duminică, 6 februarie 2011

Cele 7 secrete


Fosta mea colega de camin, de pe vremea studentiei, mi-a sugerat sa divulg pe blogul personal 7 lucruri pe care unii s-ar putea sa nu le stie despre mine. Asadar, ma lansez:

1.In facultate, materia la care eram cea mai buna era limba latina.
2.Cind eram mica, locuind la bloc (era sa scriu blog) la etajul 2, aruncam cu diverse chestii in cap oamenilor sa ma amuz pe seama lor.
3.Nu am avut niciodata un idol.
4.Am un tic: imi invirt-rasucesc parul cind sint suparata-iritata, sau cind imi pierd rabdarile.
5.Nu am fost niciodata la petrecerile din comunitatea romaneasca din NY.
6.Nu pot adormi cu lumina aprinsa sau cu televizorul deschis.
7. Sint virgina.

Ce mai secrete si la mine! Stiam eu ca nu pot fi serioasa pina la capat. M-am impotmolit fix la secretul nr. 7. Chiar asa, de ce 7 secrete si nu 10? Poate ne luminezi tu Mariuca, care ai propus acest joc al secretelor.

Lasind jocurile la o parte, tin sa va anunt ca e iarna serioasa la NY. Un pic mai dureaza si iau calmante. De cele mai multe ori, cind nu ninge, sigur ploua. Dimineata cind ma scol, mi-e teama sa ma uit pe geam sa nu vad alb in fata ochilor. Nu am vazut niciodata atitea masini de deszapezire ca anul asta. Saptamina viitoare merg la teatru si tocmai am aflat ca in ziua respectiva se anunta mare zapada. Minunat!!!

Nu pot amina deoarece am confirmat ca merg si chiar asa? sa imi las viata ruinata de o iarna imposibila? E adevarat, am inceput sa-mi fac program in functie de conditiile meteo: e sarbatoare cind nu ninge, sau cind nu e ger. Singurul semn de speranta ca o trece si iarna asta si care se vede stingaci, este faptul ca s-a marit un pic ziua si astfel...mi-e tare dor de sandale.

Sarind la un alt subiect, va spun ca fapt divers ca ard de nerabdare sa ma urc in avion si sa plec in vacanta. Mai este ceva pina atunci, insa numai asta am in cap: cum o sa vorbesc cu broastele testoase pe care le poti pindi cind isi depun ouale, cum voi experimenta zipline, cum voi asculta vulcanii bolborosind, cum ma voi scalda in hot spring...

Oamenii sint foarte prietenosi si renumiti pentru ospitalitatea lor, ceea ce va alcatui o vacanta perfecta. Locul se afla in America Centrala. Acum ca v-am dat citeva repere, v-ati prins incotro o sa o apuc? Ia sa vedem.

Voi ce faceti? ***Voi reveni cu un post (sugerat de cineva) in care, pe scurt, voi scrie despre motivul initial pentru care acest blog a fost conceput.

PS: Acum sa ne sarutam un pic muah-muah si sa ne vedem AICI si AICI.( micul filmulet arata ce vreme penibila a fost ieri, spre finalul lui, pentru citeva secunde, aratindu-ma si pe mine facind fetze, iar pozele arata ce soare este azi, mai aveam un pic si ma dezbracam de tot, dar cui ii mai pasa ca domnul soare are niste dinti mari si lati? dupa intunericul si ceatza din iarna asta, sigur o sa ies timpita din ea). Pe curind! Ina


28 de comentarii:

Monica spunea...

mergi in Honduras?

ina bixade spunea...

Nu, gagico:)

Zâna de la colț spunea...

Galapagos!

Anonim spunea...

Draga Ina....si noi ne confruntam cu o vreme la fel de capricioasa..de exemplu ieri,a batut vantul de credeam ca muta blocul din loc...mi-a mutat doar rufele si jucariile Mariei care salasluiau pasnic pe balcon:)Despre iarna ...sincer...nu mai poooooot!!!!!!!!!!!!!eu care nu am probleme cu anotimpurile,anul acesta...am cedat nervos!...NU O MAI VREAU NICI IN POZE!!!!!!!!!Si acum referitor la punctul sapte din cele sapte secrete....hihihi...am o dilema....ori e vreo reclamatie la adresa cuiva....ori....te regenerezi tu ...asa inexplicabil...sa-mi spui intre patru ochi...ca sunt foarte blocata...hihihi..Te pup C.

