sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Slice me nice:)


Mi-a placut replica lui Paul Newman cu privire la loialitatea lui fata de sotie: "Why fool around with hamburger when you have steak at home?" ... Genial barbat! Si stiu ca inca mai exista asa ceva!!! oare ce fac oamenii cind nu mai au visuri? si nu ma refer la cei care se afla la finalul vietii, ci la cei care sint chiar in floarea virstei (asa ca mine:) *** Cascam ochii la un zodiac despre femeia Capricorn. Unul din cele mai accurate pe care l-am citit pina acum. Sint superstitioasa si cred in astfel de lucruri, in limita bunului simt. E adevarat, ca o femeie Capricorn ce sint, traiesc intens- furtunos, launtric si, desi sint cu capul in nori si visez la cai verzi pe pereti, sint cu picioarele pe pamint...Si daca cineva imi cistiga increderea, ii pot fi loial prieten ptr. totdeauna, pe care se poate baza, insa daca simt ca este meschin si fatarnic, devin apriga, plain nasty, radicala in decizii si transanta, fara scrupul si il tratez ca pe-un gunoi, like there is no tomorrow, mai bine sa fuga din calea mea, caci sint ca o noapte geroasa- furtunoasa hi hi hi. Fair enough, nu? Curios! Nu am aflat linga ce semn zodiacal masculin, frumoasele din Capricorn ar fi implinite. Am impresia ca nu au pereche! Cita infatuare:) In alta ordine de idei, starea mea de toamna este aceeasi. Nici macar nu mi-e dor sa-mi fie dor. Ce-o mai insemna si asta? Shhh, cred ca am murit, sau sint doar scofilcita...voi invia la primavara:) Starea asta de ordine si disciplina este cam enervanta. Dar nu ma pling. Nu imi plac sarbatorile de iarna, niciodata nu mi-au placut, eu sint cu primavara, cu Pastele, cu ouale vopsite, cu iepurii din ciocolata, cu pasca si cozonacul, cu verdeata, albinele si zumzaitul lor, papadia, gargaritele....ma enerveaza mosu' asta de Mos Craciun cu barba lui lunga si alba, pomul lui, cintecele lui, ( Jingle Bells, cel putin, ma face cu nervii, rasuna la fiecare minut, in fiecare colt), atmosfera de basm, care, cel putin, in NY se deruleaza cind totul straluceste de aceste sarbatori iernatice...ei bine, nu imi place stralucirea lor.... sa nu mai zic ca de Revelion, de cele mai multe ori adorm inainte de ora 12 si dorm asa de bine...pina la noul an. Ma enerveaza si alergatura-fugareala-imbulzeala, nici nu dau prin magazine in perioada asta.... iar NY is a cold place in the winter, nu stiu, as vrea sa ma ascund undeva si sa revin la primavara...Oh, stati, nu plecati, e ceva ce-mi place totusi in aceasta perioada: the eggnog! I love eggnog! V-am zis ca deja port caciula? si mi-am luat si plapuma noua ( sa am si zestre, ca miine poimiine ma marit), m-am echipat, sint cea mai friguroasa, clar... Sa nu uit, am votat presedintele Americii! Asadar, Welcome to the Black&White House!!! ( e de bine, zic eu)...Mi-ar fi placut, daca s-ar fi putut, sa-l votez pe Mr. Clinton: e prezentabil, stock-urile mergeau bine pe vremea lui si in plus, a transformat the oval office into the oral office hi hi hi O gramada de realizari, nu?
Si vedeti ca am bagat un cintec pe blog. Se pare insa ca nu se aude la Internet Explorer, ci doar la Safari, Firefox and Chrome. Deci ia puneti-va boxele la tare sa imi ziceti daca se aude cintecul. Auditie placuta si revin cu un Later Edit si niste noi imagini pe care vreau sa le fac in zona Wall Street, ma duc sa vad cum stau -stacurile-(ca vai de ele, stiu) -si sa am niste -dixtractie- fotografica, nu am mai fost demult pe acolo si tot am zis ca ma duc dar nu am mai ajuns, dar ajung eu..

PS: m-a intrebat cineva care sint prioritatile mele. Am raspuns dupa cum urmeaza:
locul 1-sanatatea
locul 2- studiile/independenta financiara
locul 3-dragostea
La voi cum sta treaba cu prioritatile?:) Va puuuup si va trimit un maaare buchet cu frunze ruginite din New York City!!! Cu drag si dor, Ina

23 de comentarii:

Elena spunea...

Hehe, aglomeratia aceea infernala din decembrie eu o evit, drept urmare am inceput achizitionarea jucariilor pentru asezat sub brad. Daca e zapada, e frumos de sarbatori, daca nu... e cam deprimant cenusiul din jur.
Cu prioritatile, cred ca stau oarecum la fel, nu ma gandesc la ele des. Insa as adauga fuga de lume din cand in cand. Sau in lume;))

ina bixade spunea...

