joi, 20 noiembrie 2008

Recapitulare:)

Cel mai frumos compliment: ca am un corp ca o mica bijuterie
Cea mai mare insulta: n-am primit-o (inca)
Cele mai mari defecte:nerabdarea, incapacitatea de a ierta
Cea mai buna alegere: sa traiesc in US
Cea mai proasta alegere: sa fiu in a long-distance romance/friendship
What turns me off about a man: cind acesta este cheap, cocky, verbally aggressive, macho-player
What turns me on about a man: sa fie educat, cu bun simt, with no heavy past, career-family oriented
Ce amenintare am primit: ca voi plati ptr. ce am facut
Cea mai gresita perceptie despre mine: ca sint difficult to approach ori inconstanta in sentimente
Cea mai mare greseala: sa renunt la cel ptr. care eram pasiune
Ce port mereu in poseta: dental floss
Cel mai mare regret: None
Pe cine as vrea sa intilnesc: hmmm, nimeni nu imi vine in minte acum
Locul pe care vreau sa il revad: Hawaii
Marital status: happily unmarried
Ce schimbare imi suride: sa ma logodesc cu un roman americanizat
Ce as vrea sa fac acum: sa fug din nou in Honolulu
Ce ma enerveaza: cind cineva afirma ca ma cunoaste, cind de fapt habar nu are
Tendinta: sa ajung de unde am plecat
Imi place sa dorm: la marginea patului (cind acesta se afla la perete)
Repros din partea partenerului: ca NU dorm dezbracata
Moment stinjenitor: cind, in aeroportul din Otopeni, din greseala- graba-neatentie, am intrat in WC-ul de barbati si am dat cu ochii de o "chestie"
Culori preferate: black ( New York color), mov
Destainuire: Ina vine de la Ecaterina
Dorinta implinita: coming into my own
Ultima disputa cu cineva: Septembrie 2008
Ironie: inca mai cred ca tot ce zboara se maninca
Contradictie: pot fi foaaarte rece dar si foaaarte pasionala
Nasty thing that I once said to a man: get drunk and kill yourself: you are not good enough for me, you are useless!!!
Cea mai frecventa intrebare:de unde provine numele Bixade
Dilema ptr. unii: ca de ce nu ma marit cu un american. Raspuns: (sa dezvoltam un pic): nu-mi vine, nu pot...niciodata nu am fost cu un strain, imi place sa traiesc printre ei dar nu cu ei si da, ma repet cu placere, nu stiu sa fac dragoste decit pe limba mioritica..(eeeeeeeee:) I don't go globally, only locally hi hi hi La voi, dragii mei, cu ce dileme va intilniti sau care este cel mai jenant moment cu care v-ati confruntat? sau ce va seaca cel mai mult, sau ce reprosuri vi se fac? cu drag, o sa public comentariile voastre aici pe acest blog imbulinat. Sint curioasa sa aflu cu ce se confrunta si altii.
Nu am apucat sa revin cu acel Later Edit in postul anterior, insa de data asta, o sa revin. In ultima vreme, nu mai apuc sa ajung unde imi propun, acum ca a dat frigul la New York. De cite ori imi propun sa ajung undeva, ma trezesc ca ajung acasa de fapt. AICI m-am etalat cu iPodul meu mic si mov, pe care il incarc cu muzica in fiecare zi, 2000 de cintece incap pe el. E asa mic si delicat, ca de vreo 2 ori m-am speriat cind nu il mai gaseam in poseta mea mare cit o valiza. Bineee, va puuup cu drag, pe tine, pe tine si pe tine, muahhh.
PS: My dear darling Anna, asta e pentru tine: azi am gasit in cutia postala surpriza din indragita ta Grecia...m-am bucurat muuult ptr. magnet care deja a aterizat pe frigider linga ceilalti. Stii la ce ma gindeam? ca ptr. mine, Hawaii incepe sa fie locul unde imi vine sa fug mereu, asa cum tie iti vine mereu sa fugi in Grecia...si ce frumos este sa primim ilustrate in cutia postala, nu? stii, ca pe vremea bunicilor cind postasul era asteptat sa aduca ravasele de amor...acum, pe cine aud, se intilneste si socializeaza online-virtual...am devenit niste roboti. Ti-am zis eu!!! te puuuup

52 de comentarii:

Zuzu spunea...

My dear, dear, very dear friend!!!

Ce ma bucur ca micul meu magnetel grecesc a aterizat la tine pe frigider!!

