joi, 4 februarie 2010

Maimutica fara cercei


















Cineva ma tot cicaleste ca de ce nu port cercei. Azi m-a cicalit iar ca am urechile golase. Mie nu imi plac bijuteriile, eventual, le admir la alte persoane, (de sex feminin, pentru ca la barbati, chiar sint a big turn off) dar nu sa le port eu. Curios este ca pe vremea liceului imi placea sa port cercei si margele. Ma apuca risu' cind dau de poze vechi in care cercei mari imi atirnau de urechile mele mici. Intre timp preferintele in materie de accesorii s-au schimbat si astfel le-am eliminat de tot. Nu numai ca nu-mi place sa port bijuterii, dar ma si incomodeaza, am impresia ca e ceva in plus pe mine. Prin urmare, diamantul nu este cel mai bun prieten al meu, cum spune vorba unei reclame, cum ca diamantul este cel mai bun prieten al femeilor. Ma lasa rece. Mai bine imi iei o cutie mare cu ciocolata. Ce de-a modestie pe capu' meu. Nici nu s-ar fi crezut! Dar nu exagerez cind spun ca nu iubesc podoabele. Si de cite ori persoana respectiva imi atrage atentia sa imi infig cercei in urechi, eu ii spun ca sint sofisticata si fara sa ma inzorzonez, nu am nevoie de accesorii aurii sau argintii. La fel si cu lenjeria intima, nu as putea purta nebuneli dintr-astea. Mi se par complicate, atitea funde, sireturi, dantelarii, barete, pentru ce? sa le dai jos oricum, sau...sa ti se dea jos oricum. Parca ai fi intr-un cabaret sau...bordel. Nu stiu, asa percep eu genul asta de lenjerie intima. Fiecare are preferintele lui, desigur, sa nu imi sariti in cap. Eu iubesc bumbacul. Si nu cred ca barbatii se dau in vint dupa astfel de lenjerie intima, atunci cind se afla sub plapuma cu o femeie. Sau cumvaaaa.... Oricum, multa munca pe capul lor la "descheiat si desfacut". Eu, daca as fi barbat, as vrea ca femeia in intimitate sa mi se dea simpla si totusi sa-mi fie atragatoare prin nuditatea si erotismul ei, fara sa se foloseasca de Victoria's Secret. Ei, si cu astea fiind spuse, va imbratisez cu drag!

PS: Peste 2 saptamini eu am musafiri. Am emotii pentru ca, de regula, eu sint musafir si nu gazda. Insa hai, Doamne Ajuta, sa nu las musafirii sa moara de foame ha ha ha, la cit de "gospodina" sint la bucatarie, dar onesta cum sint prin nastere, i-am avertizat deja ca bucataria e a lor, se pot auto-servi.

LATER EDIT: "Whatever u give a woman, she will make it greater. Give her sperm, she will give u a baby. Give her a house, she will give u a home. Give her groceries, she will give u a meal. Give her a smile n she will give u her heart. She multiplies and enlarges what she is given. So if u give her crap, be ready to receive a ton of craps..." Aha!!!


27 de comentarii:

ovi spunea...

ina... ce bine iti sta fara cercei...
si eu sunt cumva, impotriva adaugirilor artificiale, de felul asta... evident, cand e vorba de mine si de cei dragi mie... ca, la restul... e treaba lor...
un dimant insa... tot as anina la acul de la cravata... daca cumva se intampla sa gesesti unul si sa nu ai ce face cu el... da-mi de veste... ca nu-l voi refuza...

:P)

ina bixade spunea...

am un mic diamant, la un inel primit cadou, il scot, sa ti-l pui tu la cravata:)

Anonim spunea...

Draga prietena...nici eu nu ma dau in vant dupa bijuterii...si nici nu cred ca ma reprezinta.I-mi par incarcata si impopotonata ca un brad de craciun!Sincer am o pereche de cercei...am avut...pe care i-am amanetat in scop umanitar,i-as fi vindut dar au valoare sentimentala,sant de la fiica mea!Deci NU-MI plac nici mie! In alta ordine de idei, arati f.f.bine in aceasta fotografie,esti asaaa...rafinata...cocheta,vezi tu ,poti arata f. bine si fara accesorii! Inuca...ce sa-ti mai zic...sa ai grija de musafiri,chiar daca nu stii sa-i hranesti gatind tu! fii o gazda model si sa nu ne faci de ras!!!Multi pupici de la Claudia!

Anonim spunea...

Tie iti sta bine asa, fara margele si cercei. Insa eu daca nu as purta cercei mi s-ar parea ca imi lipseste ceva. :))
Te pup si...succes cu musafirii!!! Gia.

rox spunea...

vai inaaaa:), imi pare rau ca nu scrii mai des.
ma inspiri, esti un fel de power pufffff for me:).
pup

Carmen spunea...

cRed ca se ia microbul asta...cu bijuteriile...candva nu ieseam fara cercei in urechi...acum...ii port la ocazii...nu stiu de ce...ca n-am simtit niciodata ca ma incomodeaza...ia cu lenjeria...trajasca bumbacul 100% :)

Ionouka spunea...

