vineri, 3 decembrie 2010

Tomboy vs feminine

Pentru inceput, sa spun ca prima poza este facuta acum vreo 10 ani, cind eram mai baietoasa. A doua poza este facuta zilele trecute, dupa dus. Imi plac pozele facute dupa baie, ma simt, cum sa zic eu... naturala!
Faceti click pe poza ca sa ne apropiem un pic.

La virsta maturitatii constat niste schimbari in materie de gusturi referitoare la: oameni, stari, mincaruri. Spre exemplu:
- Inainte imi placeau bananele, acum imi plac merele.
-Inainte imi placea guma mentolata, acum o prefer pe cea cu aroma de fructe.
-Inainte imi placeau baietii micuti de statura si bruneti, acum ii prefer pe cei inaltuti, atletici, mai deschisi la culoare.
-Inainte imi placea ciocolata, acum prefer vanilia.
-Inainte ma intelegeam mai bine cu femeile decit cu barbatii, acum... nu ma mai inteleg cu nimeni(ha ha).
-Inainte imi placea sa zbor, acum mor de plictiseala numai la auzul cuvintului avion.
-Inainte zimbeam la gindul ca imbatrinesc, acum ma ingrozesc (rid).
-Inainte nu suportam sa aplic nici un fel de machiaj, acum am descoperit rimelul.
-Inainte imi placea parul scurt, acum imi place parul lung.
-Inainte pretuiam relatiile cu oamenii din jur, acum le tratez cu o oarecare indiferenta (pai nu-i bine).
-Inainte eram ambitioasa, acum mi se rupe ha ha ha

Bagati de seama ca asta e un post scris aproape la misto, dar atentie, sint adevaruri in el, deci sa nu-l tratati superficial. Oricum, imi da de gindit lista asta cu schimbarile pe care le simt. (voua vi se intimpla astfel de transformari?)

Cum? eu care eram dependenta de ciocolata, de mai bine de 2 luni sa nu o mai vreau? Cum? Eu care nu suportam ceva pe fata mea, acum ma rimelez? E adevarat, ma aflu inca in etapa in care invat cum sa aplic rimelul pe gene si nu cred ca e vreo problema daca dam un pic si pe nas, pleoape sau obraz. Cine zicea ca rimelul este pentru gene? ha ha ha

AICI va daruiesc un cintec pentru copilul din fiecare dintre voi. Ma dezamagiti daca nu il ascultati si nu va bucurati. Iar AICI e un mozaic ce-mi place mie. Ma mai gindesc daca sa revin cu un post nou curind, sau cu un later edit cum imi sta in obisnuinta. Pe curind, atunci. Acum ma duc sa ma culc, mi-e somn! Cu drag, Ina


25 de comentarii:

torturi romanesti londra spunea...

scris la misto, dar are in el si foarte mult gust,si te apreciez pentru asta, te pup si iti doresc mult bine.

Anonim spunea...

Foaarte tare, mi-a placut:)am sa ma gandesc si eu sa vad ce mi-a placut si ce nu-mi mai place acum!Interesant:)Imi place noua prezentare a blogului tau e mai luminos si pare mai vesel.Chiar daca nu vb. des sunt cu ochii pe tine sa stii:) Te pup C.

Zâna de la colț spunea...

Se cheamă maturizare, Inuca, și face parte din evoluția firească. Nu se poate să ne placă până la capăt aceleași lucruri. Numai boul e consecvent. :-P

ina bixade spunea...

Daniela: La fel si tie, spor la facut cit mai multe torturi delicioase!

Claudia:chiar asa, demult nu ne-am mai auzit in direct, se pare ca esti ocupata cu nametii din Romania:)

Marie: habar nu aveam de bou, noroc ca ai reaparut tu in viata mea sa ma anunti:)

Zâna de la colț spunea...

Și să știi că îți vine mult mai bine atitudinea feminină din cea de-a doua fotografie...

ina bixade spunea...

Da zana, asa a gindeam si eu! (nu stiu ce-o fi fost in capul meu sa ma tund asa scurt la vremea aceea).

gabidospi spunea...

Servus Inutza..... revin dupa o lunga perioada de absenta (stiu... e vina mea... mi-am plecat privirea si privesc carambul pantofilor cu rusine).

