duminică, 7 martie 2010

Ziua buna, primavara!!!

Azi a fost prima zi primavaratica! Imi venea sa zburd, dar nu pe dealuri, caci nu le am la indemina. In orice caz, am aruncat cizmele cit colo, geaca si caciula, de asemenea. Sper totusi sa nu fie amagitoare vremea asta cu iz de muguri si papadie, ca apoi sa mai cada vreo ninsoare. Am inregistrat zilele trecute, cind a nins, un mic filmulet, dar nu am reusit sa il incarc, decit pe Facebook. In rest, sint bucuroasa, voi avea un musafir special, anume pe verisoara mea draga, pe care nu am mai vazut-o de 3 ani. Am avut emotii ca maimutoii astia de americani nu ii vor da viza, insa ce credeti, nici nu s-au uitat la invitatia trimisa. A fost cel mai usor interviu, dupa spusele ei. Nu am inteles niciodata criteriile lor de selectie a oferirii vizelor, oameni in virsta sint refuzati, in timp ce tineri primesc viza, fara sa fie luati la prea multe intrebari. In alta ordine de idei, azi cind am fost la supermarket, nu stiam ce sa iau desert, asa ca am luat ambele cutii. Urati-mi pofta buna! Eu va urez o primavara verde, colorata si florala, iar femeilor LA MULTI ANI!!! Aici nu se celebreaza ziua de 8 Martie, insa ca o romanca ce sint, mi-am amintit de aceasta traditie! Va imbratisez! Cu drag, aceeasi Ina New Yorkina. (asa este, vibrez, infloresc si am tonusul ridicat)!!! Primavara este de vina si...nu numai!!!

LATER EDIT: EU, in urma cu citiva ani...


26 de comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani de 8 Martie,draga mea si sa ai parte de o primavara superba!Eu mi-am scos toate hainele de iarna din dulap :) ,sper sa nu revina frigul.
Intr-adevar a fost un interviu simplu,eu care ma pregatisem cu o sacosa de acte,chiar si tipa de la ghiseu mi-a spus "vad ca te-ai pregatit foarte bine" :)))
Te pup,Gia!

Zuzu spunea...

La Multi Ani, draga mea!!
Si o primavara frumoasa si mereu insorita!!

Anonim spunea...

D-na Ina New Yorkina,te invidiez pentru vremea de-acolo!!!Fataaa,noi,ne-am timpit...cautam brad de craciun in loc de miel de Paste!Nu mai stim ce vine...ce sarbatoare urmeaza ...vremea asta,ne-a bulversat de tot! Si sa nu uit,sa-mi trimiti mie bluzita de pe tine...din poza!hi,hi! Ma bucur ca esti bine,ca Giorgiana ajunge in sfirsit la tine,ca stralucesti,ca ai vreme buna....as putea sa te urasc,dar nu o fac,ma bucur sincer pt. tine!!!te pupa CLAUDIA!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI,FEMEIE!!!!!Iti doresc o primavara lungaaaaaaa,stiu ca e anotimpul tau preferat,si sa imi trimiti si mie un pic de soare new-yorkez...si o cutie de yoghurt frozen,please!!!pup,Eugenia.

Ionouka spunea...

La multi ani, ina poetina, sa fii bine si sa mai treci pe la noi prin tarisoara cindte saturi de tot binele de-acolo!

Anonim spunea...

Iarta-ma,fataaa....vezi,ti-am zis eu ca vremea asta m-a timpit!!!Nu ti-am zis "LA MULTI ANI"!O floare frumoasa si multa sanatate i-ti trimit din ROMANICA!!! MUAH-CLAUDIA!

Stefan Herbst spunea...

la multi ani ! bal bla bla, clisee!!! mai fata ce bine de tine !! la noi e frig rau de tot, ninge acum si nu iti vine sa iesi din casa, cred ca asta e ninsoare care a fost la tine in zilele trecute!!! oare asa de usor sa se ia viza ?!?!? ca daca este asa s-ar putea sa mai ai un musafir peste cateva luni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D !! pa

Anonim spunea...

Am primit azi un mesaj care m-a uns la suflet,hai sa ti-l transcriu..Pentru ca suntem cele care insenineaza zilele barbatilor-desi ei se plang,dar numai pt.ca ei asa s-au obisnuit-pt.ca,desi ne mai plangem cateodata,o luam de la capat in fiecare zi,mai puternice si mai hotarate,pt.ca sufletul nostru stie ce e iubirea,cum se daruieste si cum se primeste ea...pt.noi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara,sa ne aduca un omagiu...LA MULTI ANI! Sper sa-ti fi placut,te pup,Miha PS.Gia e nascuta sub o stea norocoasa,viza pt.ea a fost floare la ureche.

ina bixade spunea...

georgiana: mi-a placut americanca de la ambasada. Oricum, parca ti-am mai zis, faptul ca locuiesti in Olanda a contribuit mult la raspunsul pozitiv!

