joi, 24 septembrie 2009

How do you do?

Repede, repede, sa postez ceva pe luna Septembrie, inainte ca doamna si cucoana toamna sa soseasca neinvitata, cu frunzele ramolite si copacii chelbositi. V-ati cumparat lemne pentru soba? sau va incalziti cu dragostea? Ce bine ar fi daca dragostea asta ar tine de foame si caldura.
Si pentru ca v-am neglijat (dar cum oare sa creasca dorinta), e timpul sa va umplu gurile cu sarutul meu lasciv: muah muah muah. Ce sa spun? ca am fost ocupata? cu ce naiba? aaa, poate cu dragostea! Mereu mi-a luat mult timp chestia asta.Kevin Bacon, care-mi place ca actor, cind a fost intrebat care este secretul mariajului lui, a raspuns : Sex! cit mai dirty! Ce ziceti, e adevarat secretul asta? Atunci, sa ne murdarim-stropim-minjim-terfelim cu d-ale sexului si sa traim in plina armonie unii cu altii. Indrazneste cineva sa refuze invitatia? Atit ii trebuie.
Of course, voi reveni cu impresiile din vacanta despre care mai jos va povesteam. Stiti ce fac eu acum? I create my memories pentru cind nu voi mai fi ce sint acum: tinara si exuberanta!

PS Sa nu uit, New York State este singurul stat care obliga lumea, in special pe cei din medical field, sa-si faca vaccinul anti-gripa. In cazul in care refuzi, te concediaza. hmmm, unde ma credeam eu ca traiesc? in capitalismu' lu' Big Haberica?

LATER EDIT: Am fost la pescuit! Ia de ma vedeti AICI

30 de comentarii:

Zuzu spunea...

Cred ca lumea e de acord cu Kevin, dar prea putini recunosc asta :-)))
Iar dragostea...hmm, dragostea chiar tine de cald si de foame, numai ca eu, una, nu inteleg unde s-au pitit toti aceia care pot functiona ca o "soba" emotionala... :D
Numai lunatici, mai nou.
Si se stie, Luna-i rece hihihihihi

Vacanta frumoasa sa ai, iar despre vaccin... nu e prea democratica alegerea lor, dar...
Eu nu cred nici in gripa cu nume de groh-groh nici in vaccinul aferent.

Te pup

Alia spunea...

oribila faza cu vaccinarea obligatorie... oricum acel vaccin nu te protejeaza fix de nimic, dar trebuie sa mai moara oameni si sa se vanda porcariile lor.

Anonim spunea...

Eii,Inuca,am asteptat mult postul tau despre sex ca sa ma desfasor..Din pacate cade intr-un moment dificil al vietii mele care ma impiedica sa fiu exuberanta,stii despre ce e vorba...
Ceea ce pot sa spun e ca am constatat ca atunci cand moartea imi atinge existenta,odata trecuta perioada critica,imi vine sa musc din viata a pleins dents;am chef sa beau,sa mananc,sa ies,sa dansez,sa fac sex,sa traiesc..Problema e ca am si o mica culpabilitate acolo,in suflet,ca reactionez asa...Bref,sunt o fata simplo-complicata..
PS-si aici personalul medical este obligat sa se vaccineze impotriva gripei si a hepatitei B,nu sunt o pro vaccin dar nu am de ales..Pup,E.

Ionouka spunea...

Nu stiu daca dirty, dar sexul e cu siguranta cel mai rezistent dintre lipiciurile care tin doi oameni impreuna. Asa ca faceti, oameni buni, bun si mult, curat sau murdar, grabit sau pe indelete, numai faceti! Lasati migrenele, gindurile serioase, serialele proaste, and have sex!
Daca ar fi sa aleg o singura cauza pentru care sa militez pe planeta asta, as alege sa strig zilnic pe strazi in gura mare "Trageti-vi-o, oameni buni!"
:) Ina, toamna usoara sa ai!

Carmen spunea...

ehe...scut pe 2...unde sa scriu ca ai fost scurta?
...chiara sa...te obliga?..apai nu-mi place...nu nu
te-am pupat si astept povestirile

Strumful spunea...

Deci vaccinul este testat si pe tine...daca tu nu patesti nimic il facem si noi astia din Romania!
Cat despre secretul unei relatii cred ca sunt mai multe ingrediente!
1. iubire
2. comunicare
3. sex sau dragoste, aici pentru mine e diferenta
4. sa faci lucruri mici, neasteptate de partener

Pupici
Bine ca ai mai APARUT SI TU CA MA PLICTISISEM SA INTRU PE BLOGUL TAU SI TU NICIUNDE!