Dar cum spune un vechi proverb romanesc "mai rarut ca-i mai dragut", mai apar si eu din cand in cand cu un mic comentariu....

Nu-ti fa probleme, ca nu numai "omul" se schimba cu varsta (in bine - de regula) ci mai tot lucrul existent pe planeta asta care ne suporta de atatea milenii.

Si ca exemplu, incep cu vinul, care atunci cand e "tanar" e mai "acid", fara prea mult "caracter", fara o "rochie" sau o "culoare" prea pronuntata.... dar cu timpul toate aceste calitati se fac prezente, punanad in valoare calitatea produsului... Si apoi, toate vestigiile de care ne minunam cu totii atunci cand facem cate o excursie prin tari indepartate, sunt cu atat mai mult admirate ca cat sunt mai vechi.... Stiu ca in cazul nostru.... atractia urmeaza o curba gaussiana.... dar incercam intotdeauna sa compensam a doua parte cu diverse tertipuri sau calitati (fie machiaje, fie tinute vestimentare, fie cultura, fie sharm).
Acum, asa cum stii urmez cursurile unei scoli de subofiteri de jandarmerie si sunt unul dintre cei mai "batrani" din promotie (media de varsta e de 24 de ani, asa ca sa-ti faci o idee). Asa ca imi dau sema foarte bine ca nu mai suntem pe prima parte a curbei, ci ne apropiem rapid (ai realizat ce repede trece timpul in ultima vreme???) de partea a doua....
Mai ales traind printre tinerei.... imi dau seama ca exista totusi (chiar daca incerc sa o neg cu vehementa) o diferenta intre generatii.... si uneori imi dau seama ca nu eu o impun, ci de cele mai multe ori ceilalti :))
Dar asta e viata!!!!
Oricum, imi dau seama ca la 22 de ani (chiar daca mi se parea ca sunt "l'ombilico del mundo") nu aveam mai nimic in tartacuta si ca nu ne va ajunge o viata ca sa ne implinim la fel de bine ca un "Saint Emilion" din 1996!!!!
Dar incercam sa terminam macar ca unul din 2006!!!!

Mi-ar prinde bine un paharel de vin de altfel... incepe sa-mi lipseasca alaturi de un "Brie de Meaux" bien facut!!!!!

Te pup si ramai asa!!! Prefer versiunea matura!!!! :x

Stefan Herbst spunea...

pai mai femeie ... ce crezi ca se putea sa nu postez si eu un comentariu? dap se poate spune ca te-ai maturizat dar, in mod cert ti-ai schimbat gandirea si stilul de viata de cand esti in NY si asta a contat mult in alegerile si in gandirea ta. Cat despre ceea ce imi placea mie cu cativa ani in urma si ceea ce imi place acum, sincer nu imi vine nimic in minte. Aaaa mi-am adus aminte ca imi placea sa stau pe mirc acum cativa ani buni, dar acum nu imi mai place, sincer nici numai stiu daca exista (abea mai stau pe mess). Si imi mai placeau si amandinele si abea mancam un ecler, acum imi place la nebunie eclerul si numai mananc amandinele, mi-se par gretoase. Bai .. da chiar ce nebunie era cu mircu, toata lumea era pe mirc si prima intrebare era " asl pls ":)). Dar chiar tu ai vb pe mirc?? Iti mai aduci aminte?? Sau sti ce e ala? :))

ina bixade spunea...

Gabi, avind in vedere lungimea comentariului tau, eram sigura ca ai avut deja paharelul de vin:) te pup

Stefan: nu am folosit niciodata mirc, am descoperit yahoo messenger acum 7 ani. Iar prescurtarile gen: asl pls, m-au agasat mereu. Nici nu le intelegeam.

Stefan Herbst spunea...

ai mai ca erau la moda. noi am avut mirc . era o prostie, dar nu era messenger trebuia sa socializam cumva. pfiuuuu deci pot sa spun ca nu erai in trend pe vremea aia :)). OFFFFF!!! :D apropo cum ramane cu sarcina pe care ti-am dat`o?? :D o duci la bun sfarsit da? :D nu e graba dar vreau sa ma asigur , atat tot!:D te stresez stiu dar sper ca nu foarte tare:D :))

ina bixade spunea...

