marți, 17 iulie 2007

Not worrying about how i'm perceived !!!


E permis sa "furi" imagini de pe alt blog si sa le pui pe al tau? Am vazut pe un blog o poza frumoasa cu niste nori mari-albi si as fi vrut sa o copiez si sa o transfer pe my blog, dar m-am gindit ca voi fi prinsa si criticata, asa ca mai bine ma pun tot pe mine, prefer sa play safe :)
PS: In citeva zile voi ateriza in canicula bucuresteana ( mai bine sa nu ma gindesc la traficul imposibil si aerul sufocant) , am o lista lunga cu cartile ce vreau sa mi le iau, (asta e unul din motivele ptr. care merg ) mie imi place sa citesc in limba romana. Eventual, astept sugestii despre librariile bucurestene spre care sa ma indrept si chiar recomandari de lectura:) Multumesc!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea, nimic nu e intimplator pe lumea asta. In scurta vacanta pe care tocmai am avut-o am citit o carte care m-a dus cu gindul la tine atit de mult, ca aproape am suspectat ca ai fost muza autorului :-). Cum insa nu am nici o dovada ca l-ai cunoscut personal pe Mario Vargas Llosa, nu-mi ramine decit sa iti recomand DIN SUFLET aceasta carte, si sa astept cu nerabdare reactia ta. Este vorba de „Ratacirile fetei nesabuite“.

Anonim spunea...

Simt nevoia sa-ti mai spun ceva: asemanarea personajului cu tine mi s-a parut atit de mare, ca mi-am dorit imediat sa iti cumpar si sa iti trimit aceasta carte fiindca TREBUIE sa o citesti. De asta spuneam ca nu e nimic intimplator pe lume: eu vroiam sa citesti aceasta carte, iar tu o cautai, probabil.

ina bixade spunea...

Ca o ratacita nesabuita ce sint :), iti voi urma sfatul si voi citi cartea, negresit! Thank you very much.

Roxana spunea...

nu rata carturesti..e un loc misto. Iti face pofta de o carte buna, acompaniata de un ceai delicios...

Anonim spunea...

Sexy,acesta este cuvantul potrivit in ceea ce te priveste,nu stiu ce cred alte persoane,eu asa te vad!!

Lola spunea...

Ina, "eticheta" in privinta pozelor altora cere sa faci una din urmatoarele chestii: ceri permisiunea (si 99.99% din cazuri iti va fi granted) sau macar pui link si dai credit posesorului.

Nice to find you (sau tu pe mine, whatever :)) )