Zuzu: o sa fac tot ce pot sa am o primavara insorita! La Multi Ani!

d-na claudia, te inteleg perfect cu vremea, si eu mai aveam un pic si ma damblageam de tot de la iarna care nu se mai lasa disparuta.

eugenia: la multi ani! Azi, o colega poloneza era incintata ca prietenii din Polonia ii urau la multi ani, pentru ea fiind dubla celebrare: faptul ca e femeie si cei 24 de ani de America impliniti azi, chiar de 8 Martie.

Ioana: nu stiu cind mai ajung in Romania, dar te anunt negresit.(in vara acum se fac 2 ani de cind am fost acolo si ce sa fac, inca nu mi-e dor:)

stefan: din ce aud si stiu, viza nu se obtine usor, dar bafta, oricum, nimic nu e imposibil!

miha: esti sentimentala azi, de ziua ta:)

ovi spunea...

ina... la multi ani de ziua ta... (la noi inca este 8 martie)...
zi si tu... ce superb a fost astazi... cred ca vremea a tinut cu voi femeile... dar ne-am bucurat si noi de asta...

Carmen spunea...

apai macar la tine sa fie primavara...ca la mine ninge...atat d epericulos incat e cod galben de viscol si ninsoare :(

ana spunea...

Buna,
Numele meu este Ana Zidarescu, redactor la evz.ro, editia online a ziarului Evenimentul Zilei. Am descoperit site-ul dumneavoastra si ma gandeam ca prin intermediul acestui e-mail sa va adresez invitatia unui interviu. Despre carieră, hobby-uri, experienta in strainatate.
In speranta ca sunteti de acord, astept un raspuns.
Pe curand!

ina bixade spunea...

ana: eu am mai dat un interviu la evz, back in January, si am suparat tot poporul roman prin afirmatiile mele sincere, de atunci am zis ca in viata mea nu mai dau interviuri deoarece nu vreau ca linistea mea sa fie disturbata:) In plus, nici nu vreau sa ma gindesc ce-ar iesi cind cititorii fideli ai acestui ziar ar da din nou cu ochii de mine, cu siguranta ar sari la atac, ca data trecuta:) In plus, ce-am avut de zis, am zis atunci, dar multumesc pentru invitatie, o iau ca pe un compliment.

PS: salutati cititorii evz din partea mea (glumeam):)

Lola spunea...

Aaaa, Gia vine :) Cand vine Gia? O sa o cunosc si eu?
Eugenie cand vine? :)

Anonim spunea...

Prin Bucuresti e oribil. S-a dus naibii toata primavara, ninge, e cod galben. E oribil! (nu, nu vroiam sa te informez, vroiam doar sa ma plang :( )

ina bixade spunea...

lola: Gia vine pe 30 Aprilie si desigur ca putem iesi undeva la plimbare, mai ales ca tu esti buna la ghidarea turistica si o poti sfatui pe unde sa hoinareasca(pe baza mea...:)

vanda: am auzit ca e vremea sucita acolo insa sint sigura ca va sosi soarele curind! Va pup

drstoica spunea...

Daca tot suntem cu totii membri NATO, nu baga americanii niste primavara si la noi?

ina bixade spunea...

dr. stoica: Eu zic asa: daca primavara nu vine la tine, atunci du-te tu la ea...nimic nu stii:)

drstoica spunea...

Ducea-m-as la primavara acasa, oriunde s-ar afla ea!
Ce i-as, ce i-as pana n-as mai, sapte nu i-ar cum i-as eu...
Versuri celebre. :)

ina bixade spunea...

catalin: e clar ca nu le ai:)

Laura spunea...

Ufff... m-am bucurat si eu putin de primavara de aici,dar m-am ingrozit azi.Parca in Romania nu ploua asa de rau :(( Dar sa fim optimisti ,cat poate sa mai tina vremea asta oribila? Nu-i dau mai mult de o saptamana :)

Stefan Herbst spunea...

iata ca a venit si prima zi cu soare in C-ta !!!! oare cat va dura vremea frumoasa?? m-am cam plictisit de ploaie si de zapada! este soare, sa mai uscat pe jos, dar nasol este ca soarele nu poate curata si mizeria de pe jos !!!!!tot nu mi-ai raspuns daca ma primesti la tine in vara dupa ce iau viza!!!! :D :))

ina bixade spunea...

stefan: nu primesc straini in casa!!!

Stefan Herbst spunea...

pfuai!!!! ce dur a sunat!!! dar ai dreptate!!!! nici eu nu as primii !! dar ... daca vin acolo trebuie macar sa imi arati orasul! :D da?

ina bixade spunea...

ma mai gindesc, mai stefan!

Stefan Herbst spunea...

oufff ce greu esti de convins!!!!!!!:D