miercuri, 2 martie 2011

Unde-i bine, e de mine!


Seara buna! D-ra primavara este iubita mea! Deja ii simt mireasma de zambile si ii aud zumzetul de albine batind in geam (mereu ma amuza cind un om incearca sa construiasca o metafora).

Spuneam ca voi povesti pe scurt despre cum am aterizat eu pe aceasta blogosfera romaneasca. Ei bine, prima oara cind am auzit eu termenul asta-blog- a fost in 2006, cind o prietena mi-a zis ca isi face blog. Am intrebat-0 asa: ce naiba mai este si chestia asta? Mi-a explicat cum a stiut ea mai bine, iar eu o intrebam: deci pot sa scriu despre ce-mi trece prin cap? pot pune si poze? si cine ma vede? sau cine afla de blogul asta ca eu tot nu ma pricep sa-nteleg.

In fine, aflind ca pot pune poze personale, atita mi-a trebuit. Pe vremea aceea, in loc sa fac ceva util si constructiv, tinjeam dupa o iubire apusa si lesinata si deci cum ziceam, aflind ca pot atasa poze, mi-am zis in sinea mea: aha, imi fac si eu blog, dar cu un scop precis: sa ma vada fostul iubit si sa cinte refrenul meu preferat: -ma uit ca fraieru-n trecut si-mi dau seama ce-am pierdut- hi hi hi

In primele posturi puneam numai poze si ma comentam singura pina m-am prins ca altii ar trebui sa comenteze. Dupa foarte scurt timp, deja uitasem parola. Mai bine de un an a fost inactiv. L-am dat uitarii. Apoi, din senin, mi-am amintit ca am un blog si de atunci i-am fost fidela (ma rog, il neglijez doar).

Si oh, dupa ce oamenii dadeau de blogul asta si ma puneau in lista numita blogroll, ce ma mai minunam. Mi se parea asa o grozavie sa-mi vad numele pe pagina unor oameni. Ca sa nu mai zic ce scofala mare era cind primeam comentarii, mai ales ca aveam rolul de a le publica. In capul meu, eu eram sefa unui business asa de important cu numele blog.

Si asa intram eu in, ceea ce oamenii numesc, blogosfera romaneasca. Cam asta ar fi istoria acestui blog personal. Dar tot nu am un raspuns clar de ce el inca exista. Fostu' gagic a murit demult pentru mine, deci mi se rupe ca ma vede sau nu, bani nu fac din el, informatii utile nu furnizez, literatura nu fac, asa ca, singurul raspuns plauzibil ar fi asta: vad in el o usoara forma de distractie, de exhibitionism si narcisism, un instrument de comunicare cu oameni pe care ii stiu sau nu, dar fara sa joace un rol decisiv sau important in viata mea (ar fi culmea). Mi-ar fi placut sa scriu mai multe lucruri despre orasul asta pe care-l iubesc si de care nu ma satur, ati ghicit, e vorba de New York, insa cumva mi-a scapat, nu m-am concentrat pe aceasta latura, si in plus, sint altii care o fac, unde sa mai am si eu loc sa il ridic in slavi, nu?

Eu nu sint activa ca multi altii care au domiciliu pe blog, insa bine ca nu mai uit parola. Si desigur, ma bucur cind oamenii sint prietenosi si imi scriu comentarii, chiar daca pe cei mai multi nu ii cunosc. Chiar asa, voi cine sinteti dragii mei straini si cum ati ajuns pe adresa asta: www.inabixade.blogspot.com? Ia dati-va mastile jos si dati noroc cu mine sa facem cunostinta. Nu credeti ca e timpul? Eu zic ca da.

Si ca veni vorba de New York, iata ca avem si noi telecabina aici, nu numai voi acolo la Poiana Brasov. Cei care locuiesc pe Roosevelt Island, fac neveta in oras, cu telecabina. Bine, cam atit pe azi. Va sarut, noapte buna!


