luni, 31 decembrie 2012

2013!

Se incheie un an domol, fara prea multe framintari. Cumva prea linistit! 2013 are, insa, o rezonanta aparte, o forta anume. Iar forta este frumoasa atita timp cit nu striveste. Imi place acest 13, mai ales ca, peste putin timp, o sa fie ziua geroasa in care m-am nascut. Mereu geruiala pe 13 Ianuarie!

Cu cit iubesc mai mult soarele si vara lui, cu atit e mai ger si viscol de ziua mea. 13 13 13! Sa-l celebram pe 13, asadar! Sa porneasca muzica si dansul in cinstea lui, sa bem sampanie, sa ne sarutam unii cu altii.

Sa iubim mai mult si sa oftam mai putin, sa citim mai multe carti, sa visam mai cu imbold, sa cutreieram in lung si-n lat, sa apreciem mai mult si sa criticam mai putin, sa ridem cu gura pina la urechi si sa plingem doar de bucurie... 2013 sa ajungi cu bine peste citeva ore. La Multi Ani! 

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Imi plac mult urarile tale, mai ales cea cu sa apreciem mai mult! Asta cam lipseste romanilor care sunt inclinati sa vada partea goala a paharului. Asa ca...sa ne bucuram mai mult si sa apreciem ce avem! La multi ani 2013!
Vali

torturi romanesti londra spunea...

ce super arati, te pup Ina, un an nou fericit iti doresc

Anonim spunea...

un 2013 pe cinste, cu pace, iubire si aventuri ca.n povesti! :)

Anonim spunea...

Bonjour,Mlle.
Te saluta si-ti ureaza un 2013 plin de satisfactii tot una din 13,doar ca-i un 13 ploios, de toamna.
Asadar sa inceapa treisprezeceala:))
Te pup si te imbratisez cu drag,Lili.

Fotografiile sunt magnifice,iar tu, toujours aussi belle et charmante.

Modesta spunea...

Amin!asa sa fie...:)

Liana spunea...

Un 13 cu iubire, atunci asa sa fie !

Strumful spunea...

LA MULTI ANI, sa arati la fel de bine si la 70 de ani, adica sunt sigura de asta!
Esti stralucitoare, si fizic si sufleteste.
Pupici

N. spunea...

Bine punctat! N-o sa spun "asa sa fie" pentru ca totul depinde doar de noi, asa ca spun.. Acum, fa acum ce ti-ai dorit mereu sa faci! Nu-ti iese din prima? pai cand iti doresti cu adevarat schimbarea, nici nu-ti dai seama, ca doar obiectivul tau e succesul si atat, nu piedicile, nu? :) Un an fa.bu.los sa avem! ca-l meritam, fir-ar :D

Anonim spunea...

Imi pare rau ca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor tale si nu sunt un vip...sa ma fi pastrat in lista ta de facebook...:)...Asta e..Sa te bucuri de viata si de multa sanatate..Claudia!

Anonim spunea...

Parerea mea este ca te-ai inselat in privintza mea...si cred cu tarie ca m-ai eliminat tocmai pt. faptul ca intr-un final ti-as fi descoperit FALSITATEA..:)C.

Cgv spunea...

Felicitari pentru articol.
Sper ca vom avea cu totii un an mai implinit in 2013, cu multe evenimente si in general, cu mai multa viata, simt ca va fi momentul propice noilor inceputuri.

Anonim spunea...

Si pe mine m-ai sters de pe Facebook si nu inteleg de ce...? Chiar imi placeau postarile tale! In fine, fiecare cu piticii lui...

ina bixade spunea...

Anonim, tu cine esti? Daca iti dai masca jos, poate aflu si eu de ce te-am sters, ca asa nu imi dau seama:) La un moment dat am sters pe unii care mi se dadeau prieteni, dar ma birfeau pe la spate (din sursa sigura am aflat si ma seaca pupincureala asta falsa) si la un moment dat mi-am propus sa sterg oamenii pe care nu i-am cunoscut niciodata personal. Aceasta misiune a esuat, in cele din urma.

Mi-am dat seama ca as ramine cu lista goala si ca de fapt,prefer necunoscutii de multe ori decit asa zisii prieteni. Bine, cam asta ar fi. Nu stiu daca te-am lamurit. Imi cer scuze daca te-am ofensat.

ina bixade spunea...

Aaa, am uitat. Am sters multi care ma exasperau cu invitatiile lor la jocuri.

frigider spunea...

La multi ani de Martisor!

claus web spunea...

O primavara frumoasa sa aveti! A fost destul de friguroasa pana zilele trecute, deci aceste 13 va fi foarte instabil.

Anonim spunea...

de ce nu mai scrii pe blog? ai cam disparut.

ina bixade spunea...

Anonim, se pare ca nu ai vazut ultimul post aici pe blog in care spuneam ca voi scrie mai des pe un nou site: www.inabixade.com Pe curind.

Anonim spunea...

Te salut,dar daca nu indraznesc prea mult pe mine de ce m-ai sters de pe lista prietenilor de pe FB????

ina bixade spunea...

Bonjour, anonim. Nu-mi dau seama cine esti dar am sters citiva oameni care si-au dezactivat contul.Uneori, ii sterg si pe cei pe care nu ii cunosc personal.