duminică, 24 iulie 2011

O altfel de vara...

Traiesc una dintre cele mai fierbinti veri new yorkeze si la propriu si la figurat! Vara voastra cum este acolo unde va aflati? Mi-ar placea sa-mi raspundeti la o intrebare care mi-a venit in cap acum citeva momente, sau sa-mi satisfaceti o curiozitate: de ce intrati pe acest blog? Ce va determina sa reveniti la el...la mine? Acum citva timp eu explicam de ce inca sint activa in acest -circuit- de bloguri.

In alta ordine de idei, ieri mi-am luat rolul de muza in serios (asadar dialogul de jos este real si natural 100% ,pentru cei intrebatori si nedumeriti). Prin urmare, dragii mei, viata de muza nu este numai glamuroasa, dar si multa munca. Pentru prima oara voi avea sculptura mea proprie si personala. Gasesc foarte interesant tot acest proces al creatiei, unul destul de lung, pe care nu il inteleg nici eu prea bine, insa ma supun cu disciplina instructiunilor sculptorului.

Cind e vorba de sculptura, foarte mare atentie se acorda proportiilor si volumelor, astfel incit sint schitata si masurata foarte mult...asimetria chipului meu nu este chiar usor de transpus intr-o sculptura. Ieri am stat ore in sir nemiscata (bine, am luat citeva pauze), pe un scaun inalt, privind intr-un punct fix, in timp ce, cele mai fine si mai pricepute miini imi umblau pe fata, git, nas, gura, cautind masuratorile exacte.

Din cind in cind trageam cu ochiul curios sa vad cum imi sint modelate in argila nasul, gura, urechea...eram plina de curiozitate si bucurie. Acum spuneti voi, dragii mei, citi barbati ridica statuie femeilor pe care le iubesc, nu? Toata aceasta incarcatura si amestec de emotii si trairi sint necesare in creatia unui artist, iar eu imi iau rolul de muza in serios si ma asigur ca isi face meseria bine si ma reproduce intocmai. Chiar ieri mi-a declarat ca incet, incet, imi surprinde caracterul si personalitatea in lucrarea lui.

Ciudat, pe vremea cind eram fata in viata careia nu se intimpla nimic, zamisleam o fantezie: sa traiesc la New York si sa fiu iubita unui artist. Si culmea, chiar el, artistul din fantezia tineretii mele, este si primul barbat care NU ma face ciudata, complicata, nebuna...asta pentru ca vede DINCOLO de aceste calitati aditionale.

Acum ma tot uit prin casa si ma intreb oare unde sa-mi asez bustul sculptat. O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuisc cu -cealalta eu- in casa. Deci cind veniti in vizita la mine, sa nu va speriati de statuia mea.

Cum spuneam, vara asta este ca un cuptor. Chiar am postat pe facebook un status in care ceream sa mi se toarne-n cap o caldare cu apa rece. Dar trebuie sa adaug, nu ma pling! Iubesc toate verile, dar pe cele din New York in mod special. Poate voi scrie un post despre motivele pentru care ma simt acasa aici si de ce iubesc orasul asta asa de mult. Pina atunci, va invit la fotografii facute ieri, in pauzele dintre sedintele pentru munca cu sculptura.

Va sarut cu drag si va trimit o particica din soarele de aici, acolo unde nu-l prea aveti. Vedeti ce generoasa sint? Va dau din soarele meu! Acum click pe ALBUM. Cu drag, Ina

41 de comentarii:

gia spunea...

Draga mea verisoara, te invidiez "si la propriu si la figurat" :))))))...... pozele sunt tare faine si... culmea ca pari tare relaxata.... nu mi te imaginam ca ai putea rezista sa stai asa cumintica intr-un loc, fara sa-ti pierzi rabdarea :))))... se pare ca artistul e chiar cel dorit de tine. Te pup si iti doresc in continuare o vara cat mai fierbinte!!!!

Mihaela spunea...

