestie despre asigurarea medicala atunci cind o ai si cind nu o ai. Cind o ai, poti plati un medicament 10$, cind nu o ai, acelasi medicament, te poate ajunge la 60$. Ce diferenta absurda, nu? mare bulimasheala la habericanii astia, ei sint de vina hi hi hi. Well, the dental treatment, ptr. multi este un fel de lux. Multi romani prefera sa mearga in Romania sa isi faca zimbetul frumos, deoarece aici e prea scump, daca nu ai asigurare. Exemplu: o coronita din portelan costa in jur de 1200$. Un root canal (drenaj de canal, pe romaneste, parca) in jur de 800$...Iar cind nasti un copil, spitalizarea and the delivery of the baby, te pot costa in jur de zece mii de dolari. Chiar as fi curioasa cit costa aceste servicii in Romania. Da! Si sa nu uit. Mai demult m-a intrebat cineva daca stiu de unde provine numele de Big Apple, adresat orasului NY. Desi as fi vrut sa inventez un raspuns si sa ma dau inteligenta, nu mi-a iesit si nici nu am cautat la momentul respectiv informatii referitoare la asta, insa intre timp am aflat.
Cica marul ar fi fructul oficial al statului NY, dar cu toate astea- Big Apple- nu deriva de aici. In anii ’30, muzicienii de jazz utilizau expresia de Apple in loc de oras, si cum New York este unul mare...v-ati prins, nu? eee, blogul asta nu e doar narcisist, ci si (din an in pasti), informativ.
Cam asta stau lucrurile pe Coasta de Est... Acum eu ma bucur de vremea frumoasa, se simte asa un iz tomnatic, dar ma fac ca ploua, nu vreau sa ma gindesc la toamna...

PS: Mesajul asta este ptr. TINE...imi sustin in continuare parerea ca, din pacate, iubirea nu este totul, love is not an answer...(daca ar fi asa, nu ar mai exista so much cheating around, despartiri and broken marriages). Dar continuam noi discutia, cind ne vedem.... Soon!!!! muahhh****
PS1: In acest post mai trebuia sa scriu ceva, insa nu am materialul necesar, asa ca voi adauga zilele astea un LATER EDIT ( important:) So, stay tuned! (cita treaba mai am si eu pe blogul asta, oare cind o sa ma satur de el si-l voi inchide, de ce o sa ma mai apuc? ca de treburi serioase vad ca nu am de gind). Intre timp, imi mai fac de cap AICI (ma aflam pe Manhattan Bridge, podul pe care trec zilnic cu metroul in drum spre office)...
*******************
Asadar, LATER EDIT: Si acum, dragii mei, am onoarea si deosebita placere sa va prezint o draga prietena si una din cintaretele mele preferate din Romania, EMMA! Nu este doar talentata si frumoasa, ci si un spirit ales, cu idealuri si aspiratii inalte, plina de profunzime si sensibilitate, trasaturi ce cu greu le gasim la oameni, in vremurile astea plastice. De cite ori vorbesc cu ea, my self-absorbed/my self-centered persona, isi pierde din intensitate si astfel ma simt mai blinda, mai buna, mai iubitoare.( astfel de oameni trebuie sa avem in preajma).
Ascultati AICI si aruncati cu privirea AICI

48 de comentarii:

Anonim spunea...

n-am inteles daca bebicul costa 10000 de dolari cu sau fara asigurare :))?

ina bixade spunea...

Iulian: Fara!

Anonim spunea...

Daca un individ s-ar casatori cu dumneata ar capata cetatenie amer.?

ina bixade spunea...

Articuleaza: Yes, Sir!!!:)

Anonim spunea...

NY-ul ESTE dur, competitiv, obositor - chiar si pentru cei care-l iubesc. Atata doar ca ei sunt gata sa-l accepte asa cum e. Concluzia fiind ca uneori, dragostea ESTE totul.

Cat despre asigurari in state, cred ca se poate scrie o enciclopedie.

$16-33.000 o operatie. $8000/ora o sala de operatie, un pat in spital intre $400 si 1000/noapte. Cifrele sunt mind-boggling.

ina bixade spunea...

Lola: astia-s nebuni:) Doamne ajuta sa fiu sanatoasa TUN forever si sa am asigurare buna:)

Anonim spunea...

dragostea e singurul lucru care este si in acelasi timp nu este (totul). depinde de care parte a p... te afli :)

ina bixade spunea...

Sutu: nu m-ai lamurit:)

Anonim spunea...

pai, n-am vrut... :)
muahhh

simonacratel spunea...