O sa revin cu un comment despre ceea ce ai scris, acum ma uit cu juma de "faza", mi-e umflat un ochi (da, m-a batut, hahahahahaha!!!!!...vantul!!!) si mi-s enervata!

Te puuuuuuuuuup

ina bixade spunea...

Annaaa: get well soon...si astept sa revii! pupaceala iti trimit si eu:)

Ionouka spunea...

Fata frumoasa, daca as fi roman amercanizat, jur ce te-as lua de nevasta, ca prea esti misto!

Elena spunea...

Ma gandeam eu ca din cauza frigului nu ai mai scris! Dar imi fuge gandul peste ocean de cate ori ajung langa frigider, da da, acolo sta lipit "the Bigg Apple";)
Daca e sa iti raspund la intrebari, e muuult de scris. Pe fuga imi amintesc ce aud mereu, ca repros: sunt dura, rece, transanta! Iar jenata tare de tot m-am simtit la un moment dat (imi vine sa rad iar): acum vreo 10 ani eram in masina cu un director respectabil, la vreo 50 de ani, serios. Nu am vorbit decat strictul necesar tot drumul. Ne intorceam de la Bucuresti, deja era noapte, eu obosita, am adormit in masina, si am ajuns cu capul pe umarul lui. Cand m-am trezit, imi venea sa intru sub masina. Si chiar am intrat la coborare, era polei si eu nu stiam cum sa ies mai repede. Asa ca am dres-o mai bine, de rade omul si acum cand ne intalnim.
Te puuuup! Mi-ai facut ziua:)!

Anonim spunea...

...

ina bixade spunea...

Ionouka: si eu te-as lua de barbat daca ai fi roman americanizat:) ma faci sa rid ca de obicei!
Elena: intr-devar, stinjenitor momentul tau...

Andreea spunea...

:))) in urma postului de pe blog, daca te plictisesti de salopeta madonna :P si vrei sa scapi de ea....pick me, pick me :)) chiar,cand mai vii prin tara? de sarbatori maybe? pupz

ina bixade spunea...

Deea: am retinut:) Marimea este 36, the fit fiind small, ca eu port small sau medium, uneori x-small, depinde de cut, cum ziceam. Uneori chiar large imi este bun, asta din cauza croielii...

Anonim spunea...

Te rugasem sa predomine lb.romana in mesajele tale,dar vad ca te americanizezi pe zi ce trece.Evident ca sunt cu dictionarul in mana..si-mi vine sa urlu de ciuda c-am chiulit la orele de engleza.In legatura cu dilemele, visele si regretele,ce pot sa-ti spun,decat ca momentan,singurul regret major este c-am renuntat la servici si desigur,acum sunt somera fruntasa,iar la capitolul-cea mai proasta alegere-faptul c-am plecat in insorita si indepartata Spanie.Tu n-ai regrete,trebuie sa fii tare fericita. Compliment...atunci cand o babuta spanioloaica m-a strigat ''chica''(se pronunta cica)si tradus,ar c-am fi copilo(eu avand acus 40ani).M-am simtit intr-adevar tanara. Ce ma enerveaza,ma streseaza,chiar,este atunci cand cineva mesteca (cleofaie)aproape de urechea mea si iarasi ma imbolnavesc cu nervii atunci cand apelez o persoana pe tel.mobil si nu-mi raspunde.De ce naiba mai e mobil?!Sa-l porti dupa tine,nu? Ar mai fi multe de scris,dorinte,as avea o gramada,n-are rost sa le enumar..Tu ai fost mult mai complexa,oricum,mi-a placut tare mult cum le-ai catalogat.Te pup si vorbim maine.Cu drag,matusa

Anonim spunea...

draga mea Inuca,iti amintesti de faza cu Parisul,cand a trebuit sa explic ca de fapt am fost la Bruxelles??acesta e momentul cel mai stanjenitor de care imi amintesc..Iar acum ma confrunt cu faptul ca luni incep stagiul in Psihiatrie si voi avea un examen practic:sectia,,Autisti profunzi",ma doare capul deja..Pup,Eugenia.

Anonim spunea...

Faina "recapitulare"!Si chiar ca nu-ti lipseste dental floss din geanta.Ai lasat si la mine vreo doua.:))))
Te puuuuuuup!Gia!

Lucian spunea...

