joi, 25 februarie 2010

Fleosc, fleosc!!!

Asa am tropait azi prin orasul inzapezit. Am niste ciubote de ploaie, care, atunci cind dau printr-o baltoaca, mai bine sa te feresti din calea lor, pentru ca...stropesc! Ce sa va spun? Azi m-a intristat o stire, anume, un instructor de balene ucigase a fost omorit de...insasi una dintre balenele uriase pe care le-am admirat la Disney, in acele spectacole de la Sea World. Cit de mult trebuie sa iubesti acele "vietati", incit sa vrei sa-ti fie "colege de munca", linga care, iata, iti risti viata? Si acum sa ne inveselim putin. V-am zis ca si eu dansez ca ea? Sa nu imi spuneti ca nu va amintiti de "Flashdance". Nu degeaba iubesc era anilor'80...

PS: Acum click AICI


31 de comentarii:

ovi spunea...

in drumul spre servici... privind spre sus, din metrou, vad chiar imaginea din poza ta... astazi era flescaiala mare pe acolo... eu me feream de ciubotele tale, desi eram destul de ascuns sub pamant... uhh... ce vreme... ca iarna nu poate fi numita perioada asta de timp...
da... despre dresor... pacat de o viata umana... mare pacat, de cum a fost rasplatit curajul si atasamentul lui...

ina bixade spunea...

ovidiu: ca bine zici, cum se cheama vremea asta? ca asa imi vine sa-i spun una:) dresorul era de fapt o femeie la 40 de ani. Eu m-am minunat la acele spectacole, la sincronizarea perfecta dintre balene si dresori, la comunicarea dintre ei, la legatura lor. Poate ca e dur ceea ce urmeaza sa spun, insa animalul este tot animal, oricit de dresat si domesticit l-ai vrea.

Stefan Herbst spunea...

se vede ca nu prea ai mai prins iernile prin romania!! daca stateai aici probabil ca numai ieseai deloc din casa, deci tu esti un caz fericit!!! ultima zapada la noi, cel putin la mine in Constata a paralizat totul vre-o 2-3 zile, si vreau sa iti zic ca zapada a tinut vre-o .... 8 zile sau ceva de genu. Si ... pe prostia aia numita autostrada spre Bucuresti inca mai este zapada desi au fost zile cu 13 grade celsius, asa ca ESTI NOROCOASA !!!

Merat spunea...

I love Flashdance! In fiecare duminica am cu mama seara de filme mai vechi. Filme pe care ea le-a ratat crescandu-ma pe mine si, culmea, eu le stiu :)) Si doar ce am avut Flashdance si Dirty Dancing in "meniu", duminica asta avem Sophie's Choice :))
Cand vedem un video cu tine dansand? :D
In tara s-a mai luminat vremea, iti trimit si tie niste raze de soare de martisor :)

Stefan Herbst spunea...

ai ca am vazut si ceva baieti care citesc blogul, asa ca sunt singurul! :D

Stefan Herbst spunea...

si ... referitor la dresor probabail a fost o intamplare nefericita, cand ai timp intra pe link-ul asta sa vezi ca exista cazuri in care animalele sunt mai oameni decat oamenii, daca pot sa spun asa :) http://www.youtube.com/watch#v=m3zZX7P5K6I&feature=related

ina bixade spunea...

stefan: ultima oara cind am simtit aer de iarna romaneasca, a fost in 2002, cind am facut greseala sa merg in vacanta. De atunci, never again nu mai calatoresc iarna.

merat: imi place ideea: meniu de filme vechi. Eu le am pe 2 canale, aici am sansa sa vad cele mai faine filme vechi de-al lungul timpului. Iti dai seama, glumeam cind am zis ca stiu sa dansez ca cea din Flashdance. Ce mi-ar placea!!!

Anonim spunea...

Uau ce zapadala New York!Imi place tare mult,stiu ca tu urasti vremea asta :).
Am vazut si eu la stiri aseara despre tragicul incident,incredibil!Gia.

Merat spunea...