Pentru mine când ne vedem?! Mie mi-ai raspuns? hahaha, glumesc, evident.

Eu vorbesc MEREU singura pe strada, iar organul sexual cel mai important este creierul, toata lumea stie. De unde l-ai scos pe individul ala, din 1900 vara?!

hahaha

pup

Ionouka spunea...

Esti atit de NY, de femeie, de proaspata... I love you, si inca nu te cunosc mai deloc. Mai am 4 ani de viza. Daca vin, ma primesti? Mi-e dor de NY ca de un iubit pe care l-am abandonat de nevoie si dupa care inca suspin.

ina bixade spunea...

Sutu: :)
Simona: se pare ca unii inca nu stiu cum e treaba cu cel mai tare organ sexual:)
Ionouka: te primesc:)

Anonim spunea...

ah, ionouka, ce poveste ce infiripa aici. asa, ina bixade, fringi inimile fetelor! :)

ina bixade spunea...

Sutu: ce bine mi-o fi si mie:)

Dan spunea...

Si costul asigurarilor medicale pe unde se invarte?

Anonim spunea...

of, cat mi-as dori si eu sa traiesc in NY..sigh

ina bixade spunea...

Dan: costul asigurarilor medicale se invirte in jurul absurdului:) (cred ca am zis tot:)
Anonim: nu mai ofta atita, poti trai oriunde, trebuie doar sa VREI:) (hmm, ce inteleapta mai sint si eu:)

Dalia Pușcă Solon spunea...

Draga mea draga, iti accept invitatia la dans...:)

ina bixade spunea...

Dalia: stiam eu:)

Anonim spunea...

"trebuie doar sa VREI"..nu e chiar asa de simplu, facultatea pe care am facut-o (relatii internationale), nu mi-ar permite sa imi gasesc un job in domeniul asta absract:))poate dak faceam si eu med, conta sau altceva mai era ceva, dar asa..

Zuzu spunea...

Draga mea, I am really impressed!!!
Emma Grimaldi e romanca? Este prima data cand o aud, canta dumnezeieste...
Ce sa-ti spun..., una peste alta, postul asta si mai ales later edit-ul parca au fost pentru mine, indiferent pentru cine le-ai gandit tu...
Te pup

ina bixade spunea...

Anonim: atitudinea ta negativa nu e una de survivor:)
Zuzu:Emma(nume de scena) este romanca, da. O tot bat la cap sa intre si ea in rind cu lumea si sa-si faca blog, unde sa se manifeste,(scrie asa frumos, sigur ai include-o la tine in links:) dar pina acum, fara succes...insa vrea sa-si faca, doar ca e ocupata.(nu ca altii:) puuup si eu.

Anonim spunea...

Am vazut ce spui tu in fimul Sicko al lui Michael Moore...

ina bixade spunea...

Stefan S: Nu am vazut filmul lui M. Moore, dar stiu despre ce e vorba.

simonacratel spunea...

Ina, draga mea, eu n-as purta tocurile alea decit daca m-as uri de moarte si as vrea ca picioarele mele sa moara in chinuri!

ina bixade spunea...

Simona: Exagerezi si tu:) Acele tocuri sint comfy si nu sint deloc inalte.

Anonim spunea...

Ai vazut Sicko, de Michael Moore?

ina bixade spunea...

Anonim: nu am vazut filmul lui MM, insa stiu ce dezbate:)

simonacratel spunea...

Nu exagerez deloc. Toate femeile poarta in New York asa ceva?! Pantofii astia gen "domina" cred ca numai serialul ala "sex and the city" i-a lansat.

Pantofi sport, Ina, pantofi sport, astia sint pentru mine sfinti. :)

ina bixade spunea...

Simona: nu toate gagicile poarta fantofi cu toc in NYC, ci doar alea care-s mai stilate hi hi hi
Am si o gramada de balerini, insa I love high heels!!! It completes the outfit. Te-am lamurit acum, cred:)
Nu sint fan Sex and The City:)

Zuzele spunea...

In Romania, la putinele spitale private o nastere normala costa circa 4.000 de lei (cam 1600-1700 $) iar o cezariana costa intre 6.000 de lei si 8.000 de lei (2.500-3.300 $). O prietena a nascut recent si de aceea sunt asa de informata :D
Iar la partea cu stomatologul, te informez tot eu, ca am fost recent :)) Un tratament de canal costa 100 lei (42$), un detartraj - 140 lei (58$) si un implant de dinte pe surub 900 lei (380 $).

PS: Te-am introdus in lista mea de de bloguri preferate. Sunt fan(a) blogul tau :)
Mult succes!

ina bixade spunea...

