duminică, 26 decembrie 2010

Bate vintul frunzele

Motivul nefericirii mele actuale este ASTA. Am vrut sa ma aventurez prin oras, dar m-am intors val virtej acasa, asta dupa ce am inghitit si niste zapada, care mi-a intrat in ochi, gura si sub bluza, indiferent de fularul gros. Ce mi-a inghetat? Nu va zic. Plimbarea mi-a fost ruinata de vintul rece si fulgii nesuferiti care se imbulzeau in ochii mei micuti, dar patrunzatori. Ca sa stiti! Ma simt odihnita, de altfel, si ma bucur de zilele libere desi, in general, nu ma pling de timp liber, am suficient. Nu sint atit de ocupata ca restul populatiei de pe glob.

Ma intreba cineva daca mi-e dor de Craciunul romanesc. Nu. Nu mi-e dor, mai ales cind aud de porci taiati, sarmale si ciolan afumat. Craciunul nu trebuie celebrat prin suprasolicitatea stomacului, dupa parerea mea, nu trebuie sa-l asteptam ca sa facem cadouri si sa mincam ca lacomii. Mie nu-mi plac porcii, oricum (mai ales aia umani). Ii gasesc grasi, murdari si mirositori.

Cum a fost anul 2010 pentru mine? Un an intens, in care mi s-a confirmat inca o data: nu-mi place socializarea, ma obosesc grupurile mari de oameni, nu iubesc prea mult oamenii. Nu am rabdare sa cunosc prea multi oameni, ma epuizeaza de energie. De asemenea, nu iubesc nici animalele, nu simt vreo afinitate pentru aceste fapturi. (mi-e si frica de ele, recunosc). Ce fiinta ciudata si insuportabila mai sint si eu.

Bine, revenind la ce ziceam mai sus, desigur ca imi plac oamenii cu care, spre ex. interactionez aici, dar ce credeti, nu am un filtru prin care sa-i filtrez si astfel, mai intra pe teava si animale sub forma de porci gretosi care guitza strident, fara sa ma cunoasca personal. Acesti porci ar trebui taiati, jupuiti si mincati.(desi ar exista pericolul unei intoxicatii). Ce vreau sa zic este, de fapt, asta: nu mai pot cu unii!

Si acum ca am incheiat povestea porcilor (umani), imi iau la revedere de la voi, dragii mei frumosi si ma duc sa ma rostogolesc sub plapuma, sa ma ascund de vazduhul iernatic. Cu cine ma rostogolesc? Eeeeeee! Va sarut cu drag si, fara sa ma justific, sa stiti ca am avut un motiv anume sa ma leg de oameni si animale la un loc. Bine, pe curind! Of, cum era sa uit sa va indrum sa apasati AICI
PS: Voi? Sinteti bine, sanatosi, plictisiti, indragostiti?

LATER EDIT: -Bau Bau si sosonii- este noul meu filmulet inregistrat azi dimineata ca o matinala ce sint. Asadar sa ne diXtram un pic pe seama mea cu rol de bau bau.(o sa apar pe scurt in video clip ha ha ). Doamne, cita treaba au unii! Click AICI

59 de comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani Ina....o urare de inceput ,asa... ca stiu ca nu-ti plac sarbatorile de iarna si nici acest anotimp...:) intre timp am aflat ca nu-ti mai plac nici oamenii...na'...ghinion...traiesti intre ei...trebuie sa ne accepti indiferent de situatie:P...Eu cred ca ai nevoie de odihna...chiar mai multa.. daca se poate spune asa...probabil esti epuizata daca nu ne mai suporti:)Ok...te las si sper sa te gasesc la anu' muult mai sociabila si mai toleranta cu porcii umani hihihi...cu ei ne facem treaba:P Un an nou fericit!

Simona spunea...

Ina, mie mi-a placut extrem de mult orasul tau vazut printre fulgii de nea, de fapt filmuletul a fost extraordinar si te mai astept cu asemenea filmari ptr ca trebuie sa recunosc ca mi-e dor de New York. Stiu ca nu-ti place zapada dar are farmecul ei.
Te pup si cu riscul de a ma repeta, astept si alte filmari.