Elena spunea...

Huh, abia asteptam sa citesc noutatile! Daca tot vine toamna, sper sa fie una calda si sa dureze pana laaaa Craciun:) Doar acolo la tine, deci indrept toate rugile mele pentru tine si NY;) Eu una astept zapada, desi nu pot spune ca nu mi-ar place si ceva din toamna.
Si sa stii ca mie dragostea nu imi tine de cald, la mine trebuie sa duduie caloriferele in primul rand:))) Te pup si astept pozele si povestile!

drstoica spunea...

Foarte bogata in saruturi trebuie sa fii daca ai pentru fiecare cate un set de-asta calduros. :)
Cat despre sex, din arta lui nu trebuie ratata nicio invatatura, nicio murdareala, nicio incercare, nimic! Daca Doamne Doamne ne dota un pic in plus, cred ca nu ne-am mai fi dat jos din pat, de pe masa, de pe pereti... mai zi si tu de unde nu ne-am mai da jos, te rog! :)

ina bixade spunea...

zuzulina: kevin b stie el ce stie!
alia: flu shot sa zicem ca hai, treaca mearga, desi multi nu-l vor, insa am uitat sa adaug ca de fapt te obliga si la swine flu, ceea ce ma sperie, deoarece inca nu este valabil pe piata, deci am fi ca niste lab rats.
eugenia: asta nu a fost un post despre sex, ci doar o scurta referire la el. vorbim via email! take care.
ionouka: cica patu' leaga, patu' dezleaga, asa o fi!
carmen: da mai, ce neghiobi, sa te oblige la vaccinari. Posturile scurte sint mai practice, imi ies din an in pasti, totusi!
sofia: sexul si dragostea trebuie musai combinate, altfel nu are farmec.
elena: nici mie dragostea nu-mi tine de cald...
dr. stoica: s-ar parea ca da,sint darnica in saruturi.Pai eu stiu acum, nu ne-am mai da jos de pe...aparate? hi hi hi

gabidospi spunea...

Ca si Anonim (stim noi cine este) si eu sunt intr-o perioada a vietii putin neplacuta asa ca sa vorbesc despre sex acum, nu prea imi vine ... De fapt nu prea imi vine sa vorbesc despre nimic... Asta-i viata, odata ajuns in vale, iti dai seama ce greu e sa revii pe culmea dealului... iar eu nici macar nu am inceput sa urc. Dar sper ca Mos Nicolae, Mos Craciun sau oricine ar mai putea face minuni, sa ma ajute sa ajung macar pana la baza dealului, ca de acolo me descurc eu :)) Ei da prieteni, ma scuzati, dar dupa o serata de certuri, dimineata nu poate fi prea senina... asa ca voi termina cu o mica glumita din arhiva proprie :))
A trebuit sa fac vizita medicala (in cadrul muncii), si i-am spus doctorului ca am slabit 14 kg in 4 luni, fara a ma restrictiona de la mancare, intrebandul daca poate fi ceva grav. I-am destainuit ca am ceva probleme familiale si financiare, dar ca vor trece.... Nu siut daca sunteti la curent cu seria de sinucideri de la FranceTelecom, asa ca el m-a intrebat sceptic: "Sper ca nu faceti vreo boacana, sa va sinucideti!" :)) Am inceput sa rad (mai ales ca era foarte serios)!
Si cu acest mic zambet pe care am reusit sa mi-l smulg, va las prieteni si sper sa ne revedem intr-o zi in care moralul meu va fi ... "mai sus de sosete".

Va pup si ... sa fiti iubiti!!!

Mr Dospi

Anonim spunea...

Mie imi place poza care-ai ales-o pt.acest articolas.N-am mai vazut-o pana acum,e proaspata?! In legatura cu ce dezbati tu aici,nu prea m-ai nimerit..Nu stiu ce naiba sa zic.Daca ma intrebai acum vreo 10 ani,sigur iti raspundeam ca dragostea tine de foame.Acum insa,cu regret o spun ca fara bani mirosi a prost si nici dragostea nu-ti da tarcoale.Fata,mi-a imbatranit sufletul,cred.Urata treaba,nu-s mandra de ce mi se-ntampla,asta e.Astept soarele sa rasara si pe straduta mea.In legatura cu vaccinul,eu abia astept sa mi-l fac.Mi-e tare frica de nenorocita asta de gripa porcina.Aaaaa,uitam sa-ti spun,sapt.asta sarbatoresc un an de la intoarcerea mea acasa.Fac petrecere.. Pup,Miha

Anonim spunea...