Ina, tu stii cit iubesc eu cerceii. Zorzoanele insa, deloc. N-o sa ma vezi nicodata cu ditamai discurile atirnate de urechi, cu paiete, pene si alte timpenii. O ciupercuta de lemn, o perla mica, asta da.
Bafta cu mosafirii! Tine-i de vorba si uita ei de foame...

Anonim spunea...

draga Inuca,eu adooooooor podoabele si chilotii cu zorzoane,dupa cum stii caci mi-ai oferit si din alea(cercei si bratara)si din aia(chiloti cu diamante swarowski de la Victoria Secret)...Fac parte din categoria maimutelor cu cercei,hhihi!Iar barbatii,lasa-i draga,sa se infierbante un pic si sa transpire si sa lucreze la dat jos chestii cu zorzoane,pai cum,asa hop-tzop?Hai te pup!!
PS-e bine de stiut ca la tine bucataria e cu autoservire,aviz amatorilor!Eugenia.

ina bixade spunea...

Claudia: nu-mi amintesc nici eu sa te fi vazut cu bijuterii, mi-amintesc, fata, ca si la comanesti cind am fost, o cucoana m-a intrebat ca de ce nu am nici macar un lant la git:)

georgiana: multe gagici spun ca daca nu folosesc make-up sau daca nu isi pun cercei, au impresia ca sint dezbracate. Inteleg chestia asta, chiar daca mie imi place sa umblu "dezbracata":)

rox: in sfirsit, mai inspir si eu din cind in cind:) multumesc ptr. vizita.

carmen: esti de-a mea:)

ionouka: sa stii ca dupa ce am publicat postul asta mi-ai aparut in fata ochilor, tu cu toata colectia ta de cercei:) Stiu cit de mult iubesti cerceii. Mie imi place stralucirea, dar nu la bijuterii. Sint ciudata rau, cum ma catalogheaza unii.


eugenia: fata draga, mi-amintesc cadoul, imi placeau bikinii aia VS, dar eu nu as purta asa ceva, nu te inteapa maimutica de la pietricelele alea aplicate? hi hi hi oricum, genul ala de lenjerie intima e mai mult de efect asa, dupa parea mea, nu mi se pare functionala. Pe mine, una, m-ar minca, intepa, vai de capu' meu ce chin ar fi, i-as da jos pina la urma:) va puuup

Zuzu spunea...

Ca de obicei, pe gustul meu :-)

Nu port cercei de vreo 15 ani (am avut putine tentative cand eram mica si purtam unii minusculi cu cheia sol), ma machiez si ma inzorzonez infinit mai putin decat in liceu, sunt in regres din punctul asta de vedere, cum ar veni, dar e al naibii de bine.

Imi plac, totusi, bratarile cu perlute, simple si delicate sau bratarile de plastic, eventual mov, 1-2 pt o accesorizare mai de ocazie asa.

Ah, si poate tot la capitolul asta, nu exista viata fara ceas la mana, aia nu.

Deci cumva nu imi plac zorzoanele,dar uneori cate o bratara doua uneori merg, cerceii sub nici o forma, lenjeria de circ nici atat, sunt atatea piese de lenjerie atat de sexy si de comode si de finute, chiar si la VS exista, depinde de fiecare ce prefera :P

Puuup

ina bixade spunea...

zuzu: ca mi-ai amintit, fata draga, eu nici ceas nu port, nu-mi place.Cind sint pe strada, mobilul este cel care imi spune ora exacta:) uite, perlele(alea veritabile) imi plac, le gasesc classy and beautiful, dar pe alte persoane, nu pe gitul meu sau mina. Bineee, te puuuup

Mariuka spunea...

Ok, nu porti cercei si nu ai chiloti din tulle brodat dar in mai toate fotografiile esti accesorizata cu tot felul de genti, curele, pantofi cu toc, ochelari, palarii, esarfe etc. Apucaturi de cotofana! Si nu e o critica; eu insami ma consider cotofana. In plus, daca nu am cercei, ceas, putin anticearcan si niste mascara, nu ies din casa. Sunt destule femei insipide pe strada, consider ca nu e cazul sa ingros numarul lor!
PS Ma bucur ca ne-am regasit!

ina bixade spunea...

mariuka: eu nu ma consider deloc cotofana si nici pe cele care poarta bijuterii nu le clasific ca fiind cotofane.(atita timp cit sint purtate cu gust). In postul asta eu ma refeream la BIJUTERII si LENJERIE INTIMA, nu la ochelari de soare, tocuri si posete care-mi plac si pe care le port cu placere.

