sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Forever Young:)


In loc sa pun later edit la postul anterior, asa cum aveam de gind, mai bine deschid un post nou. Eu nu scriu prea des (ci suficient) pe acest blog, dar cind scriu, iese ditamai postul si ma cam enerveaza, eu prefer posturile scurte. In sfirsit am ajuns in zona Wall Street. Mi-a placut ca era liniste pe strazi... Mini-vacanta pina Luni imi convine la fix. Prima zi dupa Thanksgiving, se numeste Black Friday, o traditie in toata America, cind magazinele se deschid la 5 dimineata (unele cica s-ar deschide chiar mai devreme) si lumea sta la coada sa dea navala pe produsele super reduse...multi isi iau electronice in aceasta zi, gasesti laptop si la 300$ sau digitala la 60$. Personal nu am participat niciodata la Black Friday. Recession? What recession? Americanii s-au prezentat la cumparaturi la fel ca anul trecut, au sarit pe magazine ca niste lacuste... E f. convenabil ptr. turistii care se afla aici in aceasta perioada...si apropos de asta, din cauza dolarului mic, acest an, cel putin, s-a inregistrat un numar fabulos de turisti, de care m-am izbit peste tot, in special in magazine. Multi europeni au dat navala in BIG APPLE. Berry nice:) Mi-amintesc ca eram intr-un magazin si o familie de nemti cu 2 copii, erau asa incintati de preturile frumoase ca au plecat cu o gramada de cutii cu pantofi, parca erau la piata, nu la incaltaminte. In rest, eu sint bine, sanatoasa, voioasa ... Doar ca a fost asa frig aici de mi-a luat toata energia...Insa, intre timp, am reusit sa recuperate my energy and revive my flagging spirits!!! Am sarbatorit f. frumos de Thanksgiving,(preferata mea sarbatoare) cind am infulecat dintr-un curcan mare si gras si mincarurile specifice. (sa nu va imaginati ca eu am gatit, din pacate, nu, dar noroc ca exista prieteni dragi care invita la masa pe cei mai nepriceputi in d-ale bucatariei) Va sarut acum si La Multi Ani de ziua Romaniei!!! Cum petrec romanii de ziua tarii? Dragul meu Lucian, ce activitati ai acolo in frumosul Sibiu? Sau Anna-banana, la Brasov cum se deruleaza aceasta zi nationala? dar Elena cu mamzelinii ei? d-ra Ioana C, la multi de ziua ta, cind banuiesc ca esti hot as a fever, dubla celebrare ptr. tine...ooo, dar bucurestenii, dragii de ei, oare ce fac? inafara ca se lupta cu traficul turbat?:) sau cumva romanii nu sint patrioti? (recunosc, cind traiam acolo, eu NU eram). Eu de 10 ani imi petrec iernile la NY si nu-mi amintesc ce faceam pe 1 Decembrie cind traiam in Romania. Apropos de trafic, cind am fost asta-vara in Carpatia, v-am zis ca de la Piata Obor, pina la Universitate, mi-a luat mai bine de o ora? Masina mergea asa: mirca pirca, mirca pirca, STOP, mirca pirca, mirca pirca STOP iar nervii mei de vacanta erau asa: in clocot cu bolboroseala!!! Dar altfel nu as fi simtit ca sint in Romania, nu? In rest, puteti pierde timpul cascind ochii la noi fotografii AICI
Later Edit: Seara Buna, dragii mei ! M-am gindit sa adaug un Later Edit chiar daca nu am nimic palpitant sau siropos sa va povestesc. Azi am hoinarit un pic prin orasul meu preferat NYC si am fotografiat mici aspecte: magazinul meu favorit-Lord and Taylor, ador sa merg acolo, mai ales acum de sarbatori cind este o ambianta foarte new-yorkeza, cu muzica lui Frank Sinatra rasunind pe toate etajele si cu vinzatoarele foarte amabile, in special cele de la raionul de cosmetice, de care eu cam fug, deoarece nu vreau sa ma pudreze si rujeze (m-au prins de citeva ori si m-am trezit rimelata si imbujorata), am pozat panoul de la benzinarie, sa vedeti cit mai costa benzina peste Ocean, un afis de la metroul B ( de la Bixade, nu?:) cu care ma plimb, o reclama din metrou despre ingramadeala din acest mijloc de transport, in care, atunci cind este aglomerat, poti fi atins din senin, de unii, in locuri mai sensibile. Deci, daca voi fi atinsa, sa zicem, pe sinul drept, sub pretext ca este aglomerat metroul, am dreptul sa dau in judecata calatorul respectiv, deoarece, zice legea, a comis o crima:) Acum vedeti AICI
PS: Va imbratisez cu drag, Ina Balerina

