sâmbătă, 3 ianuarie 2009

A venit si vremea mea:)



DA! Asa am de gind s-o duc anul asta: din bine in mai bine!!! (un fel de prelungire a lui 2008, doar ca in editie revizuita si imbunatatita, cu noi si apetisante capitole) Imi inchipui cum sint ridicata in slavi si dezmierdata-sarutata toata, ca doar sint fata de iubit, nu? (cum imi zicea, cindva, cineva). Sau cumva imi imaginez cam mult? Ramine de vazut! Acum pun la cale o calatorie. Prima pe 2009! Nu! Nu vin in Romania de data asta, mai veniti si voi aici! (nu uitati sa-mi aduceti niste Poiana si covrigi ). Intre timp, mai sar din blog in blog si mai comentez. Care este blogul vostru preferat? al meu este ASTA (nu-l luati prea in serios, ca tot veni vorba) ***Sa mergeti la filmul "The curious case of Benjamin Button", despre un barbat who ages in reverse ( asa ca mine:). Oare cum ar fi sa o luam de la coada la cap? sa ne trezim la 80 de ani si in fiecare an sa ne transformam in tinerete? Sa vezi cum zbirceala se diminueaza pe zi ce trece, cum liniile dispar, cum postura cocosata se indreapta, cum albul din cap se face negru, cum carnea cacacita se intareste si catifeleaza, cum expresia matura se transforma in una tinereasca, cum petele maronii de pe piele dispar, cum menstruatia se opreste, himenul se regenereaza (uraaaaa:) V-ar placea asa? sa fiti pe dos? Mie cred ca mi-ar placea, sa fie totul pe invers! Sa devin Ina virgina hi hi hi Cu privire la tinuta, eu cred ca atunci cind o sa ma damblagesc de tot din cauza batrinetii, o sa fiu gheboasa, deoarece I often have a poor posture, motiv pentru care e indicat sa faci yoga, insa arat eu a yoghina? Nu ma prinde deloc, la cit sint de inflexibila si vai de mine. Tare as vrea sa imi placa sa fac exercitii, dar pur si simplu it's not my thing...sa nu mai zic, ca un prof de sport mi-a zis ca nici sa alerg nu stiu. Mi-a zis ca sint urita cind fug. Nu-i nimic, cred ca in sinea lui ii era ciuda ca nu alergam dupa el. De aceea cred ca mi-a mai zis ca sint fata buna da' a dracului. Nu ma supar, eticheta de afurisita, de cind ma stiu, o primesc de la sexul tare*** Si mai cred ca atunci cind o sa fiu baba in toata regula o sa ma micsorez, asta ma sperie cel mai rau, caci sint deja mignona, unde naiba o sa ma mai duc, in pamint? Nu stiu, nu mi se pare corect deloc. Sa va mai aduc la cunostinta ca la NY este asa frig de iti ingheata floricica cu tot cu petale hi hi hi Si daca aveti chef sa va distrati, intrati pe http://translate.google.com/translate_t?hl=ro# sa vedeti cum va este tradus blogul in engleza....trebuie doar sa va introduceti adresa lui si apoi vedeti ce bazaconii ies. Al meu arata jalnic! Am ris bine. Primele poze pe anul asta, in care ma chinuie talentul AICI