Ai zis ca de sarbatori sa fac poze, inca nu au sosit:) Inca nu ma stresezi, te anunt negresit cind se va intimpla:)

Stefan Herbst spunea...

:)) ok! o seara buna ina! ma bag la somn! numai bine!!! vb maine pe la aceeasi ora :)) =))

Simona spunea...

Ina, eu cred ca in timp, odata cu trecerea anilor, toti suferim oarece transformari, unii mai multe altii mai putine. daca stau bine sa ma gandesc si mi mi s-a intamplat acelasi lucru. Ah si sa nu uit ca tot vorbeai de ciocolata: cu ani in urma nu vroiam sa aud de ea, nu mi-a placut de mic copil, acum dupa treizeci de ani am descoperit ciocolata.

ina bixade spunea...

Simona: stiam eu ca nu sint singura:)

Anonim spunea...

Foarte frumos,ca intotdeauna ne canti si ne incanti.Un subiect delicat si sensibil in acelasi timp, trecerea timpului,copilaria si maturitatea(imbatranirea o lasam pe mai tarziu ha ha).Greu,ce pot spune doar un mic vers din Eminescu" O,ramai,ramai la mine.....Unde esti copilarie....".Despre schimbarea ta ce pot spune e ca in prima poza vad starea sufleteasca a fetei,curiozitatea juvenila in cautarea naiv-copilareasca,gratia adolescentei care descopera uimita ca e frumoasa.cea de doua fotografie:cocheta,naturala,ademenind si izgonind in acelasi timp, din care barbatul nu mai pricepe nimic. Si nu uita "Cu varsta se aseaza gloria pe fata".Te pup si imbratisez de la Paris,Lili.

Liana C spunea...

Promit ca nu mai dispar, indiferent de suferintele mele ! Imi plac foto-urile tale si-ti dau dreptate pentru ca inteleg si eu cate ceva ...

ina bixade spunea...

Oh Lili, parisianca draga, ce-mi place chestia: -cu varsta se aseaza gloria pe fata-. Sper sa ma simt din ce in ce mai glorioasa si sa-i vin de hac batrinetii, cu gratie:) Multumesc pentru cuvintele alese. Te pup si imbratisez de la New York:)
PS: Esti cumva in lista mea pe my facebook? (sint curioasa)

Liliana: bine ai revenit si ma bucur ca intelegi o parte din starile mele! Te pup cu drag!

ina bixade spunea...

Parizianca voiam sa scriu.(acu' am vazut).

Anonim spunea...

Nu imi aduc aminte de tine cu parul asa de scurt :)). Sa stii ca anul acesta am inceput sa obsrev si eu cateva schimbari radicale,deci....sa inteleg ca incep sa ma maturizez :)))).Te pup,Gia!

Anonim spunea...

draga Inuca,te prefer in versiunea de acum,nu imi aminteam ca ai avut parul asa de scurt,deci eu votez pentru CatWomen,miau!!!!!Pup,E.

ina bixade spunea...

Sa fiu exacta, in 1999 m-am tuns asa scurt. Nu stiu ce ma apucase, dar aia a fost ultima data cind am avut parul asa scurt. Acum nu-mi place deloc stilul asta.

sofia spunea...

Bune adevarurile tale, eu am un singur adevar, nu mai am timp, si alt adevrar e ca mereu mi-au placut barbatii inalti si bruneti:), asta nu s-a schimbat in 30 de ani.

ina bixade spunea...

Sofia: esti constanta in privinta barbatilor inalti si bruneti:) Bravo!

Anonim spunea...

Parul lung iti sta mai bine....indubitabil :))
In poza cu parul scurt ...pare ca apare ;) "Capitanu" din Racheta Alba, sper ca va amintiti serialul copilariei...
Dovada:
http://www.cinemarx.ro/filme/poze/Racheta-alba-Racheta-alba-475058,497977.html#photo
Sarbatori Fericite.

ina bixade spunea...

Da, anonim, imi amintesc de Racheta Alba, dar uitasem de capitanul din ea. Imi amintesc ca rula duminica la TV, inainte de Album duminical:) Craciun frumos si tie.