40 de comentarii:

Anonim spunea...

in ce ma priveste, eu zic "too young to die, too old too rock'n roll" ;).[cre'ca o sa mor cu cartea in fata :D].

ps. Ecaterino(tot ne-ai zis de unde vine:P ), photoshopu' ala hartistic e preferatu' meu :D .arta cu tendinta sau tendinta in arta??!
[hipomania salveaza Romania :)].

-It's Saturday night live...froooom..unfortunately, not from New York! :(

Zuzele spunea...

La multi ani si tie de 1 Decembrie! Vrei sa iti spun eu cum o sa imi petrec Ziua Natioanala? La serviciu :((
Te pup!!!

ina bixade spunea...

Otilia: credeam ca nu se lucreaza...

Zuzele spunea...

Ghinionistii precum mine, da :(

Anonim spunea...

Mmm.......Black Friday...acolo era de mine.:))))
La multi ani de 1 Decembrie!Te pup!Gia
P.S. Azi merg romanii nostri la vot.Sau mai bine zis, ar fi trebuit sa mearga.:))

Anonim spunea...

pai da... cei ce lucreaza la wall street se preocupau de gustul curcanului,lasand finantzele in plata domnului si strazile liberepentru tine... si poate ca e mai bine asa... ca deh... avem si noi parte de vinerea aia cu ieftinri... ufff... iar am ratat ocazia si nu am cumparat nimic... deh... a trebuit sa lucrez in vinerea buclucasa...
inutza draga... se vede ca tzi-a priit curcanul... iata ce foto frumoasa ai reusit... parca te intreci pe tine insutzi... felicitari... (mai ca ma indemna sufletul sa ma reprofilez si sa ma dedic fotografiatului...)
sa ai duminica faina... si chair mai mult itzi doresc...
ovi

ina bixade spunea...

Verisoara draga, la tine ma gindeam si eu, ca erai fericita daca te aflai aici de black friday, cred ca erai la magazin de la 5 dimineata.(eu una, nu m-as duce)
Ovi: eu am liber de joi pin luni...a trecut prea repede, dar vine alta:)

Anonim spunea...

Venind vorba de reducerile de preturi,am vazut la stiri ca s-au calcat in picioare americanii in magazine,ba chiar a si murit unul.Ce naiba se-ntampla? In alta ordine de idei,tu ai mancat curcan de Ziua Recunostintei,eu halesc tort de Ziua Romaniei.Am facut un tort buun,de si eu m-am minunat cat de gustos mi-a iesit. Pozele ti le-am vazut,te prinde movul,fata.Imi place cum combini culorile..Te pup,Miha

ina bixade spunea...

Miha: am auzit ceva la stiri de faza cu acel angajat al unui magazin, care ar fi murit din cauza imbulzelii, insa se faceau speculatii ca s-a dat o interpretare gresita incidentului si ca nu din cauza asta ar fi murit, unii ziceau ca poate ala suferea de cine stie ce conditie medicala...in fine, mi se o pare o mare timpenie daca e adevarata faza...si ma depaseste...vreau si eu tort...sau mai bine ciocolata de casa cum numai tu stii sa faci:) te pup!

Anonim spunea...

frumoase poze,Inuca,comme d'hab',esti fotomodelul meu preferat..La multi ani de 1decembrie,eu nu simt mare lucru departe de casa(maine ma intorc la nebuni);as manca niste sarmale sincera sa fiu dar astept Craciunul(prea multa munca...)Te pup,Eug.

Anonim spunea...

ce te invidiez inutza... pentru liberele tale... nu-mi mai dai si mie din ele???