50 de comentarii:

Amma spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iacob Georgel spunea...

sarut mana!
ma grabesc sa fiu primul care va doreste o primavara frumoasa. Am deschis pc acum cateva minute si eram singurul vizitator al blogului dvs la acea ora. Vad ca a mai aparut cineva, deci ma grabesc.
Cred ca de fapt dvs aveti primavara in suflet, pentru ca anotimpul asta in care credem si ne dorim sa ne schimbam (in bine), la noi inca se mai lasa asteptat. Dar cu siguranta va veni, si chiar daca ar tine doar o zi, vom fi fericiti. La noi inca mai este iarna si imi pare rau ca trebuie sa spun asta, inca mai bate crivatul prin multe suflete. Nu as vrea ca ceea ce am spus sa va reaminteasca experientele iernii care va sa plece.
Va doresc o primavara asa cum o doriti dvs, cu zambilute si albinute si mai ales cu soare, sanatate si oameni buni!

P.S. Eu va dau dreptate: "unde-i bine, e de mine!". Despre limba latina stiu doar ca exista si daca fac o gafa scriind "ubi patria, ubi bene!" va rog sa ma iertati.

Ionouka spunea...

Vai, Ina, cum sa uiti parola de la propriul business? Esti fantastica! :)
Eu nu mai stiu cum am aterizat la tine, da' stiu ca au trecut citiva ani si de atunci te monitorizez indeaproape. Te simt asa, ca o soul sister!

florentin spunea...

Ahaa...si eu te-am intodus in blogroll.Eu am luat adresa dupa Facebook...chiar daca nu esti atat de activa ca altii ha ha...si nici nu fac comentarii dese!
Sa ai o primavara calda si frumoasa!

The Drama Queen spunea...

Hey, Ina! :) Eu am aterizat la tine direct de pe blogul printesei Ionouka. Mi-a placut mult cum suna Ina Bixade :))
Si apoi am vazut ce scrii si cum scrii si mi-a placut stilul. The simple writing, the fashion, it's all very nice :)
Singurul regret ar fi ca nu scrii mai des, dar am inteles clar din niste postari ca scrii doar cand ai chef :D
take care! :*

ina bixade spunea...

hey chicago, daca vii aici, da-mi de veste, nu am pe nimeni la chicago, deci nu ar strica sa ne imprietenim mai bine:)

mr. iacob: multa primavara in suflet va doresc si ma bucur ca aprobati chesti asta: unde-i bine, e de mine. Am modificat-o, ptr. ca forma originala este de fapt: unde-i bine, NU-i de mine.(ironic spusa, desigur).

Ionouka: retin f bine cum ne-am intilnit in acest circuit de bloguri. Eu te-am gasit prima si ti-am comentat la un post despre nu stiu ce placinte sau clatite. Pe vremea aceea nu erai sotie de james bond, erai cam trista si suparata pe niste oameni:) Intre timp, ce transformare!:) Bravo!

Florentin: m-am prins ca de pe fb m-ai luat!

Merat: da, stiu ca de la ionuka m-ai gasit. O primavara cu mult soare si culoare iti doresc. Te pup.

Anonim spunea...

"Primavara incepe cu tine" spun cei de la Holograf.Aduci cu tine suras pe buze,aduci primavara cu verdele-i crud, cu albul si rozul copacilor,cu parfum discret de violete,cu alai de ciripit inveselind copacii tristi.
Sincera sa fiu intamplator am dat peste acest blog si ca sa fiu mai exacta cautam pe facebook un anume Bixade R.Am vazut prenumele de Ina si imediat mi-am amintit vorbele prof.de lb.romana Movila(ex"o buna umanista si o eleva de nota 10 este Ina Bixade",daca nu ma insel cred ca ti-a fost diriginte) am dat ok si uite asa am intrat pe blogul tau.Il urmaresc,te simt "fresh" si ador.O primavara frumoasa iti doresc si cu mult zumzet.From Paris with love,Lili.Gros bisous:):)

Iacob Georgel spunea...

