sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Ianuarie

M-am nascut intr-o noapte de ianuarie! Unele ianuarii au fost zbuciumate, geroase. Altele, luminoase si calde. Ca cea de acum! S-ar putea sa devina una dintre lunile mele preferate, chiar daca in fiecare ianuarie mai cresc cu un an. Se pare ca e adevarat ce mi se-ntimpla, anume, "infloresc" si-mi pare rau! Dar in urma acestei descoperiri, parca traiesc si mai din plin zilele care duc la saptamini, saptaminile care duc la luni, lunile care duc la ani. Tot ce vreau este sa fiu sanatoasa tun ca pina acum, sa cochetez cu viata care parca a innebunit de se duce ca un val-virtej. Duca-se!

Fara vreo ezitare o sa ma napustesc in virtejul ei, sa-i simt forta si strinsoarea. Un lucru bun atunci cind "infloresti" este ca nebuloasele si angoasele se mai diminueaza, indiferenta fata de oamenii marunti si goi creste, nu te mai afecteaza asa grav putoarea anumitor caractere din jur, nostalgiile se controleaza mai usor, fostii se transforma in niste pitici transparenti, accepti fara confruntare ca unii prieteni vechi nu au fost si adevarati, afli ca dragostea matura este cea mai frumoasa, iar sexul deplin si hranitor. Ianuarie, luna in care m-am nascut...

15 comentarii:

Liana spunea...

La multi ani si buna dimineata iti spun eu de aici dintr-un colt de lume, azi linistit si geros ... Maturitatea aduce cu ea pentru unii oameni ceea ce trebuie: intelepciune. Sa fii sanatoasa tun, sa fii iubita ! Te pup si eu !

roscata spunea...

La multi ani!

Alma spunea...

Exact asa am inceput eu anul. Cu gandul ca poate unii oameni nu merita si m-am abtinut, am invatat sa nu ma mai doar asa de tare. De prieteni care au fugit,uitand sa ma mai intrebe ce fac, oameni rautaciosi fara motiv...

Asa e, varsta te invata, dar oare cu invatatul asta pierdem si o parte din noi?

ina bixade spunea...

Liana, multumesc.
Roscata,multumesc.
Alma: exista riscul sa pierzi ceva din inocenta si naivitate, de aceea e bine sa NU le faci chiar pe toate si sa-ti pastrezi un dram de credulitate ca pe vremea cind aveai 20 de ani fara griji si fara bani(ca-n cintec) si visam ca tot ce zboara se maninca, iar oamenii din jur sint toti buni si frumosi.

De aceea eu prefer sa NU am asa multa experienta de viata si continuu sa traiesc ca la 20 de ani, fara griji si fara bani:)

Anonim spunea...

Draga Ina,new yorkina,astrele tin cu capricornii.Ni se anunta un an bun !Asadar,hai sa pornim degajati la drum.Hai sa vedem doar partea frumoasa a lucrurilor,hai sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si sa fim recunoscatori pentru ceea ce suntem ! Un an plin de iubire si daruire iti doresc !La multi ani ! Te pup,cu drag,M.

Anonim spunea...

la multi ani... newyork=eza...
sa ti se implineasca dorintele... chiar mai mult decat ateptarile tale... sa te bucuri de viata... de succes si zambet... dar... sa imparti toate si cu noi...
incao data... la multi ani...
ovi

florentin spunea...

La multi ani!

Irina spunea...

Toate iubirile sunt frumoase,la timpul lor.Iar ultima e cea mai recenta si pare cea mai intensa si mai frumoasa,când e implinita,cred.
I agree with the sex ;)
Nice hat!

Anonim spunea...

Bonjour draga Ina, dintr-un oras in care ianuarie e ploios si cu putin soare. Ziua in care ne nastem e VIATA, iar maturitatea vine si ea la unii mai devreme, la altii mai tarziu ,iar la altii deloc, din pacate.
E frumos sa ne pastram un pic din naivitatea varstei de 20 ani( dar de pe vremea noastra), dar e mai stralucita tineretea la care ai ajuns cu maturitate, spunea G.Calinescu.
Sexul nu e numai hranitor, e si "medicament" ,te scapa de gripa si boli cardiovasculare( am citit azi un articol despre..)asa ca, sa nu ne privam de el ,daca vrem sa fim sanatosi tun:))
Iti doresc sa fii la fel de inteleapta si plina de daruire, sa traiesti fiecare clipa la intensitate maxima si sa ne bucuri si pe noi.
Te pup si te imbratisez cu drag, Lili.

Strumful spunea...

Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de tot ce-ti doresti anul asta infoloritor.

ina bixade spunea...

miha:
deja imi plac astrele.

ovidiu si florentin: multumesc pentru urari.

irina: or fi frumoase toate iubirile, dar cea mai frumoasa o gasesc pe cea de la maturitate.(vorbesc doar in numele meu).

Lili: ha ha interesant medicament sexul asta, habar nu aveam, asadar sa ne mentinem sanatosi tun:) (sa mai citesti astfel de articole educative si sa mi le aduci si mie la cunostinta:)

sofia: multumesc
Va pup

Anonim spunea...

La multi ani! Si eu sunt nascuta in ianuarie, dar ziua :), duminica mai excat, dupa ce ninsese zdravan si era totul alb in jur, cu un soare superb asa cum numai iarna poti vedea :)
Sa ai parte de un an memorabil pe masura sufletului tau :)

ina bixade spunea...

Multumesc pitici voinici. Eu m-am nascut noaptea la 2 (pe 13 ianuarie) si era zapada mare si ger. A fost o nastere dificila, prin cezariana. Se pare ca nu voiam sa vin pe lume, de s-a chinuit mama 2 zile si 2 nopti sa ma aduca:)

Anonim spunea...

Astazi e ziua ta.....ti-am adus in dar un buchet de nu-ma-uita....(cantecelul acesta il fredona fiica-mea dimineata :)))
La multi ani! O zi insorita si frumoasa sa ai :)

pistruila spunea...

la multi, ani, de la una nascuta tot iarna, numai ca-n februarie. incep sa ajung si eu la aceleasi concluzii. sunt cu cativa pasi in urma, inca mi-o au peste bot. un an bun, sa ma mai inveti! :)