Zâna de la colț spunea...

Te și văd răsucindu-ți părul a neliniște în așteptarea unei țestoase care nu se mai ouă!:-) Sper să-ți priască vacanța, să vii fără nervi și să scrii despre bărbații frumoși pe care i-ai întâlnit acolo. Și să nu te întorci tot virgină! :-P

ina bixade spunea...

Claudia, la fel de glumeata ca intotdeauna. Clar, iernile sint grele peste tot, anul asta. Iti explic intre 4 ochi despre virginitatea mea:)

Marie: cu siguranta ca iti amintesti de ticul meu cu invirteala parului, il practicam de pe vremea cind imparteam aceeasi camera.
ha ha ha, e posibil ca broastele sa nu se oua cind le pindesc eu si bine, nu ma intorc virgina. E timpul sa ma dau:)

Anonim spunea...

De ''baba'' iarna ne-am cam saturat cu totii..Aici insa s-au anuntat temperaturi pozitive asa ca..vino la noi :).Gasim si aici broaste testoase :).
P.S. cateva din micile tale secrete,drept sa-ti spun,le cam stiam,cu al saptelea insa m-ai bagat in ceatza.Ce-a vrut sa sugereze autorul?! Te pup,vacanta reusita sa ai,asteptam impresii si poze.M.

florentin spunea...

Depunerea oulelor de catre testoase – fenomen unic din zona Caraibelor, si mai precis Costa Rica.

Anonymous spunea...

Acum nu mai sunt secrete ....erau inainte de a bate din taste....now you are out in the open....:)

Virgina sau Virgin(i)a...this is the question...

Sayonara,

P.S.Bantuind putin prin blogosfera ,am zis sa-mi las si eu o amprenta virtuala la matalutza...
PS2. Si niste salutari calde de pe coasta opusa...

ina bixade spunea...

Mihaela, cu secretul nr. 7 nu a vrut nimeni sa sugereze nimic, nu stiam ce sa mai scriu si am zis sa fac misto:)

Florentin: iti acord nota 10 pentru raspuns corect:)

Vioryny: chiar am nevoie de salutari calde, dupa gerurile de pe Coasta de Est. Va puuup

Anonymous spunea...

Ok...Lets trade.....iti trimit cateva "sunrays" alese pe spranceana, via Fedex...iar tu, la randul tau, imi trimiti un snowman..
Deal?

ina bixade spunea...

Nu, Vioryny, no deal! Trimite-mi doar tu, si nu citeva raze, ci tot soarele:) Nu-mi place ideea de: iti dau, imi dai:)

Ionouka spunea...

Ahahaaa, nu stiu de ce, dar as fi putut sa jur ca ai fost buna la latina. Poate pentru ca rimeaza cu Ina? :)
Esti foarte frumoasa, da' cred ca ti-am mai zis~

ina bixade spunea...

:) ioana, ca ai adus vorba de latina, asa sint eu, buna la chestii care nu mai folosesc nimanui. Si tu esti frumoasa, chiar asa suparata si ingrijorata cum esti. Te astept cu vesti mai bune. ti pup

florentin spunea...

ina : Mersi frumos :)

Anonim spunea...

Ce bine de tine.... vei pleca in vacanta!!! Noi am cam scapat de iarna, sper! Te pup si astept noutati, Gia.

Anonim spunea...

Draga mea,eu stiam ca esti capricorn,nu fecioara,hihihihi!!!Vacanta frumoasa,astept poze,pup!!!E.PS-si secretul cu limba latina il stiam ca erai cea mai buna si in liceu.

Anonim spunea...