Ina, daca nu stiam unele lucruri dinainte, as fi spus ca m-ai ametit cu atatea informatii dintr-o data. Romanului americanizat ales sa-i servesti mai putine prima data, ok? :P
In alta ordine de idei, ma bucur cel mai mult pentru tine ca nu ai nici un regret, cred ca e cel mai important :). Amuzanta amenintarea ca o sa-ti para tie rau pt ce ai facut :)

ina bixade spunea...

Draga matusa: lasa regretele, ce tot atita, eu nu cred in ele, cit despre americanisme, ne gasim online si iti mai traduc:)
Eugenia: nu, nu-mi mai amintesc de faza ta, insa mi-ai amintit de chinezoiaica mea care ma intreba daca austria e in australia:)
Gia: ai dreptate, cam pe unde ma duc, imi uit my dental floss-urile:)
Lucian: acum cind am fost si eu mai personala, hop, reprosezi ca te-am ametit. Stai linitit, in aceasta recapitulare, nu a incaput mai nimic...insa, trebuie sa recunosti ca am facut o mare destainuire: ina vine de la ecaterina hi hi hi

Strumful spunea...

Moment jenant, pai eu am multe, dau des cu bata prin balta, ca de, sunt grabita, ametita si neatenta!

1. Prof fiind in cancelarie se bea cafea(mult iubita cafea)!
Eu, catre o colega(de doua ori varsta mea, 10 000 mii de tabieturi, par mov cu rosu, porecla Cruela)!
Cine e azi de serviciu?
Ca e tare proasta cafeaua!
Ea, pai eu!
Eu............:D!
2. Tot de la scoala!
Anul asta(adica proaspata)! Liceu nou, colegi noi, eu tot ametita!
Intru(sau ei m-au acaparat) in grupul X, grupul care predomina prin scoala(chestii inca neintelese), ei ma invita la petrecerea de Craciun speciala a grupului X, de multi ani, in acelasi restaurant!
Eu vesela....ma intalnesc cu o alta colega si-i zic de petrecere, o intreb daca vine cu sotul!
Ea, pai , eu nu stiu de petrecere! Noi nu facem asa ceva!
Of....trebuie sa invat sa-mi tin gura!
3. In plimul an de invatamant mi-am uitat catalogul pe catedra la o clasa de a V-a!

Sa-ti spun si un regret MARE: Am acceptat sa plec din orasul meu in alt judet sa predau la o facultate, au fost 6 luni crunte(singura+frig)!
Alt regret e ca am acceptat sa merg maine la opera.....si trebuie sa peird o jmatate de zi ....cand puteam sa stau acasa(asta e regret trecator, si poate-mi place opera)!
Realizari: am reusit sa gasesc barbatul(el pe mine) care sa-mi suporte toate toanele!
Mai pot scrie, cred ca ar trebui sa reiau blogul!

ina bixade spunea...

D-na profa: interesanta lista ta si da, ar trebui sa reiei blogul:)

Anonim spunea...

cred ca vazusem poza asta la tine pe flikr.si mi-a placut de atunci mai ales ca seamana cu iconul de la avatar!asadar nu esti din alea care mint cu avatarul, slava domnului;-)si da-mi voie sa-ti spun ca esti si narcisista in text, ca orice arist care se respecta!

ina bixade spunea...

ooo daaa, luminita, sint o mare narcisista.(blogul meu nu este doar fotografic ci si narcisistic, oricine se prinde de asta:) I love myself very much. Filosofia mea este asa: mai intii sa ma iubesc pe mine si apoi...pe altii...curios, totusi, nu te-am avut niciodata in lista mea de yahoo, deci habar nu am cum de ai vazut poza asta la avatar...si nici pe flickr nu exista fotografia...saluta Franta din partea mea!

Anonim spunea...

Buna Ina. Ma numesc Ovidiu si de ceva timp citesc cu placere blogul tau. Am o mica curiozitate. Am inteles ca lucrezi in advertising. Ce anume? Creatie, planner, client service?

ina bixade spunea...

Ovidiu: hmmm oare de unde ai inteles ca lucrez in advertising? nu am lucrat nicioadata in acest domeniu. Lucrez in dental field, deci fara vreo legatura cu creatia:) oh, dar putem face totusi o legatura: lucrez cu customer service(pacientii),deci planificam the treatment plan:) si cu privire la creatie, ne ocupam cu crearea zimbetului frumos:)te-am lamurit:)

Dan Gheorghe spunea...

viata devine pe zi ce trece mai interesanta, prin neasteptatul fiecarei clipe...

ina bixade spunea...

Dan Gheorghe: si eu zic la fel: e de bine:)

Anonim spunea...

