joi, 30 iulie 2009

Baliverne!!!

Cred ca unul din lucrurile triste care i se pot intimpla unui om este acela de a-si pierde pasiunea pentru viata, to lose interest in things, sa simta ca atirna, ca nu are nici o directie. In ceea ce ma priveste, mereu am avut cite o tinta, de la o vreme incoace, insa, m-am impotmolit un pic, dar nu se pune. hmm si parca nu-i chiar nasol sa stai atirnat ca un liliac, sa vezi lumea cu fundu'n sus. Jesus Lord, cum? m-am transformat intr-un liliac? Eu, Ina balerina si new-yorkina pe deasupra?! Ei, se intimpla si la case mai mari, nu?.*** Am fost zilele trecute la un brunch interesant, pe o mica croaziera in jurul Manhattan-ului. In loc sa stai acasa sau sa mergi la un local sa maninci, te sui pe un mic iaht si te mai si invirti un pic pe apa. Nu sint mare fan la plimbarea pe apa, insa o prietena a tot insistat si am zis sa accept totusi invitatia. Mi-a placut ca am revazut-o pe Miss Liberty, de ani buni nu o mai vazusem, mi s-a parut mai mititica acuma, spre deosebire de acum 10 ani cind facusem prima oara cunostinta cu ea, si cind mi s-a parut uriasa. Parca mai ieri stateam cu gura cascata si cu capul in sus la dimensiunile colosale de aici... Acum totul mi se pare mic... si voi imi pareti mici, mai ales TU, muahhhh

Oare v-am mai spus ca eu m-am nascut romantica si nostalgica si, desi ma repet, nu pot trai fara muzica? Unele cintece nu mor niciodata, clar. Zilele astea am ascultat muzica de pe vremea cind eram pionier. Cei din generatia mea sigur isi amintesc de: Carmen Radulescu, Oana Sarbu, Stela Enache si Florin Bogardo, Corina Chiriac, Eva Chis, Marina Florea, Natalia Guberna, Marina Scupra.. ce prezenta scenica era atunci, atitudine, costumatie...Iar eu chiar dansez ca pe vremea aia, mi s-a si zis ca dansez ca o matusa, nu le-am avut niciodata cu dansul modern, cu dezlantuirile-smucirile pe acorduri muzicale. De fapt, nu le-am avut niciodata cu nimic, mai ales cind e vorba de calitati creative si artistice. Si discutam cu prietena asta a mea in timp ce vaporul ala se legana pe valurile lui Hudson River, despre barbati. Cam banal subiectul, asa este... Avind in vedere ca ea este single, o preocupa, totusi, tema respectiva. Si cum se face ca atitea fete ca ea, dragute, inteligente, cu o frumoasa cariera, sint totusi singure? E un mister, pe undeva. Si socializarea asta virtuala intre oameni este de-a dreptul indobitoceala. Un barbat nu mai invita o femeie la un apus de soare, la ascultat o ciocirlie, la un mirosit de floare, la o splendoare-n iarba, acum un barbat te invita pe yahoo, la un chat pe messenger, la un webcam (asta cu webcamul m-a enervat mereu ca idee), la un blog, forum. Mda! Niste maimutoi barbatii din secolul asta (persoanele masculine de fata se exclud, of course, pai se poate?). S-au deformat parca relatiile umane, au disparut vechile cuceriri si pasiuni. Sau cumva am ramas eu in urma...cum ziceau bunicile noastre: "o innebunit lumea, maica", asa zic si eu acum. Cind nu aveti ce face, puteti sa intrati pe albumul meu foto, unde sint imprastiata si labartata, am luat tot spatiu' lu' flickr, nu mai are nimeni loc de mine. Cu drag, va sarut acum!!!

PS: Revin curind cu un Later Edit.


LATER EDIT: In acest later edit aveam de gind sa fabulez despre altceva, dar planul mi-a fost dat peste cap de un dialog constructiv (totusi) cu...un EL care sustine sus si tare ca femeia trebuie sa urmeze barbatul, nu invers. Ne refeream in special la acea situatie cind doi sint implicati in a long-distance romance. Cica femeia trebuie sa renunte la locul ei,(in care ei ii este bine) sa-si urmeze barbatul, acolo unde acesta se afla. Voi ati renunta la locul in care va este cald si bine, de dragul indragostelii si al marii iubiri? Ca raspunsul meu, oare il ghiciti?

46 de comentarii:

Anonim spunea...

