sâmbătă, 28 aprilie 2012

Zbor deasupra unui cuib de cuci


Dragii mei, am obosit sa alerg si sa zbor de una singura, asa ca am luat elicopterul sa-mi iau zborul de-adevaratelea.

Cind eram in clasa a patra, m-am inscris la Clubul Elevilor la sectiile cinefoto si aero-modele. Am fost mereu fascinata de aparate de zbor, de la elicoptere si avioane, la navete spatiale si rachete. Nu le-am inteles niciodata mecanismul de functionare, stiu doar ca au aripi si de aceea zboara.

Cu ani in urma, eram prezenta la airshow-urile din Cincinnati, (Ohio) unde stateam ore intregi cu gitul intins la avioanele supersonice care faceau piruete si acrobatii spectaculoase. Deci am avut fantezii nu numai cu artistii, ci si cu pilotii si astronautii (prefer, totusi, artistii).

 La aero-modele am construit citeva avioane din hirtie si lemn si au iesit un dezastru. Se prabuseau la sol inainte sa se inalte-n aer macar un minut. La cinefoto am invatat sa fac fotografii, sa le developez, dar imi ieseau cetoase si neclare. In cele din urma,  mi-am dat seama ca nu ma pricep sa fac nimic si ca miinile mele neindeminatice mai degraba strica si uritesc decit construiesc si infrumuseteaza asa ca...m-am oprit la a visa cu ochii deschisi...

Daca aveti timp, puteti vedea citeva  imagini  facute din elicopterul care m-a purtat lent si lin deasupra orasului meu preferat, New York.   Click  AICI  

11 comentarii:

torturi romanesti londra spunea...

sunt fenomenale de faine pozele, ..........dar tu le intreci, sa ai o zi buna INA

Liana spunea...

Super ! Super ! Vreau si eu ! :)

Irina spunea...

Cu elicopterul nu stiu daca am fantezii neaparat,cu racheta insa mi-ar placea.Si sa ma duc pe Marte sau altundeva si sa raman acolo,sa fie toata lumea a mea ;)
Numa' vezi ca zborul in parc e mai eficient pentru fund :D

Misto poze, bravo tie ,de ce nu,daca ai posibilitatea si nu te tine nimic? ;)

florentin spunea...

Superb! cand am"zburat" prima data ,eu...am avut senzatia ca stomacul il am in gat,dupa aceea totul a fost OK...
...Un SA 330 Puma...căutare-salvare si transport trupe...

ina bixade spunea...

Florentin, mie nu mi-a fost frica.Am mai zburat cu avion mic de 4 persoane.

florentin spunea...

ina :Bine ,dar tu esti foarte curajoasa:)

Anonim spunea...

wow...
curajoaso...
recunosc... nu am fost cu elicopterul, in real... desi ideia mi-a tatonat programul de mai multe ori...
demult insa... am fost pe cladirea imperiului... sau pe gemeni... nu retin exact, locul... dar... era la vizita pe inaltimi... cu o sala unde simula zborul cu elicopterul... si era incitant zborul printre cladiri si pe deasupra lor...
prima simulare de genul asta... am experimentato la muzeul aerului din wasington...
in realitate insa... cred ca este superb...
duminica minunata iti doresc...

Unknown spunea...

Esti tare draguta cu pozele tale, iti doresc mult succes. Te voi urmari in continuare.

Anonim spunea...

"Iar când, cu ochii spre cer,
Te-ntrebi ce-ai putea să mai faci,
Ascultă, priveşte şi taci!...
Din braţe fă-ţi aripi de fier
Şi zboară cu ele spre cer!.."(I.Minulescu).

Esti la inaltime si la propriu si la figurat. Te pup,Lili.

Anonim spunea...

Vad ca te scremi puternic sa iei ceva sub coada ; nici pe-acolo nu gasesti ? Naspa ! Intr-o lume de kkt , plina de giboni, cioroi, omide+teroreii lor, gay si tarfe injectate iti platesti pacatele alungata de-acasa caci erai prea inchipuita , prea te umflasesi ca totul ti se cuvine .Las` c-acum ti-o iei in bot exact cum meriti.

ina bixade spunea...

anonim prostanac, ai uitat sa adaugi ca lumea este plina si de bolnavi mentali si rapciugosi, categorie din care faci parte, fara sa te scremi prea mult, pentru ca e natura ta.

habar nu am cine esti, dar sper sa ma urasti mai putin pe viitor! Nu de alta, dar veninul ce l-ai scuipat in comentariul tau, iti otraveste si mai tare existenta ta deja saracacioasa si minuscula! Asadar, la gunoi cu tine si nu mai da tircoale aici. M-ai prins in dispozitie buna de ti-am publicat porcaria de comentariu si mai ales sa te bag in seama!