PS: si pentru ca sint satula de atitea sarutari, (numai cit mi le imaginez) azi nu va mai sarut! Sa va puneti pofta-n cui pina tura care vine! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LATER EDIT:Draga mea Ana, azi cind am deschis cutia postala si m-am trezit in poala cu plicoiul tau greoi, iti dai seama ce surpriza si bucurie pe capul meu, dar in acelasi timp, te-am si mustruluit in gind caci NU trebuia! Am sarit in sus de bucurie cind am dat de ciocolata de casa. Ador! (si mai am doar o bucata:) Calendarul e deja pe perete, iar magnetul e inclus si el la colectia mea de magneti. Multumesc mult, mult , mult!!! Lucrurile finute si cu gust pe care mi le-ai trimis, m-au facut sa ma simt speciala si, desi este inca 12 Ianuarie, simt deja ca este ziua mea! (dar in Romania, fiind ora 1 noaptea, este deci 13 Ianuarie, ca atare, ziua mea a inceput macar peste Ocean).Totul a ajuns intact, deci Posta Romana mai face si exceptii sa trimita la timp corespondenta!!! O sa incep lectura cu cartea ce mi-ai trimis-o! Eu acum am ajuns acasa de la serviciu, se anunta un mare ger aceasta saptamina, iar miine, ma mai gindesc daca sa ma duc sau nu la serviciu. In alta ordine de idei, am primit urmatoarea marturisire (in visul de azi-noapte) anume, ca ma iubeste chiar daca (sau pentru ca) NU am multe calitati: mincare nu stiu sa fac, sex nici la ala nu ma prea pricep, copii nu ma bate gindul sa fac decit unul, (sau niciunul), in schimb ma pricep sa comentez pe bloguri si din cind in cind sa-i mai sparg parolele atunci cind mi se nazare ca ceva nu e in regula! Morala: cine zice ca trebuie sa ai calitati ca sa fii iubita? **** Draga mea, iti multumesc mult de tot pentru frumoasele tale atentii, pentru prietenia ce mi-o porti si pe care trebuie sa o pastram intacta si pretioasa indiferent ce va fi. In zilele din timpurile astea superficiale, prietenia este din ce in ce mai rara si mai greu de dobindit! Te sarut si imbratisez cu mult drag si pe curind!!! Cu dor, Ina

58 de comentarii:

Anonim spunea...

romanii astia din CO cateodata cand nu au ce face scriu pe bloguri:))si scriu cam mult..tare articolul si iti doresc sa ti se indeplineasca ce vrei tu..ma opresc din scris:)

Zuzele spunea...

Wow! Sunt prima care comenteaza! :D La muuulti ani! Si mie imi place Poiana dar, in curand, vom manca Poiana fabricata in Bulgaria, dat fiind faptul ca domnii de la Kraft vor inchide fabrica de la Brasov. Sper, de fapt, sa pastreze Poiana in portofoliu. Eu mor dupa cea cu arahide :P Te pup

ina bixade spunea...

Dan:da-i batai cind ai chef sa scrii:)
Otilia:eu prefer Poiana cu lapte si stafide.

Ionouka spunea...

Draga mea, esti frumoasa si inspirata, ca de obicei. Sa stii ca in august venim in NY, sa te pregatesti sa ma plimbi pe Fifth. Vin si cu covrigi si poiana cu alune, promit, eventual fa o lista completa, o sa am loc in bagaje. Abia astept sa luam un breakfast impreuna. Te imbratisez si iti doresc un an in care sa fii mai tinara si mai frumoasa si mai norocoasa.

ina bixade spunea...

Ionuoka: of course, darling, te astept cu drag!!! Sa ma anunti dinainte cam in ce perioada aterizezi, sa stiu sa nu plec prin alte parti!!! (ce agenda incarcata mai am:) si la multi ani, iti doresc un an in care sa nu-ti mai vezi capul de atita dragoste:)

Zuzu spunea...

Draga mea, dar eu te pot pupa, asa-i? hihihihi

Sa stii ca mie imi place viata asa cum e, in sensul asta al evolutiei...
Invers ar fi cam bizar...

Iti doresc ca "vremea ta" sa tina mult, sa fie endless, sa iti imbogateasca inimioara in fiecare zi cu ceva nou si bun!!

Deci tu zici ca in 2009 trendul e spre NY, nu dinspre...? :-)))
Tu unde vrei sa planuiesti excursia?

ina bixade spunea...

Zuzulina: da, ar fi cam bizar inverseala evoultiei, insa nu-mi convine ca o sa ma ghebosesc:) eee, nu zic destinatia spre care am de gind sa pornesc. Este la sectiunea: secret-surpriza:)

Dana spunea...

La multi ani si 2009 sa fie asa cum il visezi!:)

Anonim spunea...

Interesanta propunerea ta sa mergem in viata invers. Stau si ma gandesc bine... dar nu. Mai bine asa cum este.

Ce groaznic ar fi sa intri in viata si sa vezi ca toti mananca coliva in jur... bleah. Cred ca asi tropai repede inapoi ;)

Si nu, inseamna ca ai pierde o gramada de momente, si nenumarati prieteni, omul de langa, copiii.... asa macar avem speranta sa ne fie langa pana la sfarsit.

Deci nu ne pupi ?
OK. Dar de hugs tot nu scapi :D

Anonim spunea...

Unde vrei sa pleci,Inuca???Mmmm,sunt foarte curioasa,pe alt continent,desigur,da'unde?in alta ordine de idei,iti sade tare bine cu palarie:ai une tete à chapeau,pup!!Cu drag,E.