Frumos sa vezi lumea de sus :))!Sunt de acord cu tine si eu cred ca "a innebunit lumea" cu toata tehnologia asta noua.
Esti o superba in poze!Gia.

sofia spunea...

Sunt multe femei singure, si culmea majoritatea sunt femei de cariera, eu m-am gandit ca-s mai pretentioase, ca vor Feti FRUMOSI si banosi! Ele stiu!
Imi place de tine ca te plimbi, dar comparatia cu liliacul nu merge!
Daata viitoare o sa te compari cu un vampir si o sa incepi sa bantui noaptea?
Frumoase poze~

Zuzu spunea...

Eu sunt liliacul din poveste. Asa ma simt de o vreme-ncoace. Si ma ia ameteala, de la atata atarnat cu capu-n jos in deriva vietii :-))
Mi-a placut mult postul, va fi unul din preferatele mele de acum incolo.
Foarte dragute si pozele!
Cat despre relatii, eu deja iau moda asta din anii 2000 ca pe ceva firesc, stiu doar povesti din ce era inainte, si ajunge sa mi se para ceva normal, chiar daca anormalitatea se simte in aer cand omul uita sa mai traiasca fara internet-pc-laptop-telefon-mobil-yahoo-skype-chat-facebook-si-nelipsitul-webcam(tampita inventie,jur!)...
Eh, e vineri, mi-e lene(ca unui liliac ce se respecta :D), ma duc sa beau o cafelutsa si sa ma indepartez de minunea asta moderna, care totusi imi da aceasta frumoasa sansa de a comunica cu tine hihihi
Bisous, my dear!

Anonim spunea...

Eii,Inuca, si eu cunosc sentimentul ,,atarnarii"...Penibil sentiment...In ceea ce ii priveste pe barbatii care evita femeile dragutze,inteligente si implinite,mister..Ar trebui sa faci un post dedicat acestui subiect,pup,E.

unu spunea...

pai ce sa mai comentezi? :)

Elena spunea...

Hihi, muzica de care spui tu o ascult des, am cumparat si colectii cu melodii din vremurile acelea. Cel mai mult insa imi place Mihaela Runceanu si de cate ori ascult piesele ei ma napadesc emotiile.
Multam frumos pentru poze, eu sunt carcotasa, as fi vrut mai multe;))
Si fara webcam, sa nu aud de el, are doar huz. la laptop si il foloseste cand pleaca departe, sa il vada seara copiii:))

ovi spunea...

hello ina... ce zici... vii la un chat pe yahoo???
hai zi da... zi ca vii... zici???
:P)
am facut si eu plimbari cu vaporasul... (chiar si cu cel ce se numaste taxi) dar pe mine mereu m-a incantat... desi... apa ma streseaza un pic... (nu sunt inotator)
si acum sincer... va sta bine amandoura... o spun fara nici un gand rau sau malitzios... chiar mi-ar fi facut placere sa va insotzesc...
weekend minunat itzi doresc... (astzi este o zi absolut superba)

ina bixade spunea...

Verisoara draga, ma bucur sa impartasim aceleasi idei.
sofia: e posibil ca sint pretentioase si de ce nu, la o adica?
anna: stiam eu ca mai sint lilieci agatati pe undeva, ca nu sint singura.
eugenia: barbatii se simt intimidati de femeile astea super independente, dragute etc etc...daca ma apuc sa fac un post pe tema asta, ii fac harcea-parcea hi hi hi
unu: nu mai comenta!
elena: daaa, si mihaela runceanu ascult, am uitat sa o mentionez.
ovi: eu am fost cu world yacht/ 3 ore a durat plimbarea, cu salad bar dar cel mai mult mi-a placut muzica de pian live. v-am pupat dragii mei!!!

to-morrow spunea...

Iti trimit sa asculti :

Marina Scupra - Potpuriu
http://www.trilulilu.ro/marcelo64/ff85da0ababfdf

Stela Enache – Ani de liceu :)
http://www.trilulilu.ro/zecar/5c6a7ac76918bf

Angela Similea (cu Florin Piersic) – Nostalgie
http://www.trilulilu.ro/iubescmuzica/4bb7a889ec6cbc

Sigur ca interactiunea umana, aceea in care priveai interlocutorul in ochi, s-a diminuat. Unii dau vina pe lipsa de timp, altii pe tehnologia noua. Sigur ca taclalele de la o cafea nu pot fi inlocuite de messenger. O carte pe hartie este mai fermecatoare decat una electronica. Dar era electronica este buna atunci cand oamenii se afla la distante mari si vor sa stie unul de altul.

ina bixade spunea...

to-morrow: merci ptr. cintece. Si ca ai amintit de lectura electronica, sa citesc o carte pe Internet chiar nu pot, nu-mi place, nu se compara cu lectura traditionala!