Imi imaginam ca e o gluma, dar am zis ca cine stie... ;)) Oricum mi-a placut video cu zapada, so mai asteptam videos chiar daca nu sunt cu dans :D
Frumos ca voi aveti canale cu filme vechi. La noi sunt 10 mii de canale dedicate sportului si fitzelor... Televiziunea romana e almost dead!

ovi spunea...

ei... indraznesti sa iesi astazi din casa??? eu in 20 de minute incerc sa plec spre servici...
din casa, spectacolul ninsorii este minunat... abia astept sa-l admir fata in fata si sa-l imortalizez in fotos...

ina bixade spunea...

merat, fii pe faza, tocmai incarc un nou video, tot de la fereastra mea, zapada e mai mare ca data trecuta, asa ca o sa il includ in later edit:)

ovi: inca ma gindesc daca sa call out:)

Anonim spunea...

Ciubotele din cauciuc am si eu,practice,nimic de zis,doar ca mi-s picioarele sloi cand indraznesc sa le incalt.Sunt practice,dar mi-ar placea sa nu trebuiasca sa le folosesc,adica sa fie vesnic soare.Filmul l-am vazut cand eram tanara si in putere..:))Ce vremuri..Draga mea ma-ndoiesc ca esti asa sprintena si priceputa in ale dansului,nu ca ti-as contesta talentul..dar nu te vad zguduindu-te in stilul flashdance.Pupici,Miha

Stefan Herbst spunea...

pai iti trimit prin FedEx niste aer de la noi, prin de praf si de manele!!!!! vrei ???:) oricum esti o norocoasa!!! aplic pe blogul tau de aproape 2 zile si ti-am zis de vre-o 3 ori ca esti norocoasa, probabil ca voi pierde sirul !! :D Nu mi-ai zis parerea ta legata de clipul de pe youtube, asta daca l-ai vazut!

Stefan Herbst spunea...

hmmm ... si referitor la televiziunea romana am o alta parere. cum poti sa spui ca e dead cand dau telenovele chinezesti sau japoneze, nu stiu exact pentru ca nu urmaresc, am vazut in timp ce eram cu telecomanda in mana si zapam prin canalele! Oricum la TV numai prostii, noroc ca a inceput liga I de fotbal pentru a-mi arata inca o data motivele pentru care vreau sa plec din romania, sa vezi toti incultii cum se tiganesc la tv!! :D

Stefan Herbst spunea...

Dirty Dancing,Flashdance sunt filme de colectie, sincer nu mai dau astia la noi filme dinastea la care sa te uiti cu drag, dar .... pirateria e in floare la noi!!! recunosc le-am luat de pe net si mi-am facut DVD-uri cu ele ca e pacat sa nu le mai vezi din cand in cand!!!!

Stefan Herbst spunea...

hai sa iti mai dau un link pe care sa intri, pe mine ma marcat. Numai cand ti-se intampla asa ceva te simti implinit pe plan profesional!! CHIAR MERITA VAZUT!!!!!! Sa imi zici parerea ta!! http://www.youtube.com/watch#v=rk-fmvxmh1E&feature=related

DECI FA-TI TIMP SA INTRII CA MERITA !!!!! :D NU TE MINT!!!!!

Anonim spunea...

olala,ce frumos ninge la New York!!!Ina-balerina ,daca tu dansezi in acest stil,tre'sa imi dai lectii,neaparat!!!!Te pup,Eugenia.

Lola spunea...

Cred ca exista intotdeauna un grad mare de periculozitate cand lucrezi ca dresor sau ingrijitor de fiinte tinute in captivitate. Si cred ca toti cei ce presteaza munca asta sunt constienti de asta, chiar daca un accident de gen se intampla foarte rar.

Ceea ce nu pot spune despre individul omorat ieri de creanga care i-a cazut in cap in Central Park. Desi oricand, oriunde un freak accident se poate intampla, ceea ce ne aminteste ca ne luam viata for granted in fiecare zi.