Anonim spunea...

Am aflat (cam tarziu ce-i drept) ca avem 2 lucruri in comun: suntem mignone si capricoarne. Sper ca sooner or later sa mai am in comun cu tine si...echilibrul (pe care ti-l admir).

ina bixade spunea...

Dana: aha, am deja fantasme despre 2009:)
Darael: uite, la coliva nu m-am gindit, dar nu-mi place coliva:)
Eugenia: o sa afli unde e calatoria, dupa ce revin din ea:)
Andreea: eu stiam ca esti Capricorn si mignona si cit despre echilibru, asta se obtine in timp, poate o sa scriu la un moment dat mai personal, despre timpurile mele in care eram fara o balanta si un traseu, cred cu tarie ca atunci cind esti in your twenties it is a struggle:) cel putin asa a fost la mine...in my late twenties m-am echilibrat:) (mai exact la 28 de ani), oricine are insecurities, chiar si cei mai frumosi, destepti, dotati, nimeni nu scapa. E firesc! te puuup and don't let anyone to bring you down:)

Anonim spunea...

Bravo Ina ! Asta cu vremea m-a binedispus, mai ales ca si eu sunt o miniona disperata de vremea gheboseniei.Ce bine e, cand apari cu cate un post bine scris, bine gandit si binevenit! Poiana si covrigii sunt delicatese, uneori ...Te salut, cu drag Liana C.

ina bixade spunea...

Liana: nu m-am gindit prea mult cind am scris postul asta, ca doar se vede:) si de aceea am si sfatuit sa nu fie luat prea in serios...decit asa...substanta lui:) cum se face ca numai mignone pe blogul meu?:) la multi ani!!!

Anonim spunea...

deci ..numai mignone si capricoarne pe blogul tau..sutn cam singurul mascul :)))
interesant ..si poate ar trebui sa ne luminezi cu planurile de vacanta:))

Anonim spunea...

Iti sade bine cu pularia.Si tunsoarea te prinde,intineresti pe zi ce trece..Si..chiar ca trece,fata,fac acus 40 de ani.Imi place ca esti optimista in ciuda previziunilor pe anul 2009.Cica e jale,sau tu nu tii cont de astre,zodii,etc.Pt.capricorni nu se anunta un an tocmai bun,asta e,trebuie sa ne consolam si sa asteptam anul ce vine,2010.Nici n-am pasit bine in anul asta si deja astept sa treaca,am devenit tare nerabdatoare,observi.M-am cam saturat sa-mi mearga rau,mai vreau sa-mi fie si bine.''Trebuie sa gandesti pozitiv'',asa-mi zice toata lumea,dar parca mi-e sila sa mai si gandesc.Sunt intr-o totala amorteala si n-as vrea sa ma dezmortesc prea devreme.Astept schimbarea,astept o ploaie care sa-mi spele toate necazurile si neajunsurile,astept sa ma trezesc cu placere dimineata si sa incep s-o iau de la capat.Al catalea capat,oare?Te sarut,chiar daca tu n-ai facut-o.Miha

ina bixade spunea...

Dan: la mine pe blog nu prea vin barbati,(insa nu e o plingere acum ci doar o constatare ca veni vorba) ci mai mult gagici, deci era timpul sa apari:) asa de dragul diversitatii.
Miha: fata, in loc de palarie ai scris pularie:), dar am vazut dupa ce am publicat. Nu-mi place sa te vad nelinistita si plina de griji, uite de asta nu ma atrage inima sa vin in Romania, oamenii sint prea ingindurati, m-am saturat:) vorbim miine pe messegner si NU mai lua viata asa in serios ca o sa innebunesti de-a dreptul.

Anonim spunea...

aha..prinsei idea:))
oricum e bine la tine pe blog..atata timp cat nu dorm la perete:)))si cred ca ar fi trebuit sa scriu la primul post Sarut mana doamnelor:)

Amalia spunea...

Poiana cu lapte si stafide avem si la Chicago. Din lotul facut in Romania, desigur. Asa ca... putem face planuri legate de posta sau calatorii :)).

Elena spunea...

Ina, sa trec peste pupat;) Faza aia cu return to innocense o adoptasem eu cand eram mica-mica. Abia asteptam sa treaca bunica-mea de la stadiul de bunica la cel de sora:))
Sar de la una la alta: eu prefer Poiana aerata, o mai cumpar cat e fabricata in Ro, apoi... trec pe altceva;))
Si sa o duci anul asta asa cum scrii tu aici: din bine in mai bine! cred ca adopt atitudinea ta ca imi convine;)

Anonim spunea...