Iulian spunea...

Draga Ina,
Nu este nicun mister in ce priveste problema cu "atitea fete ca ea, dragute, inteligente, cu o frumoasa cariera, sint totusi singure?"...pur si simplu e vorba de NOROC. Este evident ca aceste femei, tocmai pentru ca stiu ce vor, nu se multumesc cu orisicine. Iar cum barbati pe gusturile lor nu se gasesc chiar asa...pe toate drumurile...le ltebuie si un pic mai mult norc sa dea peste ei. Unele au norocul asta, atele n-au...

Se potriveste aici, asa un pic, un cantec italian din '71: "Donna Felicità"...non ha l'amore...

ina bixade spunea...

Iulian: aha, tu pui totul pe seama norocului, ma mai gindesc daca sa-ti dau dreptate sau nu!

Flavius Ţerbea spunea...

Un barbat invita o femeie la un apus de soare, la ascultat o ciocirlie, la un mirosit de floare, la o splendoare-n iarba!
Dupa aia are timp (poate) si de blogguit, mesangerit si alte cele...

ina bixade spunea...

Flavius: eu cred ca e invers, un barbat freaca menta pe net si nu mai are timp de invitatii la rasarituri de soare si mingiiat prin iarba!

d spunea...

dap..si "impotmolitul " asta de care pomenesti face parte din farmecul vietii ..la urma urmei trebuie luat asa cum pica ...in plus e tare senzatia sa fi liliac ..mie mi-ar place ...:) si noaptea sa fiu vampir ..:)
cat despre faptul ca barbatii nu mai sunt asa cum au fost odata ...ma abtin !de fapt nu ma abtin ..eu zic ca sunt si ca trebuie gasiti :)

ina bixade spunea...

d: desigur ca mai sint...trebuie doar sa cautam mult si bine hi hi hi

ovi spunea...

ina... seara asta iarasi am admirat apusul de soare la jones beach... si a fost minunat... plimbare pe faleza... briza... luna admirandu-se pe luciul oceanului... mirosul de sare... si pescarusii tzipand in zbor nestingherit...
sa ma intreba daca... totul a fsot romantic??/ eu zic.. nici nu putea fi altfel...

despre... singuratatea necasatoritelor... spun ca.. printr-o stranie coincidentza sunt atatzia barbatzi educatzi... manieratzi... realizatzi profesonal... care sunt singuri totusi... de ce oare????

la restaurantul Bucharest din Queens se organizeaza in nu stiu ce seara din luna...(nu m-a interesat in mod direct.. sunt casatorit...) seara celor necasatoritzi... ocazie de intalnire a vorbitorilor de limba romana de aici...

dar.. revenind la subiect... consider ca este problema de alegere... ca cei in cauza isi aleg deliberat stare si se simt minunat asa cum sunt, nedorind neaparat o schimbare... si aceasta este motivul principal ca sunt singuri...

noapte buna

Liana C spunea...

Fortata de neprevazut, doresc sa stii ca inca exist, dar sunt aici http://www.indiferentlianac.wordpress.com … sper sa ne mai scriem ! Te pup!

ina bixade spunea...

ovi cel romantic: nu m-as duce la nici o seara a casatoritilor sau necasatoritilor, iar apoi sint de parere ca nu trebuie sa cauti iubirea, vine ea singura...
liana: bine te-am regasit!!!

Anonim spunea...

O sa ma leg de ce'ai spus tu la inceputul postului. Este adevarat, probabil cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om este sa nu mai aiba la ce spera, sa nu'l mai motiveze nimic pe lumea asta. E ca o gaura neagra in care nu mai intri nici o raza de lumina. Eu am trait niste perioade din'astea in care mi'era greu si sa ma mai ridic din pat, dar din fericire mie imi trece repede ca gasesc dupa un timp speranta.

ina bixade spunea...

barbie: da, ne mai apuca din cind in cind, dar bine ca ne trece!

ovi spunea...

ah... ina... si eu care ziceam... sa dau o tura pe acolo.. poate ca te zaresc...
:P)

ina bixade spunea...

