luni, 15 septembrie 2008

The naked truth:)

Oooo, Buenos Dias, my dear friends and enemies!!! Como estas? Oh, I forgot to put my top on! Ce nerusinata! Dar nu despre gradul meu de nerusinare vreau sa vorbesc acum. ******Mi-ar fi placut sa traiesc intr-o alta ERA! Cind frumusetea era naturala, cind formele opulente erau adorate, cind sinii mici erau frumosi si sarutati cu voluptate, cind ochii cu riduri aveau o expresie vie, cind obrajii cazuti erau lasati in pace sa-si urmeze cursul firesc al imbatrinirii...In acest secol al tehnologiei si al operatiilor plastice, frumusetea capata o alta semnificatie, frumusetea a devenit urita. Nu mai stii care chip e adevarat si care se ascunde sub o masca, care e fals.. Sint f. impotriva operatiilor estetice. Fie ele minore. Nu pot sa inteleg acele femei care isi ridica cu bisturiul, ochii in sus de seamana cu niste pisici batrine. Daca le pui in 4 labe mieunind, zici ca sint pisici. Pentru mine, sa iti transformi infatisarea fizica, inseamna un fel de anulare a propriei identitati sub care nu te simti fericit si impacat, inseamna sa-i pacalesti pe cei din jur. Cred ca this world is sick. De aceea, uneori, mi-e sila de rasa asta umana a noastra. Uneori as vrea sa fiu animal: sa fiu o purcica care guitza, sau un elefant care isi ridica trompa-n sus, sau un tigru care sa atace, sau mai bine, o cirtitza care sa stea pitita in pamint. DA! Mi-ar fi placut sa traiesc intr-o alta ERA!!!

********************************** Post nr.2:
Azi am fost inconjurata de 3 "planete". Cine a vazut filmul -Juno- stie ce vreau sa spun. Prin cele 3 planete ma refer la cele 3 colege gravide. E adevarat. O femeie insarcinata chiar seamana cu o planeta, mi s-a parut geniala replica din filmul de sus. In ultima vreme, vad numai gravide, in special la mine la serviciu. Se pare ca, in timpul recesiunii, oamenii stau acasa producind copii. Stind printre aceste gravide, le aud mereu plingindu-se, ba ca nu se mai pot apleca, ba ca fatul le ghionteste, sau le vad mingiindu-si, scarpinindu-si non-stop "planeta", gata sa explodeze o noua viata. Azi, fara sa vreau, le auzeam pe fiecare spunindu-si momentul nasterii copilului dinainte. Una zicea ca i s-a rupt apa, in timp ce se uita la TV, alta ca, desi a crezut ca i s-a rupt apa, la spital i s-a spus ca de fapt erau niste fluide vaginale, iar alta zicea ca a preferat sa fie anesteziata ca nu mai suporta durerea. Iar eu am ajuns la concluzia ca vreau sa am penis. Nu mai vreau vagin. Nu vreau sa fiu "planeta". Prea complicat. Acum ma duc la Baby Gap sa cumpar hainute de nou-nascut. In ultima vremea, cu asta m-am ocupat: haine ptr. cei mici. Recunosc, prefer hainutele ptr. fetite. Vom celebra Baby Shower, al treilea pe aceasta luna...cum ziceam, we are in the mood for making love and babies!!!!


PS: In continuare, ma arat lumii AICI va sarut cu dor, muahhhh!!!!

36 de comentarii:

Zuzu spunea...

Hahahaha!!!! Ina, te si vad, cu o placere sora cu dulcea razbunare, ducandu-le frumoase hainute acestor planete, in timp ce tu arati mai bine ca niciodata(pana acum, evident, mereu e loc de mai multa fericire care sa transpara pe peste tot) si stralucesti ca o stea care va ramane mereu acolo sus, detasata, privind cu superioritate(ca e mai sus, deh!) planetele care in curand se vor imbiba de plansete si oracaieli, de scutece (cah!) si de banana pisata intinsa peste tot...
oooooooooh,da!!!!:P

ina bixade spunea...

anna: :) m-ai facut sa rid!!!