Lucian spunea...

foarte mult imi plac pozele din financial district of ny :).
E normal sa-ti iasa ditamai post-ul daca scrii atat de rar. Scrie si tu mai des, sa vezi cum ti se scurteaza articolele. Sau nu... :)
Am mai auzit ca americanul de rand nu simte criza economica, e mai mult o exagerare a presei. Sau din nou nu... :)
Ai vazut si tu ce activitati am prin Sibiu, din pacate nu dintre cele mai fericite. Si inca n-am spus totul :)

Elena spunea...

"Forever young" - asa sa ne ramana numele:D
De petrecut, as fi petrecut ca in studentie, adica la concerte, parade militare, artificii, dar nu s-a putut din cauza de ceata urata afara (brrrr) care de obicei ii imbolnaveste pe mamzelini. La noi cum au fost manifestarile pe 28 noiembrie, am fost atunci, ai vazut cred bradul filmat;) Dupa ce ne facem bine mergem ziua sa iti facem cu mana din trenulet, bine?:) Puuuuup!

Alia spunea...

hehe ai descris bine traficul... eu stau aproape de obor... dar stiu scurtaturi. ;)

Anca spunea...

Ce poza faina!

ina bixade spunea...

Eugenia: stiu ca sarbatorile de iarna sint preferatele tale(cu tot cu sarmale:)
Lucian: nu stiu, spune tot despre activitatile sibiene:)
Ovidiu: nu mai am zile libere, asa ca nu am de unde-ti da:)(ma rog, voi avea mini vacanta de craciun si revelion)
Elena: asa sa ramina: forever young (cel putin in capul nostru:)
Alia: tura ce vine cind mai aterizez prin Bucuresti, musai sa-mi divulgi si mie scurtaturile ca sa nu-mi mai tulbur nervii:)
Anca: Si eu prefer poza asta deoarece am o atitudine naturala chiar daca dirdiiam de frig:) Ii spuneam fotografului: hai mai repede, fa click pe butonul ala, ca mor de frig:) ei, baba la frumusete sufera:) dar am tinut neaparat sa am fotografii de Thanksgiving 2008!!! va puuuup pe toti, muahhh

Anonim spunea...

si aici magazinele sunt pline..de marfa.hi,hiCumparatorii sunt pe cale de disparitie.In seara asta am fost in cautarea lui mos Neculai.L-am gasit si nu prea.Cam sarac,mosul,dar m-am consolat cu ideea ca macar suntem sanatosi.Am vazut pozele,n-am inteles cum e cu pretul benzinei,tre sa-mi explici in particular.Hai,te pup,Miha

Anonim spunea...

ina... pot sa fac si eu o micutza crima??? asa... pe partea stanga... e mai aproape de inima...
lord & taylor imi place si mie... dar de obicei merg la unul in long island... deh... este mai comod cu masina... ca daca ma indrept spre metrou... ma gandesc iarasi la crima... :P)
sa ai weekend frumos... si chiar mai mult... (50% sansa de nisoare... asa ca ai grija pe unde mergi la plimbare sa nu te umetzesti cumva...)

Anonim spunea...

chiar exista legea aia? nasol :D
Sau ma rog, o alternativa sa faci bani in US :D

ina bixade spunea...

Miha: am uitat demult de Mos Neculai asta, aici nu celebram...
Ovi: am fost la L&T in Colorado si de asemenea in Long Isl si nu m-a cucerit, nu se compara cu cel din Manhattan:)
Catalin: stii doar ca americanii se pricep sa faca bani din orice;)

Anonim spunea...

pai... mi se pare doar potrivit sa itzi placa tzie... mai mult cel din manhattan... ca.. deh... folosesti metroul sa ajungi acolo... si apoi... ai vazut ce putzin din magazin este destinat raionului de barbatzi??? vezi... de aia nu-mi place acolo... vreau long island...
PS: in domaniu de magazine... ma pricep destul de bine... vreo 10 ani am lucrat pentru o companie de display... si toata ziua buna ziua tot cu magazinele aveam de-a face... de atunci a inceput sa-mi placa bloomingdale-s... si mai ales nordstrom...

ina bixade spunea...

