marți, 18 septembrie 2007

Portret


Next? Nudul !!! Stay tuned:)
PS: Sa comentez un pic: in "tablou"ochii sint mai maricei decit ii am in realitate, buza superioara a gurii este mai groasa decit in realitate, dar da, am gura un pic strimba asa cum reiese din portret, urechile insa mi se par un pic cam lungi, in realitate sint mici si cam inflexibile asa, iar sprinceana stinga a fost f. bine reprodusa caci asa si este, (momentan) cam ciopirtita :) Dar fruntea, nasul, gitul, le gasesc perfect redate. Iubesc pictorii !!!!!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Dear Ina,
this picture give you character, it seems like you know what you want from life.Lots of happimess!
Love always,
MT

Mikidos spunea...

foarte frumoasa:) tu, zic!

Anonim spunea...

Da, de acord cumva cu "anonymous", parca vezi asa in viitor.....semeni aici cu Annabella Sciora, in filmul What dreams may come (parca asa se cheama, cu Robin Williams).

Anonim spunea...

astia care deseneaza in creion nu se numesc graficieni? :D

ina bixade spunea...

NU!!!

Carmen spunea...

Nu citesem postul asta pana azi...frumos portret :)

octav spunea...

cine este graficianul/pictorul? Sunt curios de ce iubesti pictorii si daca ai o lista de motive.

ina bixade spunea...

octav: iubesc artistii, in general, si pictorii in particular, poate ptr. faptul ca eu nu am nici un talent artistic si de aceea ii privesc cu admiratie pe cei care sint capabili sa-si exprime gindurile sau viziunile prin culoare, pensula sau in cazul muzicienilor, sa zicem, prin note muzicale...am fost iubita unui pictor(un roman stabilit in vancouver, canada) si nu as putea fi fericita pina la capat linga un pictor...in general artistii sint niste visatori, deconectati de realitatea gri, care traiesc adesea pe un teren incert...desi admir acest curaj si lipsa de responsabilitate, nu m-as simti in siguranta linga un artist.(ei, decit daca ar fi deja consacrat hi hi hi) anyhow, portretul asta de pe blog e facut de un pictor amator sirb, in Central Park. Treceam pe acolo si i-am zis ca vreau sa ma traseze in creion un pic and... voila...ca informatie suplimentara, am dat cam 50$ pe portretul facut de el...sint multe talente risipite in times square sau central park care fac bani din asta...hai ca m-am intins la scris. paaaaaa