Elena spunea...

Sa stii ca mi-era dor de tine cand era "ascuns" blogul:D Iti dai seama, de doua ori am fost planeta?:))) Sa nu uit, primele hainute ale mamzelinei au fost aduse de prietena mea din NY, tot de la Baby Gap;)

ina bixade spunea...

Elena: de cite ori ajung la Baby Gap, unde ma cam ratacesc, aterizez si la Gap ptr. adulti, unde ma simt in largul meu:)

Lucian spunea...

Eu n-as vrea sa fiu nici un animalut care guita sau rage si categoric n-as vrea sa fiu nici femeie. In lumea asta e mult mai simplu sa fii barbat, am impresia ca ti se accepta defectele mult mai usor. Cee ce e de bine :)

ina bixade spunea...

Lucian: cita nedreptate pe lumea asta:)

Anonim spunea...

Un animalut?::))))Nu cred ca mi-ar placea.
Te pup!Gia.

ina bixade spunea...

Gia: Mie, Da! (uneori)!

Iulian spunea...

Ina, prima parte a postarii suna cam cidat din tastele tare; tu care esti asa legata de lumea mondena...A doua parte din postare iti vine insa perfect.
Io n-am vazut filmul ala si chestia aia cu "planeta" m-a dat gata.

Anonim spunea...

imbatrinirea este ceva normal in lumea noastra muritoare... si nu caut sa masor distantza din jurul ochilor sau sa numar cate riduri au apraut ieri seara... ci doar imi place sa privesc in ochi... si ma bucur nespus cand sesizez raza aia de feircire... de multzumire...
imbatranirea este frumoasa... in masura in care tineretzea a fost frumoasa... si invers...
ador perechile de batrani plimbanduse de mana in parc... pe cei singuri ii simt ca pe niste nempliniri...
planete zici??? planeta zici ca nu-tzi place??? cui oare ii place??? dar dupa... este deajuns ca micutzul sa itzi prinda in manutza lui degetul... si tzi-a cucerit inima pentru eternitate... ca sa nu povestesc de placerile de dinaitea planetei...
noapte buna...
ovi

PS: de ce esti trista fara top??? sau poate mi se pare mie...

ina bixade spunea...

Iulian: sint de moda veche, chiar daca nu par:)
Ovi:eu nu-i vad ca pe niste neimpliniri pe cei singuri. Nu eram trista, ma chinuia doar talentul:)

Mikidos spunea...

Ia mai zi cu Baby gap ca ne place! Tu cu penis, eu planeta, ca eu vreau copii si haine de la Baby Gap! Auzi..dar de mame ceva sexy cand is gravide?! Hihihii! M-ai omorat cu "planeta". Am mai auzit una faina - painea e in cuptor:))

Anonim spunea...

draga Ina-Balerina,eu sunt pro operatii estetice cu o singura conditie:sa stii cand sa te opresti;stii ca eu aveam o chestie pe fata pe care a trebuit sa o indepartez,as face aceeasi alegere dc ar fi necesar;iar dc nasul meu ar deveni unul din ala de-al Babei Cloanta,as fugi repede la doctor;si dc stau bine sa ma gandesc,nici injectiile cu Botox,nu mi-ar pune o problema dc ar fi mai ieftine..C'est mon coté,,superficiala",Hi-hi-hi...Cat despre ,,planete",stii cat de malitioasa-rautacioasa pot fi la acest capitol,nu am chef sa ma etalez caci se vor abate asupra mea toate undele negative ale adevaratei planete.(eu as vrea sa fiu pisica...)Pup,Eugenia

Anonim spunea...

Ina, eu am penis, dar îţi spun sincer că asta nu rezolvă toate problemele.
În plus şi mie îmi stă să plezenească ceva: capul (locul ce adăposteşte creierul). Şi asta mai des vezi tu planete în jurul tău.