Stefan Herbst spunea...

mai inna cam nasol cu vremea asta, macar tu ai zapada noi avem ploaie aici in Constanta. Ma simt cam plictisit, plin de toate mancarurile "grele", musafiri peste musafiri, ba in prima zi finii, nasii si 100 de mii de rude. In a 2 a zi mergi in vizita la randul tau la numai stiu ce rude, prieteni. in a 3 a zi e sf. stefan deci .... alti musafiri. A fost atata nebunie saptamana trecuta doar pentru 3 zile. In rest pe aici pe la mare sunt toate bune. te-am pupat !!!

ina bixade spunea...

Anonim, la multi ani!!!

Simona: eu cu filmarile mele, ma amuza, ieri voiam sa merg prin mai multe locuri, dar viscolul m-a trimis acasa:) Te pup cu drag si ce e fain aici este ca se curata imediat strazile, dupa azapada.

Stefan:sarbatori frumoase si ma bucur sa aud ca marea este linistita:)

Anonim spunea...

Draga Inuca,eu am petrecut Craciunul muncind,hohoho!!eu si Mosul,nu-i asa?detest ca si tine frigul si zapada,de-aia traiesc in sud,la naiba!!!astept primavara!!!pup!E.

ina bixade spunea...

Eugenia, ce bine ca esti in Sud. Aici e asa zapada mare, nu-mi amintesc sa fi vazut asa nameti pina acum. Ma imbrac sa ma duc pe-afara sa mai inregistrez un pic pe urita iarna:)

Zâna de la colț spunea...

Hahahaha, și eu care credeam că sunt singura cu apucături de Grinch înciudat. Mai ai un pic de răbdare, trece și Revelionul și gata, ne întoarcem la rutinele noastre!

ina bixade spunea...

Nuuu Mariuca, nu esti singura! Eu imi urmez rutina si pe timp de sarbatori, muahh

Anonim spunea...

Multumesc,multi ani si tie...hihihi...Te pup C.Revin pt. filmuletele tale....frig la voi....da' la noi crapa pietrele! O invidiez pe Eugenia...m-am hotarat ...ma mut la ea...hihihi:)..TE PUP C.

drstoica spunea...

Ok, sa ne bagam repede sub plapuma, sa facem in necaz viscolului de afara! A, vrei sa filmezi si viscolul de acolo? :))

ina bixade spunea...

claudia: sarbatori frumoase si nu cred ca dai tu Comanestiu' pe Coasta de Azur:)

ha ha dr stoica, ia mai lasa-ma-n pace:)

Simona spunea...

Bravo Ina, asa te vreau, la cat mai muuuuulte filmulete!!!!!

ina bixade spunea...

Ma bucur Simona ca ti-ai gasit o noua distractie:)

Simona spunea...

Stii, ca tot vorbeai de zapada, la noi in Bucuresti ninge fara oprire de la pranz.

ina bixade spunea...

Aici s-a oprit, e soare. Ultimul filmulet l-am facut dimineata la 8, somn cum nu aveam si plina de energie cum m-am trezit, m-am dus sa vad cum arata strazile albe.

Incepusera sa curete zapada, cam pe la ora aceea. Oricum, mi-a ajuns zapada pina la genunchi. Va pup

Anonim spunea...

Te-ai camuflat bine,parca erai in trupele de commando.Te-a speriat rau un pic de zapada,da-o naibii..sa vii aici sa vezi nameti si ger. In ce priveste capitolul PORCI, sunt tare curioasa motivul pt.care esti asa inversunata.Cine-a-ndraznit sa-mi supere nepoata?! P.S. am facut poze cu Gia,ti le trimite ea,te pup,M.

ina bixade spunea...

Matusa,-6 grade erau azi dimineata aici. Nu ma sperie zapada asta, dar ma scoate din sarite.

Abia astept sa vad pozele, am vorbit cu Georgiana, mi le va arata cind va ajunge acasa. Va pup cu drag

Anonim spunea...