Pai din ce se vede din poza, cel mai frumos compliment pare corect :D, in rest, ar fi de comentat ca eu nu prea am auzit de barbati care sa doarma la perete :D ; da' poate nu prea am cunoscut eu asa multi barbati, numa' am auzit, haha:))))))))))).

ina bixade spunea...

Catalin: daca ai dormi cu mine, la perete te-as inghesui:)nu trebuie sa fii barbat sa te pun la perete, indiferent cu cine dorm, eu musai ma pun la margine!!!

Ema spunea...

doream de mult sa iti raspund la comment si sa iti multumesc pentru incurajare...e un gand comfortabil sa stiu ca cineva se regaseste in ceea ce scriu, avand in vedere ca nu mi se intampla foarte des acest lucru.Tu insati esti un om intim si deosebit..si nu imi trebuie mult sa realizez asta. Ma bucr ca iti place blogul si sper sa il citesti in continuare..eu cu siguranta ma voi bucura de al tau.
p.s:Daca vrei muzica pe pagina ta...intra pe imeem.com...si poti trimite de acolo orice piesa ...te puup si numai ganduri frumoase;PEma

ina bixade spunea...

Ema: Multumesc, multumesc!!!

Anonim spunea...

Dupa atatea zile cu preocupari de target profesional, am reusit sa citesc ce-ai scris. Mi-a placut si m-a inveselit inegalabilul tau stil.Ca intotdeauna.

ina bixade spunea...

Hey, Liana, bine-ai revenit!!! te puuup!!!

Anonim spunea...

ah... ce bine ca nu se mananca tot ce zboara... altfel... cine stie daca nu cumva... avionul ar fi fost inghitzit de vre-un flamand cu mine cu tot... as fi avut astfel, ocazia sa fac ceva unic... sa nu ma las mestecat... si mai ales inghitzit...
inutza... imi place sa te regasesc asa cum esti in propria-tzi descriere... ramai asa... ca itzi sta foarte bine...
ovi

ina bixade spunea...

ooovi, welcome back!!! astept impresii de calatorie din batrina Romanie:)

Amalia spunea...

Draga mea, tu eşti un personaj!! Mi-a plăcut asta cu "imi place sa traiesc printre ei dar nu cu ei". Ca şi când numai asta mi-ar fi plăcut...

ina bixade spunea...

oo daa, amallia, sint un personaj principal hi hi hi te puuup

Elena spunea...

Ina-balerina, vreau si eu in Honolulu, ACUM daca se poate:) Te puuuup!

ina bixade spunea...

Elenaaaa, hai in Honolulu:)

Anonim spunea...

impreasii... treci pe aici...ina.. http://oovi.wordpress.com/ si vei gasi primul set...
sa ai zi frumoasa... asa... ca zambetul tau in joaca lui, cu valul oceanului...

Lucian spunea...

Ina - Ecaterina, asta stiam deja, dar este intr-adevar o mare dezvaluire :). Oare exista cineva numit Ina in buletin? Nu prea se potrivea Ecaterina-balerina sau Ecaterina-newyorkina :)
Nici eu nu dorm la perete, decat cu capul. Ma pod da jos si pe o parte si pe alta. La solutia asta te-ai gandit? Nu de alta, dar nu-i frumos sa obligi un barbat sa doarma la perete :)

ina bixade spunea...

Lucian: ce? e dupa barbat?:) la perete cu el!!! am stabilit:)

Anonim spunea...

salutare iar!poza ta exact pe flikr o vazusem.intre timp probabil ca nu mai e..
unele doamne intzepate considera asemenea fotografii drept impudice, drept pentru care primesc si comentarii de la frustrate la ultimul meu post de pe blog care se vrea o incurajare a mamicilor care au uitat sa se ingrijeasca .asa ca fara sa vreau asa l-am sters si pe al tau azi,sorry!
sigur, vino cu iubitul la paris daca asta ti-e dorintza!e cel mai frumos orash pentru romantici!si daca ai de comentat si inafara de asta la tema propusa de mine, do it!am sa fiu atenta sa nu mai sterg comentarii la gramada!

Anonim spunea...

"Ce schimbare imi suride: sa ma logodesc cu un roman americanizat"
de ce?ce ti se pare asa interesant ?

ina bixade spunea...