Ii dau dreptate si eu lui Kevin!Un cuplu fara un "sex pe cinste" sunt convinsa ca nu e fericit!!!
Iti doresc o vacanta superba!!!!!Gia.

Lola spunea...

Dirty sex e bun cu relatie sau fara :)) Intr-o relatie insa, eu cred ca respectul e mai important ca sexul. Mr Bacon (care, btw, eu il gasesc foarte sexy desi nu e un barbat frumos) are dreptate si el in felul lui, dar e mai complicat de-atat. DOAR dirty sex nu va tine o relatie together. Parerea mea.

Tine dragostea de cald? depinde pe cine intrebi. Majoritatea femeilor sub 25 de ani vor spune ca da ;) apropos de ce vorbeam noi zilele trecute.

Vaccinul... e o porcarie ca va obliga, chiar daca din punct de vedere epidemiologic face sens.

d spunea...

aaaa..frumoasa poza:)
cat despre sex e interesant indiferent cum o fi ..dirty ,clean :) dar cu o conditie ..sa fie de calitate si cu cine trebuie ..adica cu persoana iubita :)
imi pare rau ca trebuie sa te vaccinezi ...sper sa fie de bine ...:)

Flavius Ţerbea spunea...

Ia mult timp dragostea asta! Si nici nu tine de cald sau de foame! Da, dar ajuta... :)
Da' sexul tine o perioadA si de foame si, categoric, tine de cald!

cristi spunea...

capricornii sunt pasionali, deci, din partea mea un pik de dirty nu strica.

ovi spunea...

hello vecinica...
wow... ce tematica interesanta...
nu... nu... este evident... dragsotea nu tine nici de cald... nici de foame... dar... face ca foamea si frigul sa fie suportate mai usor... tot o data te face sa privesti spre maine cu incredere si mai ales, ofera sensul necesar, care te determina sa faci mai bine ceia ce ieri, ai facut deja bine, in viata ta...
secretele actoricesti sunt bune pe scena... acolo unde totul se vinde... dar in viatza reala... daca traiesti cu ele... si... daca nu ai dragoste, te trezesti gol si pustiu... pentru ca ceia ce da adevarata valoare in viatza este tocmai iubirea...
sexul... oricum ar fi el... daca nu are iubire, sigur dupa ce s-a consumat, devine fad si trecator... ceia ce da valoare si statornicie sexului... sau chiar motivatzia lui ar trebui sa fie tocmai dragostea... asa zic eu... dar eu nu-s actor... deci nu ma lua in seama...
ce bine ca... nu sunt cadru medical... desi momentan lucrez in spital... ca nu ma obliga nimeni la vacin... ca nu vreau sa ma intepe nimemi... in nici un fel...

Anonim spunea...

draga,ina balriina,te-ai cam dat la ...fund!frumos dar putin,pt. noi cei care te citim cu interes.ai tu dreptate in ce spui, dar eu am si alta parere,avand in vedere ca sant bunica ma incalzesc cu pilota !vizavi de gripa porcina, cica nici nu exista,vor sa-si vanda vaccinurile ramase in stoc de la cea aviara!hai ca te pupa o bunicuta....mai tinara...claudia! mai da un semn!angi a primit,corespondenta!

one spunea...

ca sa citez niste antevorbitori, sunt intr-o perioada a vietii(care se va mai intinde macar vreo cateva saptamani :lol: :)))), in care imi vin greu idei despre sex:).

Da' ma enerveaza ideile despre vaccin, in schimb; o data, ca oricum in America cel putin, verifica astia de la FDA cel putin 3 etape ca sa lanseze un medicament pe piata, mai ales acum, in epoca moderna. Rar, daca se intampla vreun caz sa fie vreo atopie si sa aiba vreo reactie.
La fel cu vaccinul pt HPV(ca veni vorba de sex, uite la ce ma gandesc eu prima oara, haha:)): nu vrea lumea sa vaccineze fetele "ca daca nu stiu ce si nu stiu cum..". Nu conteaza ca scade riscul de cancer de col uterin,mai ales in Romania, unde asta e ridicat si ajunge lumea le medic cand este prea tarziu, etc.