Pentru ca esti interesanta...si nu numai.:)

Anonim spunea...

draga Inuca,ma bucur ca ai gasit artistul inimii tale si abia astept sa vad sculptura modelata cu pasiune...Noi doua ne-am inteles reciproc intotdeauna(nu ne-am certat niciodata de cand ne cunoastem,n'est pas?)si pt mine vei ramane mereu prietena mea un pic sauvage ca un mustang..care atrage si intriga (si deranjeaza unele persoane).Ti pup,E.

Ionouka spunea...

Mie-mi place cum te potrivesti tu acolo, la new york. si-mi placi tu, muza sau ne-muza. astept detalii despre artist

Elena spunea...

Pai eu te citesc si tot sper ca... pana in pesie, voi trece prin NY si vom sta la o cafea, amintindu-ne de bloguri:))
E greu sa fii model pentru un artist... acum depinde de artist:) Eu am fost la un moment dat model pentru o grupa de viitori studenti si nu am repetat figura. Obositoooor sa stai nemiscata ore in sir!
Te pup, astept cuminte rezultatul final:)

Denisa spunea...

Eu revin aici pentru ca orasul New York starneste ceva interesant si placut in inima mea, desi nu ne cunoastem personal. Asta a fost prima motivatie, dupa care a curs a doua, care ma face sa detemina sa intru repede repede ce vad ca ai postat ceva: imi place ce si cum scrii si ma incanta fotografiile pe care le postezi

alien spunea...

Artistul e roman sau american? I'm just curious :)

ina bixade spunea...

Gia, sint mai relaxata ca niciodata:)

mihaela, multumesc, e un compliment preferat de mine, acela de a fi interesanta:)

eugenia:ai dreptate, nu ne-am certat vreodata dar nu-i tirziu nici de acum ha ha

ionouka: ma simt bine ca ma placi, este reciproc:)

elena: sper sa nu se marite mamzelina ta si noi doua sa nu apucam sa stam la un ceai.(cafea nu beau:)

denisa: deci tu erai acel cineva din Londra pe care il vedeam la stats. Multumesc pentru vizita.


alien, de pe ce planeta ai aterizat?:) inima mea este romaneasca si ca atare nu pot iubi pe alta limba si nici nu vreau, pentru ca ma cunosc prea bine si stiu ce mi se potriveste si ce nu.Concluzia o tragi singur:) v-am pupat!

Denisa spunea...

As vrea eu sa fiu din Londra si se pare ca Google stats imi face un compliment. Eu locuiesc in Northampton, cam la 100 de kilometri nord fata de Londra - dar cand voi ajunge acolo, sigur sigur imi voi aminti si de tine, Ina

Ana spunea...

Sper sa nu te deranjeze motivele pentru care intru eu. Nu sunt multe dar sunt clare :)
1. pentru ca nu am vazut pana acum o femeie atat de narcisista (implicit pe nimeni care sa posteze atatea poze cu sine pe blog. dupa cum se stie, pozele reflecta atitudinea unui om, dorintele lui de a fi placut si admirat, incercarea de a descoperi confirmari printre randurile celor care privesc)
2. din curiozitate
3. pentru ca pari sincera

Anonim spunea...

Cineva ,pe-aici zicea ca esti interesanta...daaa...are dreptate ..dar si foarte fotogenica si sexoasa..:)..artistul asta are ochi nu gluma..trebuie sa fie f. fain sa te stii pictata sau scluptata,nu? Super,bravo ..ce pot sa zic ,decat ca mi-ar fi placut sa traiesc o astfel de experienta..dar..na' fiecare cu norocul ei:))..Sa-ti traiasca artistul si la mai multe lucrari:P..(vrem picanterii,detalii..despre cum decurge o sedinta :P)..Te pup C.

ina bixade spunea...