Nu stiu cit de interesant este, insa cu siguranta este mai usor sa fii cu cineva(roman) care deja traieste aici, cunoaste sistemul, limba, are idee despre how life goes here, decit sa ma implic cu un roman pe care sa il aduc din Romania pentru care totul este nou aici si de ce nu, intimidating...nu am nervi si rabdare pentru asta si din ce ma uit in jur, prea putine cazuri sint fericite, adica multi care isi aduc soti sau sotii din romania, sfirsesc prin kaput:)desigur, nu exista nici o garantie nici in cealalta optiune, insa cel putin stiu ca asta vreau si sint sanse mai mari de reusita. ma rog, sint o gramada de romani aici fara acte, nici asa nu-mi convine, caci nu am chef sa fac actele nimanui:) si uite asa o sa ramin fata batrina:) (just kidding). Stiu f. bine ce vreau, dar deja ma repet!!! cam asa stau lucurile, sper ca te-am lamurit in mare. pe curind and I'll keep you updated about this matter:)

Anonim spunea...

aha..:)))..eram curios pt ca asa sunt curios eu din fire si pentru ca sunt barbat..dar ca o mica paranteza..cred ca uneori fericirea nu tine de nationalitate..:))inteleg de ce vrei tu un roman americanizat dar cand stau si ma gandesc la ce romani americanizati am intalnit....ma ia cu durere de cap..
nici sa fii "alone" nu-i bine desi stiu cateva persoane apropiate mie care au modul asta de viata ...ciudat..in fine..interesant raspuns

ina bixade spunea...

dan: inseamna ca romanii aia care iti dadeau durere de cap, nu erau americanizati, erau niste mascarici:) cit priveste faptul ca unii sint singuri, este alegerea lor, parerea mea...stiu multi casatoriti nefericiti si multi single very happy!!!

Anonim spunea...

hell yeah:))
dap romanii intalniti de mine sunt genul de oameni pe care iti doresti sa nu ii fi intalnit iar eu nu sunt asa de norocos...in plus nu ii putem baga pe toti in aceeasi oala!
bine e sa fii cum te simti tu bine...asta e cel mai important!cand mai vii la colorado?

ina bixade spunea...

dan, eu m-am ferit cu succes de nulitatile romanesti(clar, nu generalizam) si desigur ca sint destui si de calitate, romani deosebiti. La Colorado nu stiu cind mai ajung, dar iti dau un beep:) cind se va intimpla. iar cu privire la nationalitate si dragoste, in ceea ce ma priveste, DA, conteaza, la mine iubirea este white and romanian hi hi hi.

Anonim spunea...

bun dara ,:))astept beep-ul tau sau poate te bipuiesc io :)daca imi face cu ochiul NY..CHINA CLUB e super fain nu stiu daca ai apucat sa meri:))eu as mai merge odata ..si as vrea sa vad si eu TIME SQUARE-UL TREAZ !ca l-am vazut da in ceata ,eh,fira-ar mama lui de greygoose:)))

ina bixade spunea...

dan, eu nu le am deloc cu cluburile, cu viata de noapte, not my style, habar nu am de china club, iar times square e frumos mai ales noaptea, insa recunosc, e asa agitatie acolo, incit ocolesc zona:) de obicei merg in times square la cinematograf, desi un prieten ridea de mine ca cica la cinema in times square merg mai mult turistii, insa imi plac cele 2 cinematografe situate acolo si...o mai fac si eu pe turista cu aceasta ocazie:)

Anonim spunea...

eh..cateodata viata de noapte e buna si ea la ceva ... mai ales cand faci pe turistul sau turista ..:))sa inteleg ca esti amatoare de filme...
(chatuim cam mult:))

ina bixade spunea...

pai gata, nu mai chatuim, ca nu mai avem ce sa ne zicem (cel putin nu la postul asta:) voi posta ceva nou curind, ca nu am postat nimic pe 2009, asa ca esti binevenit sa comentam acolo! daaa, imi place sa merg la cinema. Chiar miine voi merge!

Anonim spunea...

la ce film?:)))

ina bixade spunea...

previzibil ce esti:) am stiut ca asta o sa intrebi. well, NU zic ce film voi viziona...next question, please! (glumeam:)

Anonim spunea...

esti rea si pe deasupra te mai crezi si pe la vreo conferinta ceva de spui "next question please"
..he he :))sa inteleg ca iti plac imprevizibilii?

ina bixade spunea...

Eu ma las pagubasa cu postul asta:)nu stiam ca romanii din colorado sint asa perseverenti:) good night

Anonim spunea...

he he ..scuze de perseverenta si scuze daca te-am plictisit:)