Draga Ina, incep cu un citat din limba ta preferata " Aut vincere,aut mori!"(Ori invingem,ori murim) referitor la aceasta iarna care ne apare ca o fiinta inspaimantatoare,asemeni iernilor "bacoviene" ,un amestec de ploaie,de fulgi, de frig si de impresia unei inzapeziri totale, a unei izolari complete a oamenilor intre ei.De ce 7 si nu 10? buna intrebare:),poate pt.simplul motiv ca esti in al 7-lea cer(ala unde plutesc indragostitii):)si ca ti-ai ales o destinatie de vacanta ce ar putea fi inclusa in cele 7 locuri de vizitat din lume,acest taram de vis,paradisul papagalilor si a broastelor testoase, locul unde natura este inca "virgina" in proportie de 70% din teritoriul de rezervatie naturala.Apropo de "virginitate" pot spune doar atat" Omnia mea mecum porto"(Port dupa mine tot ce e al meu) sugerand frumusete,curatenie,fragilitatea fiintei umane si nu virginitatea serafica.."CURA,UT VALEAS!" Te pup cu drag,Lili. P.S -am facut traducerea in parantaza nu pt.tine,pentru cei carora nu le-a placut lb.latina:)

Liana C spunea...

Ce bine ar fi sa trecem direct la sandale ! Ai poze faine si ma bucur ca sunt la vedere, asa mai vedem si noi cum evoluezi ...cat despre secrete, saracutele s-au transformat ... gata ... nu mai sunt secrete, caci le-am aflat ! Te pup ! Liana C

ina bixade spunea...

Hey Lili, imi place chestia asta cu- port dupa mine tot ce-i al meu-. Nu o stiam.
Saluta Parisul din partea mea! Te

Liliana: adevarul ca erau si niste secrete "grave":) (iti dai seama ca secretele adevarate le tin doar ptr. mine:) va pup acum.

Stefan Herbst spunea...

WAW!!!!!!Cate controverse, contradictii, schimburi, pareri si toate cele a produs acest subiect. si au fost doar 7 lucruri pe care nu le stie lumea despre tine, daca erau mai multe, probabil depaseai o 100 de postari!!!despre vreme ce sa iti spun, decat ca la malul marii negre au fost 11 grade azi, sper sa numai vina iarna!!Gata ajunge cu ea !!!! numai bine!!

ovi spunea...

cand simt ca cineva pleaca in vacanta... brusc devin gelos... pai vreau si eu concediu... cu broaste sau fara... nu conteaza... concediu sa fie...
nici eu nu am fost la petrecere asa... cu marea comunitate de romani de la ny... si nici nu cunosc prea multi romani... doar trec pe la magazinele de specialitati romanesti... de ex... la Kristal in Ridegewood fac niste cozonaci super buni... si coliva la fel de gustoasa...
la restaurantul romanesc... mai merg cand imie dor de branza cu mamaliguta...
gata... am dezvaluit deja cateva secrete... si un vreau sa ajung la sapte... sa nu nu cumva sa scriu si eu ceva incredibil...
concediu frumos iti doresc.. si chiar mai mult..

ina bixade spunea...

Stefan: ce bine ti-o fi la 11 grade! Bravo!
Ovi:nu am mai fost demult la un restaurant romanesc sau cofetarie rom. si sincer, nu mi-e dor.
Cu privire la vacanta, daca ma retin bine, abia te-ai intors din ea, deci nu fi nedrept:) hai va pup!

ovi spunea...

pai... inuta... mai multe concedii nu strica niciodata... eu asa stiu...
chair ma fost in vacanta??? mi se pare asa de demult evenimentul ca... am si uitat.. era anul trecut... nu???

drstoica spunea...

Hai ca te cam ascunzi dupa marile secrete! :) Eu cred ca am dat mai mult din casa decat tine. :)

ina bixade spunea...

Da, dr. stoica, ai dat ceva...asa-ti place tie, sa fii expus in public:)

Anonim spunea...

papusarodica

Ca-mi placi ! deci esti si de la SB ?
Prin Caraibe ma mai duc si eu . Ma adapostesc si ma indeletnicesc la nord de tine pe coasta de E in Ca.

Esti interesanta Ina!
Saluata C R si papagalii si din partea mea. Am vazut o droaie in Tridad & Tobego in Feb acest an.
Acum miros florile de mar in SB....si ma uit la M-tii Fagaras acoperiti de zapada.! Totusi frumos contrastul anotimpului.
Cheeeeeers,
Sa-ti fie de bine si lasa-te fericita cat mai des !!!!

ina bixade spunea...

Bine, anonimule, o sa transmit papagalilor din CR salutarile tale.
Nu, nu sint din Sibiu, este doar un oras din Romania care-mi place.