denisa, se pare ca my stats are not accurate 100%.
ana cea curioasa, sint o narcisista si ma iubesc mult, desi nu postez poze ca sa primesc complimente(mai ales cele gratuite, chiar ma enerveaza, comentariile mele pe flickr si youtube le-am si blocat, tocmai pentru ca nu am nevoie de cuvinte alese sau cum zici tu, confirmari ) ci pentru ca daca tot fac poze multe,imi place sa le si afisez, ma simt bine in pielea mea si apoi la batrinete o sa ma tot ascund. Copii nu am, mincarurile nu ma pasioneaza, animalele nici ele, asadar imi ramine sa ma pun pe mine in poze. Personal nu as intra pe un blog de narcisit doar asa sa ma aflu in treaba:)

Dar daca mai cauti pe net, te asigur ca sint persoane care ma intrec la postat fotografii personale. Poti sa crezi ca exista oameni si mai narcisisti decit mine? ha ha

claudia: pictata am mai fost, dar sculptata ba, si da, gasesc foarte interesant actul asta al creatiei. Bine, acum nu pot da chiar toate detaliile despre cum decurge o sesiune de sculptat dar imaginatie buna cum ai, poti banui:) va puuujavascript:void(0)p

Carmen spunea...

Pe scurt:
- pentru ca esti o romanca in New York
- pentru ca esti, asa cum zici chiar tu, excentrica....asa cum poate as vrea uneori sa am si eu curajul sa fiu, dar cred ca asa te nasti, cu acest curaj curgand prin vene, atat doar ca il educi pe parcursul vietii
- pentru ca ai un stil aparte de a scrie, placut, real

Nu-ti mai dau motive ca pe urma ti-o iei in cap :).

O poza cu bustul nu ne dai? asa pe prima pagina :)

Anonim spunea...

Atata timp cat continutul e bun,munca artistului nu va fi zadarnica.Loc cu siguranta vei gasi unde sa-ti pui statuia lucrata cu maiestrie,rabdare si indrazneala(pentru ca indrazneala e inceputul actiunii).Arta trebuie sa apropie,nu sa departeze.Tu reusesti acest lucru fie prin fotografie(care este si ea o arta),fie prin felul tau de a scrie(de asemenea o arta)si felul tau de a fi.Voila,de ce te vizitez eu!Te pup,Lili.

ina bixade spunea...

Carmen, asa am zis? ca sint excentrica?:) Dupa ce e finalizata sculptura, ma gindesc sa o afisez aici. Iti dai seama, nu e de ajuns ca imi pun fotogafii, dar acum o sa apar si-n picturi si sculpturi, Doamne,narcisismul asta e boala grea ha ha ha

Lili, tu esti asa de finuta in comentariile tale. Multumesc.

Ana spunea...

Draga Ina,
de ce reactionezi ca si cum a fi narcisist e ceva rau? Fiecare om are in el o doza numai ca imi place sa vad cum se desfasoara anumite persoane.
E ca la teatru. Merg sa vad cum joaca actorii, cum e piesa, ce merite are regizorul, etc. Am iesit emotionata de la multe piese de teatru. Ba chiar am fost sa le mai vad o data, de doua ori pe cele tari.
Nu stiu cum e cu postatul pozelor pe net, nu am cautat bloguri in care autorii se expun. Pe tine te-am descoperit din intamplare dar sunt convinsa ca exista destui blogari care pun n+1 poze cu ei insisi. Or fi avand si ei farmecul lor dar eu sunt una si ei sunt multi. Asadar ma opresc pe aici din cand in cand.
De altfel motivele despre care spui ca te etalezi sunt puerile. Sunt atatea femei care arata bine (poate chiar mai bine decat tine), au mii de poze cu ele, au fost pictate, li s-au compus poezii, etc. dar nu simt nevoia sa se afiseze.
Tocmai chestia asta incercam sa o dezbat sinu vreau sa ma intelegi gresit.
La tine oricum face parte din blogging: articolul si poza. Crezi ca daca nu ai mai fi pus poze cu tine lumea ar mai fi citit/intrat asa des?
Totusi, las comentariul asta cu riscul de a deveni antipatica si te intreb: referi cuvintele pe care vrei sa le auzi (comentariile finute) sau adevarul (felul in care esti perceputa de ceilalti/straini)? Stiu, chestia asta nu conteaza, important e cum te vezi tu dar atata timp cat te desfasori pe un blog si totul e la vedere, astfel de comentarii tot o sa apara. Ma rog, s-ar putea sa fiu singura :))