Unde-i bine, nu-i de mine, unde-i rau hop si eu! Aveti dreptate, asta este forma corecta, si mi se intampla foarte des, dar nu in cazul de fata.
Ca sa fiu sincer pana la capat, va sunt dator cu raspunsul la intrebarea pe care ati adresat-o tuturor celor care bat la usa blogului dvs. Acum cateva minute am inceput sa scriu cum am ajuns la adresa dvs si cred ca m-am pierdut in prea multe amanunte si povestiri care sunt convins ca v-ar fi plictisit. S-a intamplat ceva cu pc si a trebuit sa resetez. Poate ca era un semn. Deci, am o verisoara, DT care este din orasul dvs natal. Ne intalnim la Paste si la Cracin pe Facebook. Ea acum traieste in Italia. In lista ei de prieteni (care este la vedere) am vazut fotografia unei doamne. Un click si alta fotografie a doamnei cu ochi imensi si care priveau dincolo de obiectiv. Un barbat nu va sti niciodata unde privesc cu adevarat ochii unei doamne... Oricum, ochii sunt fantastici, vii, foarte vii! Am fost curios si m-am uitat la lista de prieteni, click si iata fotografia unei doamne misterioase, ochelari imensi, Ina Bixade! Am indraznit mai departe si prin fotografiile de pe Flickr (asa se scrie?) m-am plimbat si eu prin lume, si chiar si prin C, unde nu am mai fost de prin 1970. Nu stiu ce mi se va intampla pentru ca am fost sincer, dar va asigur ca prietenei dvs nu i-am trimis nici un mesaj si nici nu o voi face. Candva voi ajunge in C la matusa mea si chiar daca as intalni pe strada acei ochi nu as ridica... ochii la dumneaei. Doamna are un motto: ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca!
Pe scurt, Facebook! In speranta ca nu voi parea un scormonitor in vietile oamenilor, imi cer iertare pentru tot ce am scris si vi se pare ca este in neregula.
Si pentru ca este Martie, eu va trimit drept martisor un gand bun, din suflet. Sa traiti fericita acolo unde va este bine!

ina bixade spunea...

Lili, draga mea, oare am fost la acelasi liceu? Inca nu mi-e clar daca ne-am cunoscut vreodata, din pozele tale nu-mi dau seama. E adevarat, d-nu' Movila mi-a fost diriginte, un profesor pe care l-am admirat si respectat mult si datorita caruia am si luat la facultate.

Oare cind ai zis Bixade R te refereai la Romeo Bixade? El este varul meu de gradul 2, dar din pacate am pierdut legatura. Te pup si multumesc pentru cuvintele frumoase.

Mr. Iacob, ce ravasa! Multumesc pentru dezvaluiri. Vedeti? Ca o doamna misterioasa ce sint:), un barbat nu va sti niciodata unde privesc, deoarece port mereu ochelari inchisi si mari:) F. draguta scrisoarea d-voastra. Cred ca acel motto apartine matusii mele, la ea va refereati. Bine, pe curind.

Anonim spunea...

Tu Ina Bloggerina,eu te stiu de cand e lumea,bref de cand aveam 15ani si am aterizat in aceeasi clasa(a faimosului dl.Movila-iti mai amintesti cum se scarpina dragul de el,hihihi?)si imi amintesc de tine serioasa-studioasa,cu o coafura CC Catch,cu eggeri roz fluo si pulovere lungi..Si imi amintesc de scrisoarea ta(scriitoare ai fost dintotdeauna)primita aici,in Franta,dupa muuuulti ani de zile de absenta..Eu ador blogul tau si voi veni mereu sa trag cu ochiul la frazele tale mai mult sau mai putin umoristico-acide,cu aceeasi curiozitate ca in prima zi.Ti puuup!!!E.

ina bixade spunea...

Of, of, Eugenia draga, nici nu vreau sa-mi amintesc ce iti scriam in scrisoarea trimisa in Franta. Cu siguranta, iti aduceam la cunostinta lucrurile pe care le traisem in cei 10 ani in care nu ne mai vorbisem. Numai lucruri bune adica:)
D-nu' Movila avea un tic nervos, se pare, putin respect, te rog:) ti pup si eu

Zâna de la colț spunea...

Eu am venit pentru că m-ai poftit și n-am mai plecat. Așa-ți trebuie! :-)Spune-i primăverii să vină și pe la noi că ni s-au lungit urechile așteptând-o.

ovi spunea...

ah... ce iubita ai tu... ca astzi mi-a inghetat nasul... pai... cu minus 6 C... asta e primavara????

adica... ai uitat parola... bine... sigur... se intampla... de aia zic... ca o poti lasa la mine in pastrare...

habar nu am cum am ajuns la tine... ca deh... si eu uit... asa... ce nu vreau sa-mi amintesc... dar vezi tu... ca am retinut sa vin pe la tine din cand in cand... asa... de dragul ochelarilor cel putin... (ups... nici eu nu cred ce am zis acum..,)
seara frumoasa iti doresc... si sa fie primavara mai calduroasa...

ina bixade spunea...