Altfel draga mea, la vita e bella. Chiar si cu fleoscaieli. Vine ea primavara cu ghioceii aferenti.

ina bixade spunea...

miha: stiu ca ti-a placut Flashdance, l-am vazut impreuna, asa imi aduc aminte.

stefan: nu prea cred in noroc, ci mai degraba in chestia asta: -norocul si-l face omul cu mina lui-:) o sa ma uit la link-urile trimise, nu am apucat.incerc sa incarc niste inregistrari facute azi, dar imi pierd rabdarea, f. greu se incarca.

eugenia: mi-ar placea sa fiu priceputa la ceva sa dau lectii dar...

lola: azi am aflat ca incidentul cu balena s-a petrecut in timpul spectacolului,(credeam ca in timpul antrenarii s-a produs, nu citisem detaliile) ce bine ca nu eram acolo, as fi fost afectata. Am trecut azi pe linga central park si m-am ferit un pic de copaci:)

Stefan Herbst spunea...

legat de noroc, ai dreptate si-l mai face si omul cu mana lui!!!

Anonim spunea...

Salut,Ina ,sa-ti mai zic balerina?Ca vad ca intentionezi sa-ti schimbi stilul de dans...hi,hi,hi...te si vad unduindu-te ,gata sa te rupi...hi,hi,hi.Si in alta ordine de idei,cred ca ai putea incerca.Odata-n viata ,trebuie sa le incerci pe toate!!!Flashdance...ce vremuri...am senzatia ca am 60 de ani!Frumos,gratios si tot ce inseamna senzual,se afla in acest stil de dans!Sincer,mi-ar placea sa te vad evoluind furtunos pe aceste ritmuri!!!Despre,drame nu vreau sa vb. pt. ca sint intr-o stare f.buna !Spiritual vorbind!PACAT...ce pot sa zic...ca se intimpla astfel de tragedii!Te pupa Claudia!

Stefan Herbst spunea...

ina gospodina libertina, ce ai patit de numai postezi nimic pe blog?? hai mai pune ceva sa avem ce comenta si discuta !

ina bixade spunea...

claudia: fata, faci misto de mine, daca m-ai vedea cum dansez, te-ai distra pe seama mea, de unde atita de gratie si senzualitate, vai de capu' meu:)

stefan: tu vorbesti, care nu ai mai postat nimic de anul trecut?...

Stefan Herbst spunea...

:)) ai dreptate dar blogul meu nu e activ ca al tau! sunt mai activ pe blogul tau decat pe al meu!! eu nu am atatia vizitatori ca si tine !!! nu sti ca mai usor este sa comentezi viata si intamplarile altora decat pe ale tale??

ina bixade spunea...

stefan: blogul asta nu e asa activ si nici cititori nu am, ca nu sint scriitoare ci o amatoare sau animatoare ha ha ha vezi? nu trebuie luat in serios, ne -dixtram- un pic, nimic mai mult:) da, stiam ca e mai usor sa comentam viata altora, insa viata mea nu asa palpitanta ca sa fie comentata:)

Stefan Herbst spunea...

ehe .... esti mai interesanta decat crezi !!!! si ... tocmai de asta lumea intra pe blogul tau si tot timpul posteaza cate ceva, pentru ca este un blog complex, care trateaza subiecte hazlii dar si subiecte serioase, asa ca ... are a very interesting girl! believe me! :D

Stefan Herbst spunea...

:( chiar nimic ?!?!?! :D :))

ina bixade spunea...

Mai Stefan, eu chiar nu postez zilnic, nici saptaminal si nici la comanda:) Te anunt cind se va intimpla. Pina atunci, ce-ar fi sa postezi tu ceva la tine, sa vedem cit de bine stai cu inspiratia:)

Merat spunea...

Ca tot e martisorul iti doresc sa ai o primavara superba! :) In Romanica noastra deja e soare si canta pasarelele diminieata. Sper ca a ajuns soarele si la tine. Daca nu, iti trimit eu o raza, doua ca de martisor :) Sunt prietena buna cu soarele :))

ina bixade spunea...

merat: Multumesc. S-a mai incalzit un pic, iti urez la rindul meu, o primavara frumoasa!!!

Stefan Herbst spunea...

hmmm nu am muza care sa ma inspire !!! :D astept sa postezi tu, nu te mai stresez !!!!