Anyway, tu intrebai, lumea a raspuns. Din moment ce intrebi inseamna ca te intereseaza parerea cititorilor tai, daca nu, inseamna ca nici nu tu scrii doar ca sa te afli in treaba.

p.s. nu stiu de unde ai scos curiozitatea mea din comentariul de mai sus :) as zice ca era mai degraba o deductie

Liana C spunea...

Vad si simt lucrurile, intamplarile si oamenii, pe zi ce trece, din alte perspective. Te citesc de mult timp, Ina, si stii ca revenirea mea aici e pentru ca imi face bine ceea ce citesc. Inteleg un alt fel de a fi, inteleg nevoia de comunicare, inteleg faptul ca ne dorim sa impartasim despre noi si altora ... Si chiar aflam lucruri dragute, ne amuzam, radem ... La urma urmelor nu ne petrecem toata viata aici, ci doar cateva minute. Eu zic ca e minunat aici, la tine. Demonstrezi ca nu iti esti nici tie si nici altora ... indiferenta. Imi place mult foto. Te pup ...

Carmen spunea...

chiar la descrierea de la profil :))

ina bixade spunea...

Ana, ai dreptate, chiar esti antipatica, pentru ca mi-ai zis chestii pe care le stiam deja. Nu erau necesare:)

Liana: da, interesant modul tau de a vedea lucrurile, acela de a intelege un alt fel de a fi...sint atitea feluri de-a fi, nu?:)

carmen: daaa, m-am prins ca de acolo ai luat descrierea, mi se potriveste:) va sarut, ciao!

Ana spunea...

Stiam ca o sa spui asta:)

ina bixade spunea...

Ana, pun pariu ca NU stiai:) Iar iritanta esti, nu pentru ca NU ai zis nimic nou in comentariile tale elaborate, ci pentru ca ai impresia ca ma cunosti mai bine decit ma cunosc EU si incerci sa ma convingi ca este ca tine ( si nu ca mine), cind este vorba de PERSOANA MEA si de comportamentul meu, sau de alegerile mele cu privire la cum ma expun online sau nu. In general, am o problema cu indivizii care cred ca ma cunosc, cind de fapt habar NU au si pentru ca imi displace sa ma explic, (mai ales unei persoane straine), recurg la o metoda clara: ii elimin din cercul meu! fair enough!

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Eu te-am descoperit pe blogul Ioanei, mi-au atras atentia comentariile tale. Pari sigura pe tine, hotarata, te cunosti si iti asumi cine esti, ce faci, ce spui. E un amestec frumos si scrii bine, esti jucausa :)

ina bixade spunea...

adina pufoasa, cel putin in etapa asta din viata mea sint mai hotarita ca niciodata:) te-am pupat

Ana spunea...

Nu te cunosc. Faptul că am anticipat o replică pe care mi-ai dat-o e o deducție și atât. Știi de ce a fost ușor? După replicile cu iz de bobârnaci.
De eliminat putem să o facem cu cei din viața reală. Exact ca și cu jucăriile din pluș. Mie nu ai ce să-mi faci. Știu că ai vrea, se simte după nervi :) Relax, sunt și eu om ca tine. Singura diferență că nu mă consider divă. Mă consideră alții :)

ina bixade spunea...

Bine Ana draga, nu te mai chinui atita sa comentezi, crezi ce vrei si simte cum vrei. Ma enervez scurt cind unii gindesc pentru mine, dar stii ceva? si eu enervez la rindul meu pe altii, e un cerc vicios uman.