Draga Ina,incep cu Albert Camus"In mijlocul iernilor inghetate am invatat ca exista in mine o vara fara putinta de invins." E inca iarna... Si daca nu ar fi iarna,cum am intelege mirajul primaverii cu verdele-i crud si mirosul florilor de mar,al verii pline de iubire la malul marii pe inserat...chiar si cel al toamnei cu apusuri roscate si aroma de gutui? Eu cred ca iarna ne formeaza caracterul si scoate ce-i mai bun din noi.Nu uita "obiceiurile si rutina au o putere incredibila de a irosi si a distruge"(Henri-Marie Cardinal de Luhac).Nu te mai incarca cu energia negativa cauzata de acesti "porci de rasa"(eu ii numesc pe cei cu studii superioare),carora le place sa se tavaleasca in mocirla si care fac din porcie un mod de a trai si un model educational(astia sunt adevaratii porci).E frig, dar Parisul e alb auriu ca un vis devenit realitate.Am avut un Craciun frumos alaturi de o familie fericita unita prin iubire si afectiune,fara prea multe "romanisme",dar cu gandul la cei dragi.Eu iti doresc sa treci glorioasa peste aceasta iarna urata si aspra si sa astepti primavara la fel de frumoasa ca tine.Happy New year si un 2011 plin de ce vrei tu.Cu drag,Lili.

ina bixade spunea...

Lili, ce frumos spus, desi m-ai cam speriat cu rutina care distruge, ca eu cam sint omul rutinei, imi place sa am totul organizat si previzibil, pentru ca imi place sa fiu in control:)
Indata ce rutina imi este deviata, imi cam pierd busola:) Sa speram ca totusi vara din mine nu o va invinge nici iarna si nici rutina! Te pup cu drag si sint incintata sa te cunosc!

iulian spunea...

Cred ca asta este cel mai tare post al tau (parerea mea),am ras foarte mult la treaba cu porcii.Pe deasupra este si sincer dar si haios.Asa ca ,sa ai grija cu porcii.
P.S Foarte frumoase sunt pozele.

Stefan Herbst spunea...

pfuaii dar a nins calumea pe la voi pe acolo!!! si ... din cate vad si pe la voi raman masinile blocate pe marginea drumului avand in dreptul lor un dita`i mormanu` de zapada. Apropo la mine in c-ta mai nou se intra in mare cu masina :)) hai ca iti dau un link sa vezi o stire super super tare !! :D ( http://www.realitatea.net/un-barbat-din-constanta-a-cazut-cu-masina-in-marea-neagra_786445.html ). pun pariu ca asa ceva nu aveti pe acolo :D

RDR spunea...

Draga Ina,

Parafrazand un anonim, vin eu si te intreb: daca nu ar exista acesti porci in viata ta, cum ai putea sa-L deosebesti pe cel care se va dovedi ca nu este un porc?
Toate cele bune si-ti doresc pentru la anul sa treci peste capitolul cu porcii.

La multi ani!

ina bixade spunea...

Iulian, mereu am fost vigilenta cu porcimea:)

Stefan: am vazut clipul ala, dar nu mi s-a parut asa palpitant. Aici, fiind frig, zapada inca nu se topeste, se lucreaza de zor la strazi acum, le curata.

RDR: Da,e bine, uneori, sa mai dam si de porci, ca sa apreciem mai bine pe cei ne-porci, numai ca eu ma refeream in general la oameni de proasta calitate cu care, fara sa vream, ne interesectam la un moment dat in viata, si nu la un ANUME porc din viata mea:) va puuup

Stefan Herbst spunea...

mai ... sincer palpitant nu mi-sa parut nici mie dar ... pot sa zic ca am fost uimit de prostia aluia care parerea mea este ca a scapat prea usor din punctul de vedere al integritatii corporale. Trebuia cel putin sa isi rupa ceva ca sa se invete minte. Pentru ca idiotu` sigur nu sa invatat minte. si problema este ca ... poate data viitoare va mai fi cineva nevinovat pe acolo. Si atunci o sa fie nasol ! el poate sa moara in chinuri daca asta isi doreste dar altii de ce sa sufere?

Anonim spunea...

Nu-ti plac oamenii, grupurile, sa socializezi? Ce cauti in New York?

ina bixade spunea...

Nu anonim, I'm not a people person!(si te asigur ca nu sint singurul om care simte asa, iar daca as fi, cu atit mai bine, as fi unica).