In fine, sexul cat mai dirty sa fie, da' mai intai sa fie cu fisha medicala, sifilis, gonoree, chlamidia, HIV, HPV si or mai fi:)). Uite asa te lasi si de sex, haha:))

Ina, eu m-am vaccinat pt "seasonal flu" :) Urasc sa fiu racit iarna:). Mai multa info aici:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/09/29/AR2009092902800.html

Anonim spunea...

draga Inuca pescaritza,imi plac papucii roz bonbon!Pup;E.

Anonim spunea...

Ziceai c-ai facut plaja,in poze esti imbracata sanatos.Daca-ai prins peste,sa inteleg ca l-ai si mancat?!Stiam ca nu mai papi carne.Lumineaza-ma,please.Pup,Miha

Anonim spunea...

M-ai surprins, placut pescarito!Giany,intreba,ce peste ai in poza!?La cum te stiu eu ,m-as minuna sa faci o pasiune pt. pescuit!!! Ai tu ,atita rabdare?... poza frumoasa,papuceii la fel! mai vreau poze!....multi pupici.

ovi spunea...

vai... ina draga... ce surpriza... mi-ai ocupat locul unde pescuiam... de-ai sti de cate ori am fost la moara aia... si cat peste am putut sa prind din lacul ala... ai ramne surprinsa... pentru ca si eu am fost surprins la vremea respectiva... de fapt... cand eram in ro... nici nu stiam ca se poate prinde la undita peste asa de mare... eu prindeam numai caras de obicei... cam cat palma...
anul asta insa... nu am pescuit deloc... nici nu am mai scos permisul necesar... dar la anul... voi fi iarasi acolo...
sa ai zile tot mai frumoase... de toama... itzi doresc...

ina bixade spunea...

gabi: regret ca ne-am regasit dupa atitia ani, intr-un moment nefericit ptr. tine, insa sint sigura ca vei depasi cu bine impasul...
matusa miha: ia nu te mai plinge atita de batrinete, ditamai femeia tinara!!! nu mai maninc carne, dar peste cred ca am voie, nu?
Gia: kevin are multi sustinatori, se pare.
lola: adevarata chestia cu "sub 25 de ani". m-am vaccinat deja, I'm a lab rat!
dan: frumos spus, te plac mai mult acum!
flavius: complicata treaba, cind tine, cind nu tine...
cristi: oooo da, multa pasiune la capricornii astia, mie-mi zici?
claudia: acelasi umor ca de obicei, mi-a placut faza cu pilota ta. Pestele e crap, sa-i zici profului tau.
one: am incredere in tine, ca na, vorba aia, esti doctor.
ovi: ce frumos ca amindoi am fost la aceeasi moara cu noroc.....va puuuup ma!!!

to-morrow spunea...

Papuceii roz bonbon din pozele tale sunt papucei de printesa!
Vreau niste impresii de vacanta!

drstoica spunea...

Iete ca ieri am fost si eu la pescuit. Am pescuit dintr-un hypermarket ditamai pastravul care, pana seara, zici c-a intrat in pamant. Cu tot cu gratar. :)
Data viitoare poate ma iei si ma inveti si pe mine sa prind ceva bun. Macar in poza. :)

ina bixade spunea...

to-morrow: nu sint papucei de printesa, ci de gradina:)
dr. stoica: ca ai adus vorba de pastravi, acum citiva ani am fost la o padure la o crescatorie de pastravi. Cu cit prindeai mai multi, cu atit plateai mai mult. Da! Trebuia sa platesti ptr. ceea ce pescuiai.Era f. tentant sa pescuiesti pastravii care veneau usor la momeala, dar in acelasi timp, nu-ti venea sa-i prinzi, caci stiai ca la final trebuie sa platesti!

Mircea Popescu spunea...

Pai daca cu de-astea te ocupi din septembrie, tre' sa scoti un lungmetraj in curand ?

Anonim spunea...

Ti-a Mai citit vreodata cineva blogul de pe iPhone? Daca nu, Pune-ma la loc de cinste,comentariul astA e postat de pe iPhone ;)

Anonim spunea...

Am uitAt sa ma semnez,ErAm prea incintat de iPhone...
Cowboyul Newyorkist ;)