In ceea ce te priveste,vanitoasa cum sint, tu chiar imi dai o satisfactie ca stai si casti gura la pozele mele, deci nu faci altceva decit sa-mi hranesti narcisismul cu care m-am nascut si care te motiveaza sa intri pe acest blog.

Ce-mi pasa mie ca sint oameni cu poze, poezii, sculpturi si picturi si nu vor sa se etaleze in public? EU VREAU sa ma arat, e alegerea mea, ma excita chestia asta de ceva ani incoace si te avertizez, nu ai vazut nimic inca, my own sculpture is coming up ha ha ha si faptul ca te-ai bagat in lista mea de facebook arata ca persoana mea chiar te intereseaza, ma faci sa cred ca esti chiar indragostita de mine daca pozele de pe blog nu-ti sint suficiente, le vrei si pe alea de pe fb..s-ar putea sa-mi mai deschid un site, so stick around for more pics. Ciao diva de la covasna:) Cu tot respectul, trebuie sa mai lucrezi la your look pentru a arata a diva, apelativ care mi-a displacut dintotdeauna, de altfel.

PS:Si mi-am amintit, tu esti de fapt, acea ana care ma intreba de ce nu zimbesc in poze.(ce intrebare timpita, drept sa zic). Pentru ca nu imi place zimbetul meu, poti crede ca e ceva la mine care imi displace, tocmai ce ziceam ca sint cea mai mare narcisista? de asta nu zimbesc in poze si stau asa ca floare ofilita cum ziceai tu. Si nu esti singura care depune un efort sa ma deranjeze sau enerveze. Au fost, sint si vor fi astfel de persoane. Este firesc! Uite ce chef de comentat am avut. Pa

Anonim spunea...

hey ina, nu stiu cine este ana asta dar sper ca ultimul tau comentariu sa o lamureasca ca bate cimpii. Total aiurea. Tu ai admis ca esti cine esti, sau ca esti ce esti, gata. Si chiar m-am distrat la ultimul tau raspuns. ca de obicei ai pus punctul pe i si ai vorbit direct si sincer. (iar sarcasmul tau este inteligent ca de obicei). V

Nu te citesc mereu, nu stau pe bloguri, sint prea busy:)

ina bixade spunea...

anonim (tot imi frec creierii sa aflu de unde vine V-ul tau:) , asta incerc si eu cumva sa le explic celor care au impresia ca ma cunosc ei mai bine, NU este vina mea, la urma urmelor, ca arat ca o diva ha ha ha (desi ce dracu inseamna asta? eu nu cint, nu joc in filme, nu dansez, nu am bani, ori o diva parca asta ar trebui sa insemne, ma gindesc). Si nici balerina nu sint, desi sint subtirica si-mi place sa ma alint cu ina balerina:) Bine, si eu sper ca am fost clara pentru tot poporul batut in cap, daca nu...sa creada fiecare ce o vrea si sa ma catalogheze in fel si chip, numai sa ma scuteasca de intrebari si justificari, eu m-am plictisit acum... pe curind, V:)

Anonim spunea...

Pentu Ana
"Muştele caută o rana, albinele flori, oamenii buni calităţi, cei de pe treapta cea mai jos defecte".(Canakya).Sper ca ti-ai ales treapta de jos, acolo te incadrezi cel mai bine.
Daca nu-ti place persoana ei de ce o deranjenzi si pe ea si pe noi cei care o placem asa "narcisista" cu vizitele si comentariile tale rautacioase? As fi curioasa cine sunt cei care te considera "diva",probabil aceeasi care au numit-o si pe Columbeanca,Dragusanu,etc.Nu mai poate Romania de atatea dive! Oricum draga Ana, cred ca esti o frustrata sau "diva" a ramas fara admiratori? O zi buna iti doresc,Lili.

Xenonisis spunea...