Ovi: nici o sansa sa ma zaresti in astfel de imprejurari. Nici la restaurantul romanesc nu mai am de gind sa ma duc, imi placea sa merg acolo sa maninc papanasi, insa ultima oara cind am fost, m-a deranjat-enervat atit serviciul acordat cit si mincarea, cred ca mi-au dat leftovers:) de atunci, mi s-a luat si de restaurantele romanesti!!!

ovi spunea...

eu mergeam pentru branza cu mamaligutza... si smantana si ou fiert... mai mult pe vremea cand era harmoy... la bucharest nu am ajuns inca... si nici nu stiu cand o voi face...

Anonim spunea...

E trista viata fara un mascul langa tine,dar e si mai trista cand il ai deja in custodie si nu mai exista sincronizare,comunicare,dragoste..Stii tu..flacara arde intens cam un an,doi,maxim.Apoi trebuie intretinut cu grija focul,altfel..devine rutina,si-i urat.Cu mess-ul,cu dragostea virtuala,nu sunt de acord.Eu sunt de moda veche..imi place sa ma tina strans de mana,imi place sa-l privesc in ochi atunci cand fac declaratii de amor,deh,s-au cam dus vremurile alea.Si tare mi-ar mai placea sa ma indragostesc..sa simt iar fluturasii nebunatici in stomac,s-astept cu sufletul la gura sa-mi sune telefonul,sa am pt.cine sa ma fac frumoasa,sa ma trezesc dimineata cu zambetul pe buze..Si totusi sper..speranta moare ultima.P.S.imi plac la nebunie toaletele tale,ai simt estetic,apropo' te nasti cu el sau il dobandesti pe parcurs?Pupici,Mikaela

ina bixade spunea...

ovi: tocmai ce ziceam ca nu mai am de gind sa merg la restaurantul romanesc, am uitat pur si simplu ca de fapt zilele urmatoare am primit o invitatie acolo de la niste prieteni romani vechi care celebreaza un eveniment...dar ziceau ceva de harmony, deci se pare ca inca mai exista restaurantul asta. In fine,sper sa-mi priiasca.
miha: fata, ma cac pe mine de ris cu comentariile tale f serioase. Cum adica ti-ar placea sa te mai indragostesti? cind esti maritata, asta nu presupune si indragosteala? ma sperie statisticile ca dupa 2 ani se duc naibii si romantismul si pasiunea, la ce naiba ne mai luam atunci? in fine, mie nu mi se pare ca am cine stie ce simt estetic dezvoltat si nici toalete cum le zici tu pompos. Dar eu cred ca totusi te nasti mai intii cu acest simt al frumosului si pe parcurs il mai valorifici. Oricum, merci de complimente. Daca imi amintesc eu bine, tu erai o stilata pe vremuri, acum nu mai stiu, ca nu mai stam in acelasi oras sa vad cum te mai prezinti:) hai v-am pupat

ovi spunea...

harmony... era un restuarant mare... patron un timp pe nume cornel... la vandut la niste asiatici parca.. era pe queens blvd...eu de ala ziceam... mai este un harmony II mic si nebagat in seama... cred ca pe 42nd street in suny side... acel cornel... f bun tipul la restaurante... s-a mutat in california de vreo 4 ani cred...
oricum... acolo se pregatea mancare f gustoasa... si avea si papanasi... ca sa nu mai zic de branza cu mamaligutza... mmm... parca imi e pofta...
petrecere frumoasa itzi doresc... astept impresii...

Amalia spunea...

Tehnologia asta noua ii faina, ca poti afla instantaneu toate magariile petrecute intr-o zi pe glob.

Dar, pentru ca tot binele are si un rau :)) iti poti face si anumiti prieteni pe care nu prea aveai cum sa ii intalnesti in alt mod.

ina bixade spunea...

amalia: daa, tehonologia asta iti simplifica viata, de asemenea, stiu, poti cunoaste oameni interesanti(unii isi gasesc chiar jumatatile) insa eu tinjesc dupa vremurile vechi, cind habar nu aveam ce inseamna Internet...eu tot cred ca societatea asta se dezintegreaza pe zi ce trece si ca vremurile de demult erau mai frumoase, mai altfel...

Antoaneta spunea...