Elena: si eu as fugi...dar nu stiu unde. Oare unde?:) te puuuup

Anonim spunea...

Eu iubesc sarbatorile de iarna!De paste nu prea imi place,aici niciodata nu e aceeasi perioada cu Romania deci daca nu sunt acasa nici nu reaalizez ca este Paste.
La prioritati,sincer nici nu m-am gandit dar cu siguranta sanatatea e pe primul loc!
Te pup!

ina bixade spunea...

Gia: cei mai multi iubesc si prefera sarbatorile de iarna...Eu NU! Clar:)

Anonim spunea...

Eu sunt ok cu Sarbatorile de iarna :) Mai ales daca e si zapada, chiar te simti special :)).
La mine nu se aude muzica de pe blogul tau, nici cu firefox si nici cu explorer :(

ina bixade spunea...

Catalin: e clar, am pus cintecul pe linga:)aaa, zapada nici atita nu imi place...sa nu vad alb in fatza ochilor:)

Alia spunea...

mie nu prea imi plac sarbatorile in general. cele de iarna sunt accentuate de frig.... zbrrr

Anonim spunea...

Draga mea,mi-ar placea daca ti-ai scrie istorioarele in limba romaneasca,nu ma prea descurc cu americaneasca ta.Nici cu dictionarul langa mine nu-mi reiese mare lucru..In fine,cu aducere la zodie,nu cred ca trebuie sa-ti cauti jumatatea in functie de ce zice zodiacul.Compatibilitatea tu ti-o faci,pana la urma,te mai dai dupa om,mai inchizi ochii,te mai faci ca nu auzi,asta e,nimeni nu-i perfect.Ideea mea este,ca,dupa ce ti-ai gasit alesul,cel mai important si dificil,totodata,este sa pastrezi vie relatia,sa ai grija sa nu se stinga flacara iubirii.Eu am vrut,pe langa dragoste,sa mi se ofere si respect.Tin mult la lucrul asta.Imi plac glumele,dar in limita bunului simt,imi place sa mi se vorbeasca cuviincios,detest jignirile,tonul inalt,etc.Hai,ca deja bat campii..,am ajuns prea departe.Privitor la presedintele Clinton,parca de atunci a devenit la moda sexul oral,pana atunci,era considerat subiect tabu.Ce sa mai zic,Craciunul e binevenit daca ai bani,si daca ai ce sa pui in sacul mosului,daca nu,mai bine sa nu fie.Referitor la melodie,pacat ca n-am reusit s-o ascult,era melodia de la dansul modern din anii de liceu........Deh,s-au dus..Te pup,Mihaela

ina bixade spunea...

Alia: asa este...ce tot atitea sarbatori:) insa recunosc, sarbatoarea preferata(pe linga Paste) este Thanksgiving...
Miha: tocmai de aia ziceam ca sint superstitioasa, dar sub o forma moderata, nu imi croiesc existenta in functie de zodie acuma, insa e ceva adevar in toate chestiile astea...si rideam ca tu ai crezut ca melodia ce am pus-o pe blog este "Slice me nice":) nuuu, e doar titlul postului si a pozei( care e decupata si taiata)...asa mi-a venit in minte, mi-am amintit de dansul tau modern...erai in clasa a noua, eu a cincea hi hi hi ***cintecul de pe blog este 80's Dance, Freestyle, dar se pare ca nimeni nu il aude...hai te pup!

Anonim spunea...

Incerc sa trimit,sa vad daca-mi iese,of,cu tehnologia asta performanta..Miha

ina bixade spunea...

uraaa, a ajuns:)

Anonim spunea...

nici mie nu prea-mi plac sărbătorile de iarnă. nu ştiu exact de ce dar de fiecare dată intru într-o stare foarte proastă. cred că agitaţia e de vină.

Anonim spunea...

Draga mea Inuca,eu ador sarbatorile de iarna,musai cu brad si cu sarmale chiar daca nu ies asa bune ca acasa...Prioritatile mele?Sanatate,Dragoste si realizare profesionala,nu intotdeauna in acest sens...Depinde de zile...Te pup,Eugenia.

Anonim spunea...

superba observatzia despre domnul Clinton... cat despre Obama... sau mia ibne zis... domnul Obama... sa-l pazeasca cel de sus... de tot ce rau i s-ar putea intmpla sau ni s-ar putea intampla...
nu cred in zodiace... dar visez mereu... cu ochii inchisi... deschisi... cu capul in nori.. cu picioarele pe pamant... viatza imi este un vis... de cele mai multe ori frumos... poate tocmai de aia ador freamatul sarbatorilor de iarna... cu colinde... cu luminitze... cu foc in soba... si mai ales cu alb curat de nea... cand e posibil... dar pana tunci mai este destul...
peste 3 ore pornesc spre bucuresti...
tot de bine si mai bine itzi doresc...
ovi

ina bixade spunea...