La multi ani si sa fii iubita!Sa stii ca si in Romania e super frig,nici nu-mi vine sa ies din casa.
Arati superb cu palaria,te prinde bine.Te pup!Gia

miki spunea...

oh, my! dar ce spor aveti la scris anul acesta, domnisoara! apai daca e pe dezmierdari, numai de dezmierdari sa aveti parte!

tare aia cu blogul preferat :)) m-am dixtrat! acum ma duc sa verific pozele

Anonim spunea...

ina draga... asa sa-tzi fie noul an... doar cu bine si mai bine... cu plimbari si dragalasenii... impliniri si frumusetze in suflet...
da... stiu simtzamantul adus de dorintza mersului invers al timpului... cum sunt mai mult cu capul prin nori... e numai normal sa imi doresc asa ceva... si sa nu fac tragedie la neamplinirea dorintzei...
cel mai mult regret ca... trebuie sa astept pana la tura urmatoare pentru sarutul ala... uf... ce ma fac??? cand va fi urmataorea tura, ca nu vreau sa lipsesc....

Alhambra spunea...

draga Ina, si tie un an nou fericit, asa cum ti-l doresti! ah, ce-mi place ca nici nu ne cunoastem da` mi-ai mers la suflet, sa stii ! Ferice de prietenii tai !

ina bixade spunea...

Dan: pe blog la mine numai gagici misto:) unele sint adevarate doamne, altele, domnisoare finute!
Amalia: in NY, nu am vazut Poiana la magazinele romanesti, doar ciocolata Laura. E adevarat, nu am mai intrat demult intr-un magazin romanesc, poate intre timp au adus si Poiana.
Elena: M-a amuzat mereu ciocolata aerata, suna asa ca...aerul:) am mincat si eu Poiana aerata, insa prefer in continuare pe cea cu lapte si stafide, asa cum mincam cind eram studenta.
Gia, vara draga, bafta la examene si sa te intorci sanatoasa la Amsterdam, abia astept sa-mi trimiti poze. Ma bucur ca iti place palaria mea, I love my fedora hat too.
Miki: pai da, care sa fie blogul meu preferat, daca nu al meu?:) te-am pacalit:)
Ovi: romanticul etern:) daca o sa fiu ocupata cu dragostea, nu stiu cind o sa mai am timp sa ma sarut si cu blogarii astia draguti:)
Alhambra: si eu te plac pe tine:) mereu am zis ca in dragoste reciproca is a must, altfel nu stau la discutii:) va puuuup!!!!

Anonim spunea...

aha....le prefer pe cele din prima categorie dar si din a doua nu as zice nu ...:))ce ma bucur ca am nimerit pe blogul tau..sa fiu inconjurat numai de doamne si domnisoare finute .:))dar tu din care categorie faci parte ..ca inca nu m-am prins:)))

ina bixade spunea...

D: ei, te prinzi cam greu dar nu conteaza oricum, chiar nu are nici o importanta:)

Anonim spunea...

da' potzi sa o faci doar cu cei romantici???
:P)
ups...
sorry ca nu m-am putut abtzine...
seara frumoasa... itzi doresc... si ai grija... s-a anuntzat iarna urata afara... mai bine stai in casa... sau fugi in tzarile calde...

Laura Cătuneanu spunea...

Ca de obicei, apar si eu la spartul targului:) Trebuie sa reduc drastic din orele de lucru si sa ma mai relaxez si eu. Eeeeee:)Prea mult job dauneaza grav sanatatii si frumusetii;))Si mai ales politica! Stiu ca tie nu-ti place;)
Draga mea, iti las aici un mare pup din Sibiu, chiar daca ai scris la PS ca te-ai saturat de atatea sarutari:) Iti doresc sa-ti implinesti toaaaaaaaaate visele!

Alia spunea...

:)) am bagat si eu blogul la tradus... au tradus ghiveci - salad... bradutul my salad... oh well...

ina bixade spunea...

Lauraaa, la multi ani si saluta sibiul din partea mea!!!
Alia: mie mi-a placut, printre altele, cum mi-a tradus portiunea asta: May I bring to the knowledge that New York is so cold you freezing Floricica all petaled hi hi hi :)

Anonim spunea...

