duminică, 11 aprilie 2010

Hi there

De la o vreme, adorm tirziu si ma trezesc turmentata.Tot de la o vreme, constat ca oamenii imi vorbesc, iar eu ma gindesc la cai verzi pe pereti, fara sa fiu atenta la ce mi se spune. (poate sufar de attention deficit disorder, se mai intimpla). Orice lucru neinsemnat, care nu e la locul lui, ma da peste cap si ma agita, de parca cine stie ce tragedie s-a intimplat in rutina mea. Niciodata nu am fost buna in a manevra stresul si presiunea. Tocmai de aceea cind acestea apar (din fericire rar, dar daca nu, gasesc eu niste motive sa ma perturbez in capul meu) nu stiu incotro s-o apuc si ce sa fac. Cunosc oameni care functioneaza perfect sub stres, ei chiar nu pot altfel. La mine e asa, daca intr-o zi sint stresata de ceva anume, simt cum ma micsorez, slabesc 5 kg in citeva ore, apetitul imi scade subit si ma simt extenuata-vlaguita de dorm 2 zile fara sa mai stiu de mine. Voi cum va descurcati cind ceva va streseaza la maximum? Poate ma sfatuiti cumva cum sa-i vin de hac acestui factor numit simplu: stres. *** In alta ordine de idei, acest wee, am fost la Carnegie Hall la opera si cum a inceput orchestra sa cinte, eu am inceput sa pling. Nu mai fusesem la opera de la Rigoletto, acum vreo 2 ani, cind tot asa, am fost sensibilizata. Minunati acesti artisti care ating fiecare particica sensibila dintr-un om, fie el egoist si self-centered, cum as fi eu de ex ha ha ha. Da, ce sa va mai spun? Intrebati-ma voi. Am pus un video pe Facebook, nu reusesc sa il incarc aici pe blog. L-am inregistrat aseara, pe strazi, vorbeam de una singura, (stiti, nu? ca in NY, din 5 oameni, unul vorbeste singur) insa galagia din jur mi-a cam acoperit vocea cristalina.(ei, vorba vine). Si trebuie sa invat sa nu misc camera, ma ia cu ameteli cind vizionez propriile inregistrari. Bine, va sarut cu drag!

LATER EDIT: Aseara m-am dus la Apple Store, eram in mare graba ca nu cumva sa inchida. Surpriza a fost sa aflu ca este deschis 24/7, asa ca, daca la 3 dimineata aveti chef sa va cumparati laptop, Ipad, Ipod, nu va grabiti, magazinul are usile larg deschise. Niste poze pe care le-am facut aseara la ora 9 in Apple Store le gasiti AICI


15 comentarii:

Anonim spunea...

Inuto,draga...cind eram eu copila,parintii m-au dus la liceul de coregrafie din Cluj-Napoca.Acolo o data pe saptamina,ne ducea la opera ,obligatoriu!Stiu despre Rigoletto ca e o opera in 3 acte de Giuseppe Verdi.Si mai tin minte ca Rigoletto,era un bufon servil a unui duce...parca...oricum,frumos...stiu ca eram captivata.Eu nu stiu cum ai rezistat tu sub stres?Apropo...remedii pt. stres:Ginseng,revitalizeaza si tonifica sistemul nervos.Levantica,este sedativa si linistitoare.Valeriana,este eficace in calmarea nervilor in relaxarea mintii si a corpului.(infuzie din 2 ling. la o cana)o bei doar cind esti stresata! Contacteaza-ma...leacuri mai am!Vezi daca nu ai o bunicuta ca mine?Hi,hi,hi....te pupa Claudia.

ina bixade spunea...

La -Rigoletto- am fost cu o colega care obisnuia sa mearga des la opera si probabil ca nu mai era asa incintata de aceste activitati culturale:) deoarece a adormit cu gura larg deschis si eu ii mai trageam din cind in cind cite-un cot sa o trezesc...Multumesc ptr. sfaturile de farmacista, ti-ai gresit cariera, se pare:)

Zuzu spunea...