Locuiesc in NY pentru ca aici am ales sa traiesc(cea mai buna alegere facuta) si, din fericire, aici pe nimeni nu freaca grija de celalalt.
Pot trai asa cum am chef: cu sau fara oameni in preajma mea, asa ca, referitor la intrebarea ta, ce are sula cu prefectura? Nu astept raspuns, nu te preocupa.

Simona spunea...

Ptr anonim:
Hi, hi, hi, asta a fost buna!!! Ce legatura are New York-ul cu socializarea?!! Daca nu-ti place sa socializezi ce sa faci, sa stai in desert sau intr-un colt uitat de lume?? Eu din cate vad nu-i chiar asa, caci daca chiar ar fi o ursuza nu si-ar mai fi facut blog.

ina bixade spunea...

Simona, nu sint sociabila, dar sint prietenoasa:) iar blogul e facut asa de fun, nu trebuie luat prea in serios:) Unde sa-mi exprim si eu narcisismul si exhibitionismu', nu? Bine ca s-au inventat blogurile astea.
PS: si chiar asa, noi astia mai ursuzi, unde naiba sa ne ducem, in desert? Am fost in Arizona si nu mi-a placut, noroc ca in NY e loc pentru toti:) hai te puup

Zâna de la colț spunea...

Hahahahahahaha, ce (m-)am mai râs la filmulețele tale. Auzi? Da' tu așa vorbești și cânți mereu singură pe stradă?

Stefan Herbst spunea...

inna !!!!!!!!!! nu iti bate capu` cu astia, nu se merita !!!!! si sincer incep sa imi dau seama la ce porci faceai referire:)) la de-al de dinastia:P

Laura spunea...

Inuca draga, te cred ca nu iti plac sarmalele.....nu am reusit sa te fac sa mananci nici macar una micutza. Ai mancat tot salata ta preferata ....salata marouli. Cat despre animalele pe care le urasti atat de mult.....unele dintre ele chiar te plac....un exemplu este Tino. Mie imi place si zapada ,imi plac si sarbatorile,si sarmalele ....dar sa nu exageram. De-aia acum sunt la a treia cana de compot de mere..... Te pup Ina

ina bixade spunea...

Nu Mariuca, vorbesc singura cind inregistrez:)

Stefan: nu mi-l bat!
Laurica: o sa fac si eu compot cu mere:) Nu am mai mincat de cind eram mica.

ovi spunea...

vai... ce curajoasa esti tu... sa mergi in oras cand e vant si vreme rea...
luni am fost doar prin vecini... putin in parc... sa admir albul...si apoi fuguta acasa la caldurica...
mie insa mereu mi-a placut zapada.. pe cand tu.. din cate imi mintesc... ai fugit de ea...
abia astazi m-am aventurat mai departe... si ma gasit locuri frumoase... curatate.. dar si troiene printre care mocirla isi facea de cap... norocul meu ca eram in masina...

ina bixade spunea...

Ovi, nu stiu cum de m-am aruncat chiar in gura viscolului, toti fugeau spre case, eu fugeam spre blizzard. Dar mi-a placut acel tablou apocaliptic:) si dupa o zi de stat in casa, aveam chef sa ma plimb:)

Am fost norocoasa ca nu am ramas blocata in metrou, cum au ramas unii cite 6 ore. Jesus, o luam razna daca pateam asa ceva. Un lucru e clar: NYC is not prepared for disasters:)

bogdan spunea...

Ina, uite ca pana la urma ati avut voi pe coasta mai multa zapada decat in vestul statului. noroc ca am stat pe acasa, ca ma batea un gand sa dau o tura pana in City. oricum as fi venit cu masina pt ca prefer sa conduc indiferent de vreme, dar daca inchideau autostrada probabil ca nu ar fi fost prea placut :)
lasa zapada, du-te la patinoar la Rockefeller Ctr! de cand am vazut Serendipity ma tot bate gandul sa merg pana acolo de Craciun. poate la anul...

ina bixade spunea...

Hey Bogdan, mai bine ca nu ai venit, ca ai fi ramas blocat pe-aici. The streets are still messy and slushy, desi se tot curata.

Nu am ce face la pationar pentru ca nu stiu sa patinez:)

ina bixade spunea...

***patinoar

Anonim spunea...