Nu-i aşa că suntem varză?! Femeile se plâng de bărbaţi şi bărbaţii de femei?!

P.S. Nu ne-ai arătat, totuşi, adevărul gol-goluţ drept pt care mă faci să înţeleg că adevăr absolut... care va să zică nu există. :D

ina bixade spunea...

Eugenia:acel semn de pe fatza te facea deosebita de altii,(nu ca nu ai fi si acum) dar desigur iti respect alegerea.
Motanes: Si eu zic la fel, ne invinuim unii pe altii, cind de fapt toti sintem o apa si-un pamint. Asa este, nu exista adevarul absolut. (observi ca am cazut de acord in toate:)
D-ra Mihaela R:): sint sigura ca vei fi o planeta draguta:)

Anonim spunea...

fain articol!faina si poza!e bine ca ai curajul sa-ti exprimi fantasmele pe blog!pe cand noua colectzie gap masculina cu tine ca model of course?si poate intre timp iti vine cheful sa fii planeta si-atunci sa te tii garderobe schimbate la fiecare luna!

Anonim spunea...

cat despre operatiile estetice,si eu sunt impotriva artificiului, acum ca suntem tinere ne da mana sa spunem ca suntm impotriva, insa , te vad eu peste vreo 10 de ani, cand ai si vreo doi copii la activ, sanii cazutzi de la alaptat si pungi sub ochi...
pana una alta, vive la jeunesse!

ina bixade spunea...

Luminitza: merci ptr. incurajarea din comentariul nr. 2:) Viitorul arata luminos, asa cum vom arata si noi peste 10 ani:) cit optimism pe capul meu...cu privire la faptul ca ma etalez mai despuiata asa in vazul lumii, ideea ar fi asa: nu vreau sa am regrete la batrinete ca am stat ascunsa in timpul tineretii, cit inca ma simt bine in pielea mea, ma expun, cind o sa intru in procesul infloririi, ma voi ascunde:) Ce simplu:)

ina bixade spunea...

pardon, procesul ofilirii, voiam sa zic,le-am ametit:)

Anda spunea...

Ohoooo, nice picture, very nice!!! Ne place, ne place! In jurul meu a plouat cu nunti pe care le-am bifat ca una dintre ultimele nemaritate ce sunt (si o spun fara urma de manie in glas), asa ca tot ce se poate sa apara si planeteleeee!!!
D-ra Mihaela R. s-a anuntat deja pentru postura de nasa daca ma bate gadul sa devin o planeta din aia fara satelit nauc si mai ales fara inel!!!

ina bixade spunea...

Anda: daca devii planeta, frumos ar fi sa ai si satelit, sa nu fii asa o planeta de una singura:) well, da-mi de stire, indiferent de ce si cum:) te puup, draga mea Anda!!!

Anonim spunea...

@anna :))
deci renunti la orice urma de romantism draga...
Apropos de Gap mi se pare cel mai scump magazin pentru copii, cel putin aici in Toronto...

Anonim spunea...

In MovieBlockBuster-ul “Intalnire de gradul III” de Steven Spielberg, civilizatiile extra-intraterestre incercau sa comunice mediat de muzica; astazi eu vreau sa interactionez cu blogosfera tot mediat de muzica… Periodic voi publica pe blog (si) piese muzicale pe care le consider ca transmit ceva major subconstientului colectiv…iar apoi le voi impartasi cu dvs ….

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/09/18/the-art-of-music-180908/

Cu stima,
1=

Zuzele spunea...

Mie mi-a placut dintotdeauna sa fiu baiat. Mi se pare ca viata lor este mult mai simpla decat a noastra! Dar parca noi, femeile (sau cel putin eu asa sunt) avem obiceiuri si aspiratii mult mai interesante decat ale barbatilor :P
PS: Esti o frumoasa!!!!

ina bixade spunea...

Otilia: interesanta teorie ai emis, cum ca femeile au aspiratii mai frumoase...cred ca barbatii sint mai superficiali, desi nu sint o cunoscatoare a naturii barbatesti. Bine ai revenit din vacanta si imi pare rau de Kitty!