Ce aparitie!!
Foarte chic!
Am vazut si clipul, foarte dragut, putin cam miscat :P dar daca e vorba de NY, merge si asa! hihihi

Si eu merg sapt asta la concert, dar nu la opera ci la filarmonica, sa ascult un tanar pianist foarte talentat, care aproape castigase Eurobision Young Musicians - faza nationala.
Nu am mai fost de mult, mai ales la opera, dar si la filarmonica am tot felul de stari ciudate cand merg acolo, acum ca spectator, mai ales dupa atata vreme cand priveam eu publicul de pe scena...
Eh, viata :P

Te pup

Anonim spunea...

Pentru mine stresul e ceva banal,la serviciu,evident.Insa se compenseaza cu linistea si armonia de acasa.Am totusi un echilibru..Stau deseori si ma-ntreb daca era mai bine in solar in Spania sau aici,cu nazdravanii mei copilasi institutionalizati.Balanta inclina pt.stresul din Romania.In vest a fost de doua ori mai mare.Si uite-asa ,ma confrunt eu cu fel de fel de stresuri,pe cand tu zici ca ti-l provoci singura:))PS.iti mai canta pasarelele dimineata,pe racoare?Pupici,Miha

ovi spunea...

hmmm...
oare... ce este ala stress???
cred ca lipsa de activitate sau dimpotriva activitate prea multa...
remediu???
trebuie???
echilibru... cred...
evident... pot fi contrazis cu succes...

yankeu spunea...

Ceau, la mine la lucru, stresul este la ordinea zilei. Daca ar fi sa pun la suflet, tot ce mi se intampla, nu as rezista. Pentru femei e mai usor sa se elibereze de stres, prin plans. Daca as putea sa ma descarc prin plans, m-as simti mult mai bine. De aceea, pe cat se poate incerc sa fiu imun la ceea ce ma poate afecta. La fel si eu cunosc oameni care sunt obisnuiti cu stresul, care nu ar putea functiona altfel. Am observat la persoana respectiva, ca atunci cand intra in fabrica, este o cu totul alta persoana, isi pierde latura umana. Stiu asta, pentru ca anul trecut am mers cu el in concediu, iar acolo a fost o cu totul alta persoana.
Cum spuneam, femeile se pot descarca prin plans, avand in vedere ca ai plans la Rigoletto.
Solutia este sa fi pe cat se poate,
indiferenta la tot ce te-ar putea afecta. Bye!

Anonim spunea...

Draga mea Inuca,eu cand sunt stresata nu mai pot dormi..si fug la farmacie sa iau chestii naturale(placebo,cel mai des...)care sa ma ajute sa depasesc problema..Si mai am o metoda:ma asez pe o terasa,la o cafea,sub soarele din Sud,si spun ca sunt norocoasa ca locuiesc aici si ca sunt bine la urma urmelor in viata mea..de stresata..Te pup,E.

iulian spunea...

pune capul pe perna si culca.te .la mine merge.

Anonim spunea...

Ino draga...unde-ti sint comentatorii? M-am uitat azi ca ai postat un "later edit"...tu ,realizezi,cit de norocosa esti ca traiesti in astfel de locuri? Ce magazine, frumoase,primitoare si deschise tot timpul...peste o suta de ani te contactez,sa-ti povestesc ca asa e si in Rominica!!!Hai te pupa Claudia!

yankeu spunea...

Hello! Ce frumos arata in magazinul acela. Este diferenta foarte mare intre ceea ce este in Romania si US. Pe langa faptul ca acest magazin are program non-stop, din ce vad eu in pozele tale,
poti sa si incerci produsele lor.
Am ramas placut impresionat de ce am vazut, ceea ce ma face sa imi doresc si mai mult sa ajung in tara tuturor posibilitatilor. Bye!

Elena spunea...

Hi there!:) Sper ca ai depasit si stress si tot ce e negativ, si stralucesti!!! Eu nu ametesc deloc daca urmaresc "peliculele" tale, deci... pe cand o noua filmare ?:)

drstoica spunea...