Otilia: thanks! cum? un implant 380$? aici e si pina la 7000$. nuuu, americanii astia sint nebuni...:)insa ce sa spun, conditiile sint impecabile, tehnologia si materialele de asemenea...iar profesionalismul celor in domeniu, pe masura...ma rog, sint si aici imperfectiuni, insa usor de tolerat:) te puup.

Zuzele spunea...

Da, doar atat costa; am avut si eu nevoie de asa ceva in iarna :( Din fericire avem si noi medici foarte buni care sunt scoliti prin SUA si care chiar ofera calitate clientilor sai!
Si apropos de profesionisti, sunt fanul No. 1 al pilotilor romani. Chiar le-as recomanda nemtilor de la lufthansa sa zboare macar o data cu TAROM-ul sa vada si ei si sa invete ce inseamna o decolare si o aterizare in adevaratul sens al cuvantului :))
Si eu te pup

ina bixade spunea...

Otilia: mie imi plac pilotii in general, chiar mi-ar placea sa ma logodesc cu unul sa ma plimbe cu avionul toata ziua:)muahhh

Zuzele spunea...

Atunci iti doresc mult succes! :D

Anonim spunea...

daca iubirea nu este totul atunci de ce alergam dupa ea chiar si dupa ce suntem inselati si dezamagiti? HUMAN NATURE?

ina bixade spunea...

ciufulici:DA!

Anonim spunea...

da... fain frumos,raspunsul tau... creerul... centrul a toate... unde vin si de unde pleaca... dar... nu despre asta doream sa zic aici... ci.. despre... PS-ul tau.. da... da... stiu ca nu este pentru mine... dar tot zic...
era pe vremuri in ro o vorba ca... banul este principiul de baza... si ca daca ai bani, potzi avea si alte principii... eu parafrazez si zic... dragostea este baza... si daca ai... potzi avea si altele pe langa... iar daca nu o ai... ajungem la concluzia autorului... "daca dragoste nu e... nimic nu e"
problema pe care o sesizez este ca... fiecare intzelege dragostea in felul lui... si de multe ori eronat sau mai dulce spus... naiv...
si potzi avea bogatzie... si coranele dentare cele mai frumoase facute... sau naturale... daca nu ai cu cine sa impartzi bucuria ca le ai... daca nu ai cui sa oferi dragoste... (cand spun cui... ma refer la cineva compatibil...) nu te potzi bucura de mai nimic...

ovi

PS: pana acum nu stiu pe nimeni sa fi platit pentru maternitate aici... pentru ca sunt fel de fel de asigurari sociale pentru cei ce nu au putere finainciara sa-si permita asigurare sau care nu au servici stabil care sa le asigure asa ceva...
chiar stiu cateva cazuri cand persoane care erau ilegal aici... au nascut fara sa plateasca absolut nimic...
tot ovi

ina bixade spunea...

Ovi:
Si eu cred ca fiecare percepe iubirea in mod diferit.
Stiu ca sint tot felul de asigurari medicale...chiar si ptr. unii ilegali...un paradox, da!

Anonim spunea...

intrebare: cine iti face pozele???

ina bixade spunea...

Anonim: un fotograf!!!:)

Dan Terteci spunea...

Off...

Visare spunea...

La fel consider şi eu în legătură cu the biggest sex organ, şi cine află asta nu mă prea inţelege. Poor guys :))

ina bixade spunea...

Dana: depinde de barbat, eu sint sigura ca sint destui barbati care gindesc cu creierul si nu cu...cine stie ce:) sau cumva...sint eu prea naiva si visatoare?:)

Anonim spunea...

da,se pare ca nu am primit decit o confirmare la raspunsul meu,ma asteptam la asta,totusi speram la mai mult daca tot "my biggest sex organ? THE BRAIN".

Anonim spunea...

ina,viata ta pare desprinsa dintr-o poveste,nici nu pare greu avand in vedere ca traiesti in NY!...ps: cu ce te ocupi, draga ina,cum iti castigi existenta pe pamanturile americane? :)

ina bixade spunea...

Alexandra: ma scald de multe ori intr-o rutina banala, asta ca ma complac eu asa, dar e adevarat, orasul in care stau ma ajuta mult, in sensul ca nu te lasa sa te plictisesti prea tare, mereu gasesti cite ceva de facut, totul este sa vrei:)

Anonim spunea...

Cei din urma vor fi cei d-intai !!!hahaha!!draga mea,Inuca,frumooosi pantofi!Emma are o voce extraordinara,sper sa devina f.cunoscuta cat mai curand..te pup,Eugenia