Anonim spunea...

Zau, Ina, m-au inveselit post-urile astea si sunt total de acord cu tine. Aha, deci am fost si eu acum noua ani o planeta.Ce comparatie uimitoare. Acum ma simt o altfel de planeta in alta galaxie (cum s-o fi numind oare ?)

ina bixade spunea...

Liana: planetele sint frumoase:)

Anonim spunea...

Ina, cred ca ti-a iesit chiar una mica bucata literatura tura asta. ideile de ce si cum chiar sunt secundare :D. combinat cu seminudu' adevarului :D, nu se mai trag concluzii, ci numai se savureaza momentul...

ina bixade spunea...

D-nu' doctor: mi-a convenit comentariul tau:)

Zuzu spunea...

Draga mea, ma gandeam la ce ai scris la primul subiect...
Eu cred ca era normalitatii e pe cale sa revina, tine doar de noi sa o audcem mai repede la "guvernare", prin atitudine, prin modele, prin eliminarea freenziei idolatrizarii scheletelor subnutrite de pe podiumuri sau ale pipitzelor care au inteles prost conceptul de fashion si style sau beauty in general... O femeie frumoasa si naturala va fi mereu superioara gramezii de Barbie brain-less injectate si vopsite si mai cred ca va si apreciata/aleasa/remarcata de catre alti oameni normali, care pun pret pe frumusetea lasata de Dumnezeu, nu cea faurita de bisturiu, pe baza mofturilor.
Te pup!

ina bixade spunea...

Anna: imi place optimismul tau...eu cred ca a apus era normalitatii in materie de frumusete, prea multe silicoane, prea mult Botox etc etc...cit priveste greutatea, imi plac oamenii slabi, cit mai slabi:) asta cred ca mi se trage si de la faptul ca sint inconjurata de atitia grasi:)

Zuzu spunea...

Slabi da, imi plac si mie, fini, atletici sau nu, zvelti, normali, insa ziceam de chestiile alea care au scandalizat la un moment dat chiar si lumea modei, fete bolnave de anorexie, vinete si translucide care trec drept exemplu, adica posibil model... Si chestia asta, impreuna ca anomaliile celelalte, operatii estetice facute din tampenie si din neajuns emotional sau uratirea femeilor din proprie initiativa, impreuna transforma era asta intr-una de plastic si nici o extrema nu e laudabila...

Zuzu spunea...

Cat despre planete....
Jesus, inainte nu observam si nu ma atingea fenomenul, insa de cand cu prietena mea care are bebe si am mai iesit cu ea sau eu singura cu monstruletul in parc, m-am ingrozit!
Suntem invadaaaaaati de mame, babies, carucioare!!! Sute de bebi, copii, mame, tati, bunici...
Nu imi dau seama daca e perioada de "facut copii" sau asa era si inainte si nu-mi dadeam seama...
Oricum, dupa cateva experiente de babysitter mi-am dat seama ca ma port cu copii mici precum cu cateii... Nici o treaba... Ma port frumos, unii imi plac, dar... ori un bebe, ori un catel simpatic... la mine inca nu se vede diferenta...
Sper sa nu fiu o mama denaturata cand o fi sa doresc sa ma fac Luna, Marte, Pluto... :PPP

Zuzu spunea...

* cu copiii mici, pardon gramatica :D

ina bixade spunea...

Anna: motherhood-ul nu este ptr. toate femeile:) m-ai amuzat, oricum, dar prefer sa continuam discutia intre 4 ochi:)

guest spunea...

ina, m-a amuzat foarte tare primul post - cel cu frumusetea cea urata de acum si cu operatiile estetice. nu m-a amuzat pt ca ar fi amuzant, ci pentru ca citeam ce ai scris si ma intrebam cand am scris EU toate lucrurile acestea, caci doar le-am gandit intocmai, nu am reusit sa le si scriu undeva. practic, te citeam si aveam impresia ca am scris eu