Salut Ina,

Ai blog din 2007 şi abia cum dau de tine ? Ciudat…

Îmi place păruiala dintre tine şi Ana!

Cat fight, lovely, keep it going girls!

Totuşi, fii un pic mai îngăduitoare cu fata, ea a fost cea care mi te-a recomandat, privat, prin email… Deci răspunsul la întrebarea ta – “Am ajuns (astăzi) aici pentru prima oară, via Ana Ayana”!

Narcisistă sau nu, puţin îmi pasă, întrebarea este dacă ai stofă de muză sau nu! Din ce am observat până acum, englezoaicele conduc detaşat la capitolul ăsta, cel puţin în mintea mea! Româncele par să nu aibă acel “ceva” atât de important când vine vorba de creaţie/inspiraţie!

Faci şi sex cu artistul în cauză, din câte înţeleg ( aşa citesc eu expresia „vară fierbinte la figurat”)... Interesant, mie nu mi-a reuşit niciodată pasienţa asta... De câte ori ajung în pat cu femeia care mă inspiră toată arta/inspiraţia se pierde pe cearşafuri umede şi geamuri aburite... :)

Cheers!

PSS Ai fost la MOMA şi nu te-ai fotografiat lângă Starry Night (Van Gogh) ??????

ina bixade spunea...

ha ha xenonisis, nu a fost nici o paruiala si chiar detest sa ma cert, de cele mai multe ori ignor rautatile fie ele si subtile, dar uneori simt nevoia sa ripostez (sau mai bine zis, TREBUIE) si nu-mi pasa ca dau sau nu satisfactie interlocutorului,important sa spun ce am de spus. Ma enerveaza teribil cind trebuie sa-mi justific actiunile sau atitudinea, atita timp cit acestea nu dauneaza cuiva si-n cazul acestui blog, chiar nu cred ca afecteaza existenta nimanui. ma seaca sa ma explic pentu ceea ce sint si fac, mai ales pe un blog si un album foto.

A fost facut de amuzament si ma priveste doar pe mine cum ma desfasor pe el. Imi displace sa fiu luata la intrebari gen: de ce nu zimbesti in poze? e ca si cum as intreba pe cineva care ride: de ce rizi mereu in poze? Ce raspuns sa dai la asa intrebare, nu?

In acelasi timp, eticheta de diva ma scoate din sarite. (lucru spus si colegelor americance care tind sa ma porecleasca in felul asta). Se pare ca asta e o impresie pe care o las prin aerul meu general si personal. Un exemplu: eram in Harlem, (comunitate de negri) si o negresa m-a oprit si mi-a zis: -honey, here is not 5th ave-".

Doar pentru faptul ca eram imbracata mai elegant. Tonul ei a fost prietenos, nimic insultator, dar ideea in sine voiam sa o scot in evidenta si faptul ca daca ma arat in niste poze cu niste ochelari de soare pe nas, nu inseamna ca ma cred vreo diva divina, model sau balerina. Sint poate mai exhibitionista. Si da, blogul meu este -unic-, prin faptul ca la fiecare post atasez cite o poza personala. Nu mi-am propus asta cind l-am conceput, s-a intimplat pur si simplu, avind mereu poze la dispozitie. Dar nu mi-am dat seama ca pot pica in categoria- cea mai narcisista persoana- > That's fine with me too! In sfirsit ies si eu pe locul 1 la ceva.

Nu sint aici nici sa impresionez, nici sa epatez galeria, e un loc unde ma distrez usor, pot fi teatrala cind am chef, bat cimpii si umplu serverele cu pozele mele amatoare care NU au nici un scop anume. Nu am avut vreodata pretentia sa fiu placuta si admirata de toata lumea, dimpotriva, sint destui care ma desconsidera si asta este alegerea lor dar asta nu inseamna ca si sint cum ma cred ei.