Mariuca: ma refeream ca primavara e in inima mea:), caci nici aici nu e generoasa, azi a fost un ger aici de am crezut ca m-am intors in ianuarie.

ovi: tocmai ce scriam mai sus si ma explicam. Primavara isi face de cap si se lasa asteptata, nu gluma. va pup

florentin spunea...

Upss!..Si eu care credeam ca ti-a soptit cineva!:)

raul spunea...

e ceva vreme de cand citesc blogul tau,te-am gasit pe evenimentul zilei din intamplare si de atunci citesc cu placere blogul tau,chiar daca nu comentez prea mult.in forma de a scrie ai ceva care atrage,probabil toti care intram pe blogul tau simtim asta.
salutari si sa auzim de bine!

ina bixade spunea...

Aaa da, Raul. Evenimentul zilei...ce experiment:)

Amma spunea...

bravo Ina! f frumoasa desconspiarrae ta, acum am gandesc ca vreau sa vad orasul pe care-l iubesti si de care nu te saturi, si daca o fac anul asta, poate ne vedem si in persoana, cat despre mine prefer sa las doar indicii pe blogul meu deocamdata...
www.aventurilachicago.blogspot.com

Stefan Herbst spunea...

Mai ... eu am dat de tine din intamplare. Zburam dintr-un blog in altul, si asa am dat de tine. Si cand am vazut ca atasezi poze, ca ai niste comentarii unice, m-am simtit atras de ceea ce postezi pe blog si de felul tau de a fi si de faptul ca avem ceva in comun, amandoi iubim NY-ul. Na ... cat despre mine nu stiu ce sa zic decat ca sunt un om care nu a avut norocul sa ajunga in NY, inca. Cat despre primavara, nu stiu ce sa zic. Am impresia ca numai vine niciodata. :D. Ti pup !!! Numai bine !

ina bixade spunea...

ha ha, cunosc senzatia asta de: -am impresia ca primavara nu mai vine niciodata-:)

Anonim spunea...

Cum te-am descoperit?
Vreau sa ma mut, New York ar fi una dintre optiuni. Sunt mai mult intrigata de acest oras, decat convinsa. Asa am ajuns la tine, o romanca in New York.

Cum stii ce oras ti se potriveste?

Cum ai ales tu?

ina bixade spunea...

:) cred ca stii cind un loc ti se potriveste, atunci cind te simti bine in pielea ta in acel loc, cind mergi in vacanta si ti se face dor de el, cind nu ai ce sa ii reprosezi, cind nu te plictisesti in el, cind ii iei apararea de cite ori este criticat, cind mergi pe strazile lui si exclami: -ce noroc pe capul meu ca locuiesc aici-, cind simti ca el iti este ACASA.

Chiar ma gindeam, nu as fi in stare sa ma descurc in alt oras.
Cum am ales? hmm, foarte ciudat cum am ajuns eu sa vreau sa locuiesc aici. Eram in anul 2 de facultate la Bucuresti si primisem invitatie de la un prieten din NY, sa vin in vizita. Mi-au refuzat viza! A fost o dezamagire atit de mare incit NY a devenit o obsesie si nu am renuntat sa visez la ideea de a-l vedea intr-o zi si de a ma adopta:) Voila! Visul s-a implinit si morala ar fi acel cliche: daca vrei ceva cu ardoare, vei avea:)

silving spunea...

Buna Ina,

uite si eu te citesc de ceva timp dar acum scriu prima data,ca sa stii ca-s si eu pe aici.
Si eu tot din Evenimentul Zilei am aflat de blogul tau si de atunci te urmaresc,zic si eu cum zic si altii, m-a atras numele tau si m-a atras stilul tau de a scrie si asa mai vad si eu ce mai e nou prin New York,haha, ca inca n-am ajuns acolo.

Plus, aveam senzatia ca te stiu din vedere, din studentie,dar pe urma am ajuns la concluzia ca mi s-a parut,ca nu pare c-ai fi stat in caminul Kogalniceanu.

Si de curand mi-am facut si eu un blog,dar nu scriu ci doar mai pun cate o poza cu ce mai fac din cand in cand in putin timp liber
http://silving.wordpress.com

bineinteles ca si eu am uitat parola la el si inca nu ma descurc foarte bine ( de exemplu,habar n-am cum sa adaug acolo bloguri pe care le citesc,ca sa adaug blogul tau :) da' am sa incerc sa vad cum)

sa ai o primavara frumoasa!

ina bixade spunea...

hey, silving, pleased to meet you! Am stat in Regie, nu Kogalniceanu.