Ovi: asa este, raionul ptr. barbati nu este variat, insa gasesc ce vreau acolo ptr. mine:), in materie de accesorii, incaltaminte (99% din papucaraie de acolo o am:) Tot de acolo imi iau parfumul si crema de fatza:), deh, de-ale fetelor:) Imi place si Bloomingdales, unde am dat 200$ pe o pereche de blugi:) Poate o sa fac o lista cu magazinele mele preferate din NY ca tot veni vorba de asta:)

Anonim spunea...

Mda cred ca mi-ar placea si mie la acest magazin.Arata bine!Abea astept sa te vizitez:))ca o sa fii un ghid bun prinmagazine..Gia!

Anonim spunea...

ok Ina, nu am nimic de adaugat in plus, dar mi-am asociat si eu nick-ul cu o imagine, ca vad ca se poarta zilele astea :D Pe alte bloguri merge cu engravatar, dar aici nu cred ca mergea, asa ca mi-am facut si eu un cont de asta, de blogger pe google. ma civilizez pe zi ce trece, ce mai :)
hai ca am avatar fain :P

Anonim spunea...

Cateva cuvinte despre siguranta starii de nesiguranta a jandarmului mondial...

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/12/07/noul-razboiul-us-de-secesiune/

Cele bune,
1=

Anonim spunea...

hello,Ina,mi-e dor de metrou,aici nu avem dupa cum stii...Si nici afise contra pipaielii nu am vazut.Pup,E

Dan Gheorghe spunea...

toate cele bune!

Anonim spunea...

ina... pe unde ai tremurat in weekendul asta asa de geros???
sa nu zici ca... ai admirat putzina ninsoare... ca nu te voi crede...

Lucian spunea...

ce se intampla daca esti atinsa pe sanul stang, il mai poti da in judecata pe impertinent? :)

ina bixade spunea...

Ovi: in wee nu am tremurat ca am stat ascunsa sub patura, insa azi cind am scos capul afara, am inghetat brusc:)
Lucian: sugestie pentru tine: hai incoa' ptr. o calatorie cu metroul, atinge un sin sting sau pe amindoi (nu te speria, nu pe ai mei:) si apoi vedem ce se intimpla, daca vei fi pus in catuse:) Ce? te-ai speriat deja?:) (just kidding)

Anonim spunea...

brrr... lasa... a fost mai ger ieri... bine ca ai stat in casa... (si spune la tipul de la centrala ca nu ai suficinet cald in casa... poate trebuie verificat radiatoril)
si nu fi trista... maine va fi iarasi temperaturi pozitive...
seara frumoasa itiz doresc..
ovi

Anonim spunea...

ups... zi-mi si mie de ce postul meu apare ca si cum ar fi trmis de anonim?

ina bixade spunea...

Ovi: curios, asa l-am primit, credeam ca tu l-ai trimis asa, si eu m-am mirat...cine stie...:)

miki spunea...

mwoahahaha, auzi la ea, credea ca nu se lucreaza de 1 decembrie! :)) sa vezi ce fun e cand ai un sef atat de dezorganizat incat te cheama doar pentru ca nu are chef sa te lase acasa iar in clipa in care ajungi la munca iti zice: pleaca inapoi. apoi zice: ba nu, mai stai pana la 3. la 3 iti zice: ah, mai stai putin. nu stiu cat. evident, tu in rastimpul asta nu faci nimic, dar nimic-nimic la munca. apoi iti da drumul acasa cu doua ore inainte de programul normal. si asta cand tocmai te refaci dupa o indigestie crunta. daaamnnn! :) inr est, toate bune si frumoase!

ina bixade spunea...

Miki cea in verva ca de obicei:), te puuup draga mea, si da, nasol sa ai asa sefi labili:)

miki spunea...

shhhh!!!!! daca ne prinde??

Elena spunea...

Ina, sa stii ca sufar si eu de frig rau de tot, si e si vant, brrrr! Macar de era zapada:( Hai in Honolulu;)!

ina bixade spunea...

Oh, Elena, imi dai idei tropicale:) si ce e enervat, sint fluctuatiile astea mari de temperatura, cind e frig de iti ingheata tot, cind se domoleste, de zici ca nici nu a sosit iarna...ei, trecem noi cu bine si peste iarna asta!!!

Lucian spunea...

ina, mi se pare putin cam kinky ce imi propui tu, incepe sa-mi placa :)

ina bixade spunea...

Lucian: No comment:)