N-aratai deloc a liliac saptamâna trecuta dupa croaziera, dar aparentele pot insela. Si mie mi se pare ca ai un sic înnascut, spre minimalist, eu sunt mai exuberanta, dar always color coordinated:)

N-ai mentionat ca prietena ta e si portoricana si hiper-religioasa, deci îi este si mai greu sa-si gaseasca pe cineva;) Cât despre cunoscut barbati, cred ca prin cultivarea unor pasiuni în timpul liber: dans, poezie, sport, gasesti mai usor pe cineva potrivit decât pe net.

Si mai cred ca tu trebuie sa-ti gasesti o pasiune de-asta ca sa te motivezi, pentru ca în momentul asta ai o viata foarte echilibrata si-ti trebuie un challenge oarecare. Un book club, charity, vezi si tu ce ti se potriveste, dar umple-ti timpul liber si cu altceva decât entertainment.

Lola spunea...

Re: later edit - depinde foarte mult de la caz la caz. Oricat i-ar fi ei de bine in locul ala la momentul dat, e foarte posibil ca urmandu-si consortul/partenerul sa-i fie si mai bine. Parerea mea e ca locul de unde pleci va fi intotdeauna acolo iar o noua experienta nu face decat sa te imbogateasca spiritual. Bine, cu conditia ca noul loc sa-ti ofere cel putin aceleasi posibilitati si conditii de viata ca cel din care pleci.

Apoi, intervine problema relatiei. In viata trebuie uneori sa luam decizii de genul asta. Cand te legi de cineva cu credinta ca e pe viata, decizia trebuie luata de ambii. Fara "sunt femeie si nu trebuie sa fac ca tine", fara "sunt barbat si faci cum vreau eu".

Mai exista cazul cand oricat de bine esti stabilita intr-un loc, daca el nu-si gaseste locul in acelasi loc cu tine trebuie sa iei o decizie ce vrei sa sacrifici: confortul sau relatia.

Sunt feminista cu limite. Intr-o oarecare masura imi place ca barbatul sa fie the provider, sa fie "vanatorul" casei. Imi place sa-l urmez daca eu cred ca nu face o tampenie. In rest sunt egalitarista :D

Zuzu spunea...

Depinde de multe aspecte.
Totusi, asa in general, ca principiu, pot fi de acord(si mai cred ca tu nu prea esti de acord :P).
Uneori cred ca e mai bine sa zboare amandoi catre un nou cuib, doar al lor...

ina bixade spunea...

Antoaneta: pai am vrut sa am o viata echilibrata si ordonata...am constatat insa ca atunci cind nu am probleme, inventez eu una hi hi hi da, e mai dificila situatia dragutei dr. perez, mai ales ca...atentie, nu crede in sex before marriage! I just love this one, imi place cind vad ca mai exista si astfel de puritati pe pamintul asta imbicsit pe alocuri, ah, deja am dat too much info:)
lola: da, asta e una din problemele mele, nu-mi place sa ma sacrific ptr. nimeni:) e delicata situatia in care trebuie sa decizi incotro...mi-a placut oricum teorema ta!!!
anna: eu cred ca tu crezi bine:) muahhhh

Anonim spunea...

Draga Inuca,in mare sunt de acord cu Lola;eu una pour l'amour,plec la capatul pamantului,vorbesc din proprie experienta(cu exceptia faptului ca mie nu-mi era prea bine acolo de unde am plecat deci mult mai usor sa ma decid).Pup!

Anonim spunea...

Ai atins punctul unde ma doare cel mai tare,si tu stii bine asta(in ceea ce ma priveste).Uite ca eu am facut sacrificiul asta(prostia asta)si crede-ma,e cel mai mare regret al meu.Acum depinde de situatie,depinde de fiecare in parte,eu una am dat-o gres.Dac-ar fi s-o iau de la capat,cu siguranta n-as mai pleca dupa el(chiar cu riscul de a-l pierde).M-as resemna si incet,incet as invata ca viata e frumoasa si pana la urma... barbati mai sunt,doar ca tre sa stii sa-i selectezi,tre sa ai putina intuitie si rabdare.Eu sunt optimista si inclin sa cred c-am avut noroc la barbati,si chiar barbati faini,si acelasi lucru e valabil si pt.tine.Si tu ai fost norocoasa(las'ca stii tu). Si,ca o concluzie,eu n-as da vrabia din mana pe cioara de pe de gard.Te pup,Miha

ina bixade spunea...