Am dat parola mea de la blog unei prietene care este mai tehnica si priceputa in d-ale blogarelii, astfel ca atunci cind apare cite o defectiune, intra ea si o rezolva:)
o sa arunc cu privirea pe blogul tau, spor la scris! pe curind.

bogdan spunea...

Ina, eu sincer nu mai stiu cum am ajuns pe blogul tau. am impresia ca a fost ori ceva de genul cristi roman (papa bun)>lola>ina, ori ai comentat tu ceva la xsolo.

oricum te vizitez macar o data pe saptamana, stiu ca nu postezi prea des ;). ma bucur ca bate un vant de primavara la tine, aici in WNY e iar totul alb de zici ca la sfarsitul saptamanii vine Craciunul!

silving spunea...

Hej,
multumesc de comentariu pe blog:)
am reusit sa te adaug acolo,esti prima :)
te invit sa vezi :)))

ina bixade spunea...

Bogdan: cred ca eu am comentat acum vreo 3 ani pe xsolo.Ce nasol ca e inca iarna la tine. Daca nu vrei sa te muti in the city...ce sa-ti fac?:)

silving: ce onoare sa fiu in lista ta:)

bogdan spunea...

Ina, vreau dar depinde de mai multi factori. cu putin noroc la anul pe vremea asta am sa stiu. NYC e pe primul loc in topul preferintelor ;)

Elena spunea...

Vine vine primavara, cica e pe drum!:) Mai bine am ateriza direct in vara!
Acum imi dau seama ca sunt 3 ani de cand ne tot conversam: ba pe bloguri, ba pe mess! Cred ca am dat nas in nas pe blogul lui Lucian, si apoi ne-am tot mutat cu comentariile, cand la tine, cand la mine:))) Alte vremuri, eram muuult mai activi pe bloguri, cu totii! Pe mine acum m-a acaparat FB si mi se pare mai usor de vazut care e pulsul natiunii!
Te pup si sa invocam primavara!:)

ina bixade spunea...

Bogdan, glad to hear that si sa speram ca toti factorii vor fi in favoarea ta:)

d-na elena: eu retin ca am fost fascinata de mamzelina cind era mica cit un ghemotoc si tu puneai videos cu ea pe blog si asa am inceput sa comentez la tine. Chiar ma uitam la pozele ei pe fb si ma gindeam ce micuta era si cum a devenit o fetita mare de tot:)

Anonim spunea...

La multi ani, femeie frumoasa si interesanta ! Liana C
http://indiferentlianac.wordpress.com/

ina bixade spunea...

Liana, La multi Ani, de asemenea. Aici nu celebram 8 Martie, uitasem:)

drstoica spunea...

D-ra primavara e iubita tuturor, nu conteaza sexul, nu conteaza varsta. Asta inseamna ca e una usoara? Nu; inseamna ca asa cum ne bucuram noi de ea, la fel se bucura si ea de noi. :)

ina bixade spunea...

daaa, ce sa zic acuma, dr. stoica, repede este si iubita ta:)

fury spunea...

Ma grabesc sa raspund invitatiei...de a ne cunoaste, Cred sa fie un an... am descoperit o fata care a plecat din Cluj...in America. O cheama Anuta...si am descoperit ca are un blog de ziarist ratat... Am citit toate postarile si am inceput sa caut si alte pareri despre America...a romanilor.!!! Asa am descoperit pe Flavius care este duin Aciliu (eu fiind din Sibiu...) Dupa aia am descoperit pozele tale SI...cum o imagine face cat o mie de cuvinte...am ramas...Tre sa recunosc...am aflat f. multe de la voi...si cam asta a fost povestea... Eu nu am blog pe exact acelesi cosiderente... Cine sa ma citeasca pe mine??? Dar...poate...odata... Daca mi ai scrie un e-mail ti-as trimite un PPS cu primavara...foarte fain ! Cu deosebita consideratie. FURY

ina bixade spunea...

Hey fury, nice to meet you. Sibiu este orasul meu preferat din ro mai ales ca acolo am cunoscut prima mea dragoste:) My email is ina.bixade@yahoo.com. Iti doresc o primavara sibiana frumoasa!