Imi vine sa ma mut in Magazinul Marului cand il vad asa frumusel si elegant! Primesc aia cu chirie? :)

tatiana spunea...

Am admirat pozele tale si nu am putut sa nu constat ca esti in fiecare an la fel de frumoasa dar cu totul alta. Norocoaso!!!:)))

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

Ina draga, eu sunt aproape addicted to Apple, asa ca pozele tale m-au uns pe suflet. Tot ce creeaza ei acolo, in laboratoarele lor secrete, mi se pare sublim si sper ca in clipa cand voi avea suficiente mijloace financiare, sa imi cumpar toate minunatiile lor ;)) Pana atunci, stick to my iPhone. Pup :*

Anonim spunea...

”CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
DESCHIDETI http://danvoiculescu.net/blog/   APR 28 2010
STIMATE DOMN DAN VOICULESCU
Postarea acestui scurt mesaj a creiat efervescenta deosebita si speranta pe blogul
romanesc. Am primit deasemenea un urias numar de mesaje personale
- ” DOMNULE SUPER MOGUL
 DUPA INTERVIUL DE LA CNN SI FRANCE INTERN CHANEL 5 SPER SA FIU INVITAT LA ANTENA3
 ROBERT” -
Unul din ele spune : ” Interesant ce imi spuneti dvs pe blogul mogululului. Insa intrebarea fundamentala este cum as putea eu sa verific acuratetea acestor informatii? In cazul in care nu se vor dovedi reale, cel care va castiga va fi tot regimul lui Traian Basescu. ”
PRECIZARE
ARMELE CAUTATE DE AMERICANI , MOTIV DE DESLANTUIRE A INVADARII IRAKULUI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE 27 DE DEPOZITE MILITARE. O MARE PARTE DIN DOCUMENTELE DESCOPERITE DE MINE
POARTA SEMNATURA BASESCU, ACESTA FIIND MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIODA.
ACESTE DOCUMENTE SUNT DE AJUNS PENTRU ADUCEREA ACTUALULUI PRESEDINTE IN FATA UNUI TRIBINAL INTERNATIONAL.
Actiunea de ascunderea armelor poarta numele de cod SARINDAR.
Nu este prima data cand teroristii romani utilizeaza acest procedeu. Pe vremea lui Ceausescu sau trimis arme si tehnologie de distrugere in masa in Libia . Ca si in cazul Irakian la sosirea inspectorilor ONU nu sa gasit nimic. Aceasta actiune terorista a fost cordonata la vremea respectiva de Pacepa iar mai nou de Traian Basescu.
CAZUL A INTRAT IN ATENTIA CONGRESULUI AMERICAN.
AM TRIMIS NU DEMULT O DEPOZITIE SCRISA SI SUB JURAMANT UNEI COMISII SPECIALE CARE SE OCUPA DE GASIREA ARMELOR. OBAMA VREA SA SE FACA LUMINA IN ACEST CAZ ” MANEVRAT ” DE ADMINISTRATIA LUI BUSH.
SCANDALUL ESTE NUMIT “SCANDALUL SECOLULUI “. Inspectorul sef ONU Scott Riter spune in in interviul acordat mie ” Adevarul despre transportul de tehnologie atomica a fost ascuns. Sau facut presiuni extraordinare sa nu inculpam pe romani. Numai de la Aerofina sau cumparat 150 de motoare pentru rachetele Scud.” Transporturile in ambele directii sau facut prin aeroportul Otopeni si poarta semnatura Basescu.
SANSELE LUI BASESCU DE A SCAPA SUNT NULE. VOR PIERDE PAINEA SUTE DE OAMENI CONECTATI IN ACEASTA OPERATIE DE URIASA ANVERGURA, IMPOTRIVA ONU, SUA SI A INTRGII LUMI.
Domnule Voiculescu
Sunt convins ca presedintele citeste cu interes deosebit blogul dumneavoastra. Ma gandesc cum ar reactiona la urmatorul anunt
“CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
In concluzie sper sa aveti aceleast ganduri ca si mine, spre satisfactia generala.
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

SPER SA VA CUNOSC. ROBERT