eugenia: mare indragostita esti...pai cind nu ti-e bine unde esti, pleci si fara sa urmezi iubitul.
miha: e bine ca ai plecat, ca daca nu o faceai, regretai ca de ce nu ai facut-o. oricum, daca iti amintesti tu bine, acum vreo 6 ani paraseam NY-ul, cica imi urmam inima intr-un mic orasel,dupa 3 luni m-am intors val-virtej inapoi...ma saturasem de atita dragoste hi hi hi si asa am ajuns la concluzia ca dragostea nu este suficienta. In cazul meu, barbatul trebuie sa ma urmeze:) v-am pupat dragele mele cosinzene

light play spunea...

ina new-yorkina, nu stiu unde sa te intreb asa ca te intreb aici daca stii vreun hotel nu orbitor de scump dar totusi civilizat si in manhattan sau in cel mai rau caz, peste rau in brooklyn sau queens dar sa fie aproape de metrou. ajung in septembrie p'acolo si as vrea sa nu cheltuiesc o avere pe cazare, sa imi mai ramana si de ceva cumparaturi :)

(ma rog, de fapt am niste meetings cu profii mei de la Rutgers Univ. (New Brunswick, NJ) dar ma gandesc sa combin treaba cu placerea de a petrece vreo cateva zile in NYC. de la Rutgers la Penn station nu's decat 45 min cu trenul).

of, cat imi e de dor de nyc! (unul dintre motivele pentru care sunt abonata la blogul tau he he)

ina bixade spunea...

hey, light play, trimite-mi adresa ta pe ibixade@yahoo.com si vorbim un pic acolo!

Lola spunea...

@Miha, mie imi suna ca nu faptul ca l-ai urmat a fost o greseala, ci faptul ca erai intr-o relatie cu el.

@Ina draga mea, tu stii ca noi am mai vorbit de asta cu relatiile, iti stiu parerile si tot raman la a mea, cum ca intr-o relatie e "give and take" si pe cat se poate mai egal. Nici o relatie nu va rezista atata timp cat unul da continuu iar celalalt doar cere. Si iar zic, nimic rau cu asta - doar sa fii constienta ca alegi intre a fi intr-o relatie sau nu.
Nu intotdeauna cand "dai" intr-o relatie e sacrificiu. Ca sa-ti dau un exemplu, acum 12 ani te-ai "sacrificat" si ai ajuns la NY. :P:P:P Uitasi, huh? :))

ina bixade spunea...

lola: da, stiu, give and take, mie imi place totusi mai mult partea cu take-ul:) si clar, acum 11 ani cind am venit in US, nu am sacrificat nimic,a fost de fapt un privilegiu. Eu ma refeream in special la situatia cind ti-e bine intr-un loc si trebuie sa renunti la el ca sa iti urmezi partenerul...ori mie nu mi-era bine deloc in RO, asa ca...nu am renuntat la nimic. Dar daca renuntam la binele meu din Ro(sa presupunem) insemna(in capu' meu) ca m-am sacrificat ptr. dragoste si am pornit pe un teren incert...aiiii, ma doare capu', ma oboseste dragostea asta numai cind vorbesc despre ea, daramite sa o si pun in aplicare hi hi hi. te puuup

Lola spunea...

Exact cum ziceam, vezi? De la caz la caz ;)

Eu stiu ca iti place partea cu luatu', tuturor ne place partea aia. Mai mult ca sigur ca si partenerului tau :)) :)) Doar ca nu se poate.

xoxoxo

Anonim spunea...

Foarte frumoase pozele si coafura impecabila! La ce salon te tunzi?

ina bixade spunea...

anonim: ce coafura? I just wash and go! La salon merg sa-mi mai tai virfurile, nimic fancy de altfel! Multumesc de compliment oricum.

Anonim spunea...

Da, pai exact asta te intrebam: la ce salon iti tai varfurile de ai forma asta atat de dragutza la tunsoare?

ina bixade spunea...

anonim: ma faci sa rid, ca am impresia ca rizi de mine si de parul meu, deoarece nu mi se pare ca are vreo forma anume:) nu stiu numele salonului, este un salon nou si arata bine, intr-adevar, am intrat in el ca nu-mi mai suportam latzele si ptr. ca mi-a placut cum se prezenta, dar nu m-am uitat la ce nume poarta! Tura viitoare o sa fiu atenta si o sa-ti spun!

Irina spunea...

Postul asta chiar m-a distrat,mersi,m-am mai destins si eu.Uf,se vede ca am o nemultumire zilele astea,dupa 10 ani de stat aici mi-a ajuns si mie,vreau la vida loca intr-o tara calda,cu oameni multi si galagiosi.