Anonim spunea...

Ina draga...eu am ajuns pe blogul tau,manata de curiozitate..la sugestia Mihaelei care vb. tot timpul despre el!....Apoi am revenit din placere pt. ca imi face placere sa-ti citesc randurile scrise cu atat talent scriitoricesc!Mai uit ce-i drept de multe ori pt. ca ma iau cu treaba...dar gasesc invitatiile tale pe mess:))Te pup si te imbratisesz cu drag!..C

ina bixade spunea...

Claudia, imi amintesc ca m-am mirat mult cind am auzit ca tu intri pe blogul asta.(inainte ca noi sa reluam legatura). Bine, sa nu exageram cu talentul, dar ma bucur ca ma onorezi cu prezenta ta, iar cind uiti sa semnezi condica, am eu grija sa-ti amintesc:) ti pup

Anonim spunea...

Ti-am descoperit blogul dupa faimosul articol din EVZ, cand ti s-a urcat tot "boborul" in cap pe motiv de negare a radacinilor romanesti....anyway...imi place foarte mult cum scrii.. :)

ina bixade spunea...

ha ha ha anonim, ce razboi am dus cu poporul mioritic la momentul respectiv:) Thanks!

Evergreen spunea...

Uai, ne-ar trebui si noua o telecabina. Am evita traficul si ar fi si misto sa te uiti pe geam si sa vezi orasul.

Eu te stiu de multa vreme, dar acum am venit de la Ionouka.

Primavara frumoasa!

ina bixade spunea...

Da, Evergreen, in NY unii merg la lucru cu telecabina. E adevarat, mai apar si defectiuni tehnice, cind poate ramine suspendata in aer vreo 8 ore cu navetistii in ea, dar na, se intimpla si la case mai mari:)

Dupa incidentul respectiv, a fost in revizuiri aproape un an. Acum e din nou in functiune si sa speram ca nu se va mai impotmoli, asfel ca oamenii sa ajunga la serviciu la timp:)

Gina Patrascu-Zamfirache spunea...

Buna!Ti-am descoperit blogul aseara incercand sa mai aflu cate ceva despre Elena de la Arad,cum ii zic eu,adica sub numele de Emma Grimaldi. Si am vazut ca sunteti prietene si voi.Unu la mana feliitari pentru blog,imi place f mult si doi, spune-mi daca mai stii ceva de ea.Ma ingrijoreaza.Nu am mai vorbit cu ea din toamna anului trecut.Sa ai o primavara frumoasa si vesti bune sper!Te pup!

ina bixade spunea...

Ginette, nu ai motive de ingrijorare, Elena este bine, am vorbit cu ea chiar zilele trecute. Se afla la Arad. Multumesc ptr. vizita!

habarnam spunea...

buna Ina!

Am ajuns la tine din blog in blog, cautand intr-o zi o reteta cu sparanghel.:)) Am pornit de la o Zana a Eficientei,am nimerit la o Zana Buna si-am trecut la Ine. Am ramas citind, pana mi s-a mucegait leguma de care-ti ziceam. O vreme am fost haotica, va pierdeam, uitam unde v-am salvat, dar tot ajungeam sa va citesc, ca va cam comentati intre voi. :))
Imi pari o tipa foarte sofisticata si sigura pe ea, dar cu ceva lipici la publicul larg, deci, revin cu placere, ori de cate ori mai scrii cate ceva. Imi plac pozele, imi place eleganta ta si ca sa fie si de rau, nu numai de bine, imi pari, uneori, rautacioasa. Dar e stilul tau si te prinde:))
Spor la scris, acum ca esti intr-o alta etapa a vietii tale. Aia PUF.

ina bixade spunea...

ha ha, super tare habarnam! Multumesc pentru mesaj si spor la gatit:)

ina bixade spunea...

Ginette: acum am vorbit cu Emma si ma roaga sa iti dau adresa ei: artalatina@yahoo.com Asteapta sa-i scrii!

Gina Patrascu-Zamfirache spunea...

Am notat.Multumesc frumos!

Mihaela spunea...

Eu te citesc din Romania si am ajuns pe blogul tau acum cateva saptamani, din topul zelist.

ina bixade spunea...

Mihaela, multumesc ptr. vizita. Am auzit de zelist, dar nu am inteles niciodata cum functioneaza exact.