In fine, nu-mi place sa ma cert in general, dar cind se intimpla, prefer sa ma cert cu un barbat. gasesc femeile niste pisici viclene:)
Si nu, nu fac sex cu artistul meu preferat, ci dragoste amestecata cu sex, o combinatie pe care nu multi o cunosc:)

Am observat totusi o rautate aparte in lumea femelor din Ro. Eu traiesc de 12 ani in NY si nu-mi amintesc ca o americanca sau alta natie sa ma fi jignit sau sa-mi fi vorbit urit. Cele mai multe mi-au dat sfaturi frumoase, m-au incurajat, m-au ajutat chiar. sau poate am avut eu bafta sa ma izbesc doar de oameni faini...tot ce e posibil si-n cazul asta am de gind sa o tin tot asa. Bine, am scris un comentariu mai lung decit un articol, dar chiar am avut chef de comunicat pe blog zilele astea. Oricum, sa-ti fie rusine ca abia acum ai intrat prima oara pe my blog:)

Anonim spunea...

Ina, eu am revenit pe blog pentru ca te admir. Calatoresti singura si asta imi place. Eu am calatorit singura numai cand am fost nevoita. Si mi-e ciuda pentru ca pierd multe oportunitati sa vad lumea. Si acum, mi-as dori sa ajung in Canada maine ca e la numai 3 ore. Dar singura nu merg...

In privinta narcisismului, te-ai justificat foarte mult. Se pare ca te-au atins comentariile Anei. Blogul tau e intr-adevar unic prin faptul ca atasezi foarte multe poze personale. E diferit sa atasezi una sau doua, dar tu pui mult mai multe. Nu interpreta gresit. Faci ce vrei, dar mi se pare interesanta nevoia de a fi vazuta si admirata. Asta tine de narcisism.

ina bixade spunea...

anonim, intr-adevar, am calatorit mult in ultimii ani si am de gind sa nu ma opresc.

Nici nu stii ce ma bucur ca am avut ocazia sa vorbesc despre asa zisul narcisism si mai bine faceam un post pe tema asta. Nu am fost atinsa, ci iritata de interventia insistenta a acelei Ana. Trebuia sa stie unde sa puna punct. Nu a stiut, ca atare am SUBLINIAT ideea si sper ca am fost mai mult decit clara. Si chiar cred ca de fapt narcisismul nu e nimic grav:)

Anonim spunea...

uite cum... cele mai indraznete ganduri se implinesc...
iubirea unui artist... turnata in chipul tau... sau chipul tau, iubit de artist...
sa te bucuri de ea... de iubirea lui... zic.. ignorand gelozia altor ganduri ramase neamplinite...

Xenonisis spunea...

Ok, am terminat de citit blogul tău! Impresii ? O să îţi dau părerea mea sinceră, americanizată, o să îţi spun şi de bine şi de rău, sper să fii destul de matură încât să accepţi părerile mele fără resentimente! Asta e ce cred eu despre tine,cuvânt cu cuvânt!

Eşti o tipă interesantă, deşi nu te poţi compara „fizic” cu fetele din New York sau Boston de exemplu. Ştii şi tu asta nu ? Am umblat destul prin New York la viaţa mea, ştiu ce vorbesc...

Tu ai 12 ani în US, eu am vreo 10, de la East la West am tot călătorit muuuuult, cu mult mai mult ca Ina... :)

Oricum ar fi, sunt de acord cu tine în multe alte privinţe, de exemplu şi eu consider New York-ul cel mai interesant loc de pe Pământ!

Dacă ai şti să faci sarmale (dar nu ştii) poate aş fi fost curios să ne întâlnim măcar o dată, vorba aia, nu e mare distanţa între New York şi Baltimore... Pentru nişte sarmale ţi-aş fi călcat pragul, altfel nu cred că sunt interesat... :)

Defectele tale cele mai mari ? Eşti superficială şi nu îţi explici gândurile, te încurci uneori în propriile cuvinte/idei şi nu dai nici o lămurire, preferi să fugi sau să apeşi butonul de EJECT, exact ca în ultimul tău comentariu de pe blogul meu...

