duminică, 3 iulie 2011

???

De multe ori sint intrebata cine anume imi face fotografiile. Voi ce credeti? Cine se ascunde in spatele camerei? Un barbat, o femeie, un crocodil, un iubit, o...iubita ? Sa dezlegam misterul si sa vedem cit de intuitivi sint unii.

In alta ordine de idei, se apropie ziua Americii. Asadar, sa ii spunem La Multi Ani tinerei frumoase si sa o celebram cu sampanie, zgomot si culori de artificii. AICI sint fotografiile facute de... cine ziceati? Va sarut cu drag! Ina

20 de comentarii:

Anonim spunea...

o femeie... sigur o femeie... zic eu...
ma insel???
ai fost la locul de unde... uneori, si eu privesc manhattanul...
sa-ti fie sarbatoarea minunata... si artificiile fascinante sa-ti fie...

Anonim spunea...

esti o eleganta si o frumoasa....si cred ca exista un mascul in viata ta...dar nu el iti face pozele,clar....cred ca aparatul tau e f. performant si il programezi sa-ti faca pozele hihi...ma insel?..revin cu comentarii:))))

florentin spunea...

Ăsta e cumva un...concurs ?? Eu zic:
o prietenă .
La multi ani America !:)

Stefan Herbst spunea...

eu sti ce zic?? ca, cate odata iti face poze ba o prietena , ba iubitul, ba mai pui aparatul pe vre-o piatra, balustrada sau cine stie ce, si iti faci singura pozele. Eu cred ca, cu oricine te-ai duce prin oras sau la plimbare il pui sa iti faca poze. cand mergi singura te descurci tu!!!! la multi ani America !

ina bixade spunea...

Of Stefan of,of of prost mai stam cu gramatica acolo la Constanta:)

Iulian spunea...

..mmmm... eu il banuiesc pe prietenul tau gay :))

Zuzele spunea...

Cine se ascunde in spatele camerei? Un barbat, o femeie, un crocodil, un iubit, o...iubita

Eu zic: SUPERMAAAAAAAAAN !!!! :)))

Anonim spunea...

Nu mai conteaza cine le face...important e ca se pricep la asta.E un talent,totusi !Cum naiba-i gasesti? Eu una nu ma pricep nici sa fac poze si nici sa pozez.Sunt tare stangace,din pacate.Insa tu...le nimeresti...esti o adevarata artista.Te pup,cu drag,M.
La multi ani tie si tarii adoptive!

Zuzu spunea...

Eu cred ca, de cele mai multe ori, numai ochiul unui barbat (poate chiar indragostit? hihi) poate face poze asa reusite...
Sau... ai angajat un fotograf profesionist? :P
ah, sau paparazzi :)))

Te pup

Anonim spunea...

hehehe,misteer new-yorkez...Pai Toata lumea stie ca ai fotograful tau personal care face oficiu de bodyguard in acelasi timp...Hai te pup,adooor ton chapeau!E.

Ana spunea...

De cele mai multe ori ti le face cam aceeasi persoana dar mai pui si aparatul sa faca singur. Asta judecand dupa locurile in care te afli :) si apoi dupa atitudinea care iese prin ele.
p.s. Frumusetea fara zambet este ca o floare fara miros. In multe dintre foto esti extraordinar de serioasa, de ce?

Ionouka spunea...

Eu cred ca faci un joc d-ala pervers in care niciodata nu te lasi fotografiata de aceeasi persoana. Fiecare poza alt autor, mii de perspective.

eh, nu cred ca faci asta, dar n-ar fi misto?

Anonim spunea...

Eu cred ca fotograful e cineva caruia ii place arta ,un pic misterios,ca mai toti artistii(dar ca si modelului de altfel)!Ce mai conteaza,important ca fotografiile transmit ceea ce trebuie si mai mult decat atat tu reusesti foarte bine sa ne iei cu tine mai peste tot pe unde umbli si asta e cel mai important pt.ochiul privitorului.Oricum ador atitudinea ta pozitiva. Te pup,Lili.

Happy 4th of July!

gia spunea...

esti superba si fotogenica, trebuie sa fie pasionat de arta fotograful, cu siguranta :)!
La multi ani, America!!!!!!

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Eu cred ca e iubitul sau the very best gay friend :D prea e cu tine peste tot. Si ii place cum te imbraci, asa suspectez :) (but then again, cui nu-i place?)

habarnam spunea...

Eeeei, eu cred că mergi prin oraș cu aparatul foto după tine și dacă vezi un tip mișto, te dai turistă și îl rogi să-ți facă niște poze și dacă ies frumoase, îl inviți la o cafea. Mai puțin alea din concediu, acolo am o bănuială cum că sunt făcute de aceeași persoană. Sau câștigătorul a beneficiat de o vacanță de vis???? :)) Oricum, frumoase pozele. Ai ales fotograful perfect.

sofia spunea...

Iubitul tau, categoric!
Esti superba!

Lucian spunea...

asadar cine face pozele, ca tot nu m-am lamurit :))

ina bixade spunea...

Nebunilor frumosi, nu este Superman ci Spiderman care m-a prins in pinza lui:) Cei mai multi ati ghicit, este un artist dragut(pictor si sculptor), iar fotografia fiind o pasiune noua pentru el, experimenteaza pe mine, lucru care-mi convine. Ca o muza ce-i sint, curind ma va sculpta si daca o sa iasa bine lucrarea, o sa o asez aici pe blog. Cite femei din zilele noastre au sculptura bustului, nu?:) (Nu degeaba am fost eu fascinata de artisti). In rest, vara la New York este minunata! v-am pupat apasat si mai scrieti-mi cind nu aveti ce face.

Anonim spunea...

ah... ce m-am inselat...
se mai intampla...
tot de bine si mai bine iti doresc...