Ile spunea...

e o traba chestia asta cu cerceii... si eu purtam cand eram in scoala si facultate...nu exista sa nu am cercei asortai la orice... dar nu cercei mari, cercei micuti cu surub de tot felul de forme si culori... acuma umblu mai tot timpul fara cercei, desi am o groaza de perechi si imi plac teribil, doar ca nu-i mai port :)) dar eu incerc sa-mi revin :))
cat despre lenjerie nu e pentru atunci cand esti sub plapuma, e pentru inainte :))

ina bixade spunea...

lle: ai dreptate, cum mi-a trecut mie prin cap ca lenjeria aia e de purtat sub plapuma. Ce ma pricep eu?:)

drstoica spunea...

Haoleo, manca-t-as bijuteria ta de niorcheza! Cum sa zici tu, trai-t-ar, ca nu-ti place podoaba da cercei sau da margele?? Pai, orice piranda pe care se agatza niste bijuterii poate sa arata mai frumoasa ca pomu' de craciun, sa moara zmeu' cel rau!
Iete-aciulea ce lantzuri zace la gatu' meu! Si ce pana de aur am la palarie, ce pana mea! :)

Strumful spunea...

Inna, eu iubescu accesoriile, nu credeam ca exista femeie care sa nu le iubeasca pana te-am intalnit ...virtual.
Oricum ..ti-am zis ca-s o grasa ...care nu mai are chef nici de accesorii :((

Laura spunea...

Cu cat e mai simplu, cu atat mai bine.

ina bixade spunea...

dr. stoica: unde ai invatat tonalitatea asta tiganeasca? ai trait printre tigani, cumva?:)

sofia: mi-amintesc ca ti-am trimis niste margele dragute, stiind ca ai o colectie numeroasa. Imi place sa cumpar cadouri de astea ptr. altii, dar nu ptr. mine. Nu cred ca esti grasa, ci doar mai opulenta, asa se intimpla dupa nastere.

laura: da, asa spuneam si eu!!!

ovi spunea...

vai... inunta draga... m-ai copleti cu darnicia ta...
multam mult de tot...
parca si vad diamantul tau la acul meu de cravata... nu-i asa ca, ii sta f bine??/
weekend frumos iti doresc... chiar daca ninge timid si nu-ti place, sa fie cald si bine in inima ta...
ovi

drstoica spunea...

Cand eram mic, m-au furat tiganii, m-au crescut si dupa aia, m-au trimis inapoi acasa. :)

Anonim spunea...

bijuteriile,purtate discret,aduc feminitate.Barbatii observa ,in timp,lipsa lor,sa stii;si-i pun pe ganduri(!!!)Iti spune asta un barbat

Anonim spunea...

Bumbacul in general e mai bun, mai igienic... But some folks can't fantasize without some extra help.

PS: Ce tare e later edit-ul. Mor de ras. =))

Antoaneta spunea...

Musafirii nu trebuie hraniti, asta ar fi culmea, dupa ce ca-i gazduiesti, sa le mai pui si masa, ce-i la tine, all inclusive?

Cât despre bijuterii, înca acumulez, dar le prefer pe cele cu tenta etno si colorate, cred in valoarea lor estetica, nu financiara. La înaltimea mea insa ar fi culmea sa mai port si tocuri. Fiecare cu ce-i place.

Siteul de lenjerie postat mi se pare de un prost gust desavârsit. Uite aici ceva frumos, care are chiar si colectie de bumbac (care poate fi foarte sexy, de altfel, tocmai port un set rosu). http://www.lejaby.com/en#/home

ina bixade spunea...

anonim: lipsa bijuteriilor la o femeie, la un moment dat, ii pune pe barbati pe ginduri, zici tu. I don't really get your point, dar nu contrazic ca o fi asa pentru unii barbati.

ionela: ce ti-e si cu fanteziile astea...bumbacul, mai ales ala organic, este cel care imi place. Simplu si feminin!

antoaneta: desigur ca e totul inclus, doar ca nu mincarea gatita de mine:) Site-ul ala mi l-a dat cineva, si eu gasesc lenjeria de acolo trashy si vulgara, insa sint femei care poarta asa ceva si nu am nimic impotriva. Imi place ca am ajuns sa povestim pe blog ce chiloti purtam. Chiar, tu stiai ca eu nu port sutien ha ha ha, daca tot am inceput:)

ovi: s-a anuntat zapada mare dar eu nu o vad, spre fericirea mea.

dr. stoica: viata grea printre tigani, nu usor ti-a fost, banuiesc:)

Omuldelamunte spunea...

Tanga rămâne la locul ei(feminin? O tangă/două tăngi?!) pe tot parcursul preludiului.
Ehe,când intră orchestra,viorile,tromboanele şi când El Duro se scoală de pe scaun,abia atunci se scoate tanga,încet,cu un deget, după care, începe cucerirea redutei.Plapuma zboară,se urcă sus-sus şi într-un mieunat războinic se triumfă şi se înfige steagul. Verbele sunt la impersonal,dar mie mi s-a întâmplat personal...
Se aprind luminile,se înjură vecinii care au bătut în ţeavă şi se pleacă acasă.

ina bixade spunea...

omu' muntelui, n-am ce zice, tromboanele suna intr-adevar "romantic", sa tot ai preludii,(cine-o putea), iar mieunatul razboinic suna si mai "romantic":)