Ovi: have a pleasant trip!!!

Oana spunea...

sanatatea mea si-apoi a celor dragi :) dragostea .. si independenta. Studiile le incorporez in fiecare. Sau poate doar ..e o seara prea boema :)

Zuzu spunea...

Ce buchet frumos de frunze ruginii... :-) L-am pus in geam!

In viata mea, prioritatile sunt ceva de genul:
1- Fericirea (intra dragostea, primita, oferita,sanatatea, jobul, familia, independenta si lejeritatea financiara, aromonia, seninatatea, pacea interioara...)
2- Dragostea(din nou!)
3- Fericirea (ca un cerc, inchis tot de buchetul de stari frumoase mai sus descrise)

Sincer nu cred ca e egoist modul meu de gandire. Cred ca oamenii cu adevarat fericiti (ceea ce-mi doresc si eu sa fiu) sunt si buni, si iubiti, iubesc si ei, si sanatosi, si realizati pe toate planurile dorite, si senini si prietenosi...etc

Femeia Capricorn se potriveste cu zodia Taur si Fecioara. Pe pielea mea le-am verificat, intamplator, si pot spune ca este CEEA ce avem nevoie pt a inflorii :-) !!!
Si eu cred in zodii pana intr-o limita, insa de chestia asta sunt 100% sigura, cel putin la nivel emotional, al trairilor interioare si al senzatiilor....nu exista ceva mai bun pt noi. Capricoarnele, zic.

Sarbatorile de iarna imi plac mult, in egala masura cu Pastele.
Ultimile 2 (craciun si paste) au fost cele mai frumoase de pana acum, desi la capitolul Craciun am multe amendamente care asteapta sa fie indeplinite pt a putea, mai apoi, sa spun ca a fost "unforgetable"...
Am rabdare, sunt capricorn, cesa fac?! :D:D

ina bixade spunea...

Draga mea Capricoarna, besito, muahhh:)

Anda spunea...

De cand ai pus tu melodia pe blog se blocheaza computeru cand incerc sa intru la tine :((( Abia acu am reusit (desigur nu aud nimic). Nu de alta, dar muream sa iti spun ca M-AM URCAT IN AVIOOOON!!! Intr-un moment in care credeam ca nu mai e nimic de facut iaca am facut asta, acu s-a terminat excursia si ne e dor, desigur, dar suntem optimiste :)
Nici mie nu imi plac Sarbatorile de iarna, mi se par fortate, nu reusesc sa intru in spiritul lor, mananc mereu prea mult si sunt bursucoasa :( Mie imi place primavara, imi plac noptile de vara luuuungi si excursiile :) Desi...anul asta as vrea sa ma pup de Revelion cu cineva asa, french style, in France :P
Te pup, draga mea, nu stiu ce sa fac cu blogul meu de o vreme, fie sa-l deschid la loc fie sa-i dau o alta forma...ma mai gandesc!

Elena spunea...

Ai ajuns sa faci poze pe Wall Street? (eu tot "verific" la poze, hihi, si ti-am admirat desktop-ul dragut, plin de flori)

ina bixade spunea...

Anda: va sa zica ti-ai luat zborul si lumea-n cap... mi-ai facut pofta si mi-ai dat idei, numai ca nu am la cine sa zbor acuma hi hi hi si mie imi vine sa zbor, mai ales acum pe timp de iarna cind sint amortita si vai de mine...mi-e dor de honolulu si ma bate gindul sa ma intorc acolo...and I know I will:) Cit despre blogul tau chiar m-am bosumflat, caci acum cind te bagasem si eu in links, tu mi-ai inchis blogul in nas, insa sper sa ti-l deschizi, cu sau fara o forma noua...te puuup

Elena: nu am ajuns inca la plimbare pe linga Wall Street, dar iti trimit un instant message ca sa te anunt cind se va intimpla. Te puuup si pe tine cu drag si ne gasim pe yahoo messenger!!!

Anonim spunea...

Deci, darling, pot sa-ti spun ca sunt de-a dreptul manios. Nu pot asculta melodia! Si am firefox 3, deci ultimul racnet in materie. Mi-a cerut un pugin pe care nu l-a gasit. Nu-i corect. Cu atat mai mult daca ai pus cumva Balalau... Ar fi dramatic.
Prioritati? Ar trebui sa pun pe primul loc ascultarea melodiei de pe blog...
Subscriu la prioritatile tale. Dar am o obiectie. Dragostea nu e prioritate. Din simplul motiv ca nu o poti avea cand "vor muschii tai". Apare, sau dispare cand vrea ea... em ai rait? kiss

ina bixade spunea...

Dragos: se pare ca e ceva defect cu melodia mea ca nimeni nu o aude...