Calităţile tale cele mai mari ?

Ştii să scrii destul de bine, mai şi citeşti câte ceva, nu arăţi rău deloc, la capitolele ăsta stai bine! Eşti româncă şi deci foarte versatilă în dragoste şi altele însă aşa sunt toate româncele din România, cu diferenţa că tu nu ştii să găteşti... OOOuuuch, that sucks!

Cum ai ajuns tu în America, dacă nu ştii să găteşti ? Beats me.... :)

Ce e drept, blogul tău reprezintă un „turning point” în viziunea mea, mi-ai schimbat unele idei în cap! Nu credeam că există pe lume o moldoveancă aşa interesantă şi americanizată! Felicitări pentru asta!

Şi pozele cu tine sunt interesante să ştii! Nu sunt de acord cu Ana, nu cred că eşti narcisistă, foloseşti din plin autoironia, ţi-am subliniat asta şi în celălalt comentariu, deci totul e ok! Cred că toate blogeriţele ar trebui să îţi urmeze exemplul când vine vorba de fotografii personale, Ana inclusiv! Ca femeie mi se pare foarte natural să te arăţi lumii... Nu ?

În rest ce să îţi mai spun?

Numai de bine!

See ya later!

Laura spunea...

Ha!Ha!Ha! Ana si X-ulica ..... Încă o dovada a faptului ca romanul,fie ca trăiește in frumoasa Românie,fie ca strabate America de la East la West,tot carcotas rămâne. Pe blogul tau am intrat întâmplător ,si m-am tot întors... Asta pana când ne-am cunoscut personal...tot întâmplător. De ce îți citesc blogul? Pentru simplul fapt ca îmi place. Nu trebuie sa știi sa faci sarmale ... Te sarut cu drag iubita mea diva

ina bixade spunea...

ovidiu: bine ai revenit din Ro.

xenonisis: of of, cum incerci tu sa o faci pe criticul de bloguri si de femei(mai ales ale celor care nu stiu sa rasuceasca niste sarmale:)

laura: dulaii latra, ursoaica trece:) te astept pe la mine! v-am pupat.

Anonim spunea...

citesc blogul tau dar si al altor romani din america pt ca si eu sint o romanca din america si as vrea sa ma conectez cu alti romani de-aici, sa-i cunosc, sa-mi fac prieteni romani ( a nu se intelege gresit, sint casatorita, caut doar prieteni, nu altceva)...

ina bixade spunea...

anonim: peste ceva timp, o sa vrei sa NU mai cunosti asa multi romani:) Concentreaza-te sa-ti faci prieteni si de alta nationalitate, o sa-ti prinda bine. Eu sint mai singuratica si prefer cit mai putini oameni in viata mea, ca atare am citiva prieteni dragi. Succes sa cunosti oameni(romani sau nu) buni!

Roxandrei spunea...

In Bucuresti este la fel de cald asa ca nu ai de ce sa te plangi. Totusi am observat ca in America exista boala aerului conditionat dat la maxim.
Daca intrii intr-un Mall, restaurant, magazin, etc. ti se face frig si poate chiar rau pentru ca diferenta de temperatura este de 15 grade.

ina bixade spunea...

roxandrei: da, cum se defecteaza AC-ul cum americanul se panica. Drept sa spun, am inceput si eu sa reactionez asa. E usor sa te inveti cu binele, cu raul mai greu:) Si nu uita, noi aici avem si umiditate, care nu e usor de suportat.

Anonim spunea...

personal vizitez acest blog pentru mi se pare interesanta aceasta combinatie intre doua-trei cuvinte care isi ating bine tinta si imaginile care vin sa desavarseasca lucrarea...Nu stiu daca ai gandit din start acest lucru...Dar pare sa functioneze perfect...(am descoperit blogul din pura intimplare,asta cu o zi in urma,dar parca am dat de o carte buna in biblioteca,si nu ma mai pot opri...)