Eu cred ca tu te straduiesti cu moda asta, dar nu-ti iese. De cat timp esti in New York?

inspira-te de pe-aici.

http://www.flickr.com/photos/8797764@N02/4484763290/

amalia spunea...

in filmul ala starea lucrurilor arata ca la Chicago :)
La multi ani!

ina bixade spunea...

Amalia: La multi Ani si da, am fost un pic sub zapada, dar nu cred ca e asa de frig ca la Chicago. muahhh

ina bixade spunea...

Anonim, daca tu esti maimutoiul ala cu pantofi albi, atunci am un singur cuvint care te descrie: TARAN in adevaratul sens al cuvintului, deci nu-mi mai da link-uri de astea cu taranisme.Nu ti-as fi raspuns la comment, dar m-au indispus pozele tale ieftine. Adios!

omuldelamunte spunea...

La mulţi ani, Ina!

Anonim spunea...

Draga mea, eu sunt tare dezamagita ca am fost la Comanesti si am visat sa merg pe deal sa ma dau cu sania si... nici urma de zapada. In ziua cand am plecat a inceput ninsoarea. Vad ca la voi a nins serios. Te pup,Gia!

ina bixade spunea...

Hai noroc si la multi ani, omule din virfu' muntelui.

Georgiana: n-ai avut bafta anul asta, dar lasa ca n-au intrat anii in sac. ti pup

Liana C spunea...

La multi ani INA !
Imi pasa ... http://indiferentlianac.wordpress.com/

ina bixade spunea...

Liana, draga mea, La multi ani, muahh

Anonim spunea...

Vezi ca ai un spam, de fiecare data cand iti deschid blogul imi rasare o pagina cu spamuri pe ecran, scapa de el ca devine enervant.

ina bixade spunea...

Anonim: mie imi apare direct blogul, nu-mi sare nici o alta pagina pe ecran. Oricum nu stiu sa scap de ea, daca e de la mine. Nu stiu cum sa o repar.

Anonim spunea...

Sunt sigura ca NY este un oras pentru oricine, chiar si pentru cei care socializeza in vivo mai putin, ca tine de exemplu.

Mie imi inspira atata viata, atata energie si voie buna, incat devin si eu astfel.

Probabil ca tie iti place sa fii singura intr-o mare de oameni care traiesc cu pofta. E alegerea ta.

Era o intrebare, de ce te-ai enervat???

ina bixade spunea...

Anonim: intrebarea ta "ce cauti in NY?" m-a determinat sa raspund pe masura.
Ma bucur ca ai inteles ca fiecare alege sa traiasca cum vrea, fara fie judecat pentru alegerea facuta.

Anonim spunea...

p.s. imi esti draga, de-aia si stau pe-aici.

ina bixade spunea...

anonim: si tu mie!

ovi spunea...

hellooo...innnaaa...
daca bine retin... maine e ziua ta...
la multi ani... cu sanatate si bucurie... cu implinire si fercire... asa iti doresc... ba chiar si mai mult...
ovi

PS: daca am retiut eronat, data... imi retrag dorintele...
:P)

ina bixade spunea...

Ovi, multumesc. Ai retinut bine, ziua mea e miine, 13 Ianuarie...si vom vedea cit de norocoasa sint cu acest nr. fatidic 13:) te pup

ovi spunea...

ina.. 13 poate aduce noroc...
am avut doua evenimente majore in viata... petrecute in data de 13... si acum, dupa mult timp... nu le regret...
si inca ceva.. tata este nascut pe 13.. dar alta luna...
oricum... iarna asta... de ziua ta te intampina cu troiene... si mai ales cu ger... brrr... dar stiu ca in inima ta e cald.. si asta conteaza...
inca o data... la mult ani...

Stefan Herbst spunea...

LA MULTI ANI !!!! SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI !!!!

ina bixade spunea...

Multumesc, Stefan!

Simona spunea...

La multi ani!!! Nu am mai trecut pe aici de ceva vreme si acum intru si ce aflu?? E ziua ta. La multi ani si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca!

Strumful spunea...

SA ai un an bun, stiu a inceput de mult anul, dar eu sunt mereu in urma.
Nici mie nu-mi mai plac multe, de exemplu: soacrele si alte persoane enervante.