Filmul asta cu Brad Pitt m-a trecut prin toate starile, de la comic la tragic amestecate cu multa tristete. Per ansamblu e un film bun care te indeamna la viata chiar daca intr-o maniera mai neortodoxa...

Anonim spunea...

si eu vreau un sarut din sibiu...imi place orasul ala la nebunie:))de fapt cred ca acolo o sa ma intorc :))

ina bixade spunea...

roman in canada: filmul asta este clar, inedit si bizar in acelasi timp, iar povestea de dragoste este una tulburatoare. Pe alocuri a fost creepy, desigur ma refer la scenele in care el intinerea pina s-a facut mic de tot:), acolo m-am speriat drept sa zic si am ajuns la concluzia ca mai bine imbatrinesc decit sa intineresc:)
Dan: Sibiu este orasul meu preferat din Romania, dar nu mi-ar placea sa traiesc acolo, desigur! Drum bun daca te intorci in Romania!!! (dai tu Aspenul pe Sibiu?:) Eu n-as da NYC pe nimic:)

Anca spunea...

La multi si buni ani!

Anonim spunea...

@ina.....mai inuta,:) nu stiu ce sa zic ..Aspenul l-as da pe California (Orange County)..ca nu-i ca in filme:)cel putin in opinia mea:)odata si odata tot m-as intoarce in ROU:)sau poate inca nu am gasit motivul care sa ma tina legat de SUA pentru restul vietii:)
da tie de ce iti place Sibiul?

ina bixade spunea...

Imi place Sibiul pentru ca este un oras frumos, deosebit. Na! asa intrebare, asa raspuns. La ce mai vin romanii in US daca vor sa se mute inapoi in Romania? la ce naiba mai stau aici? asa m-am saturat sa ii aud cind zic ca nu ii leaga nimic de US! nu o lua personal, dar deja m-am enervat azi pe chestia asta cu niste prieteni, iar cind am citit si comentariul tau, m-au luat dracii si mai tare!!! deci, intelege-ma:)am o problema(recunosc) cu cei care traiesc in US si viseaza la cai verzi pe pereti in Romania! Sa stea ACOLO!!!! no, mai bine ma opresc! noapte buna

Anonim spunea...

nu o iau personal ..dar..sunt mai multe motive sinu are rost sa ma apuc acuma sa scriu:))unii vin pentru bani ,altii pt experienta ,altii pt ...cine stie !va inteleg pe voi astia din NYC..am si eu niste prieteni care gandesc EXACT ca tine ,pe subiectul asta ,si culmea tot acolo stau:))o fi ceva acolo si eu nu stiu..
si nu lasa sa te ia toti dracii!!!ca nu e binee:)cine ar mai scrie pe blogul tau??!!:))nu fi nervoasa cu nervii si o seara buna...

Anonim spunea...

e planificat deja filmul pentrru vizionare. nu sunt mare fan brad pitt dar imi place regizorul. si vreau sa vad ce mai scoate, mai ales ca a mai lucrat cu pitt in fight club.

ina bixade spunea...

mikel: mie chiar nu mi-a placut niciodata brad pitt asta, nici ca barbat, nici ca artist, insa, iata, in acest film, chiar l-am indragit:) vizionare placuta!!!

Anonim spunea...

La Multi Ani (cu anticipatie, e inca 12.01 ;))!.

Zuzu spunea...

Draga mea, ce onoare sa am un Later Edit dedicat hehehe :-)))

Cu tot dragul din lume ti-am trimis mica atentie, sa te bucuri de ea, sa papi cioco, sa privesti cu aer nostalgic imaginea desenata de pe magnet si vederile in alb si negru, sa calatoresti cu gandul in jurul lumii citind cartea si sa ramai ancorata in realitatea New Yorkeza privind daily micul calendar mioritic.
Muuaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

Zuzu spunea...

Am vazut si eu filmul ala mirobolant acum 2 zile si am avut in cap 3 chestii dupa ce l-am vazut(si nu l-as mai revedea in veci):
1- Oribila, totusi...ideea
2- Cum mi-am pierdut eu 3 ore din sambata seara :-)))(puteam sa vad 5 episoade din Brothers and Sisters) hehehehehe
3- Daca se termina cand el a plecat de acasa pt ca stia ca nu-si poate creste copilul ci mai degraba invers, ar fi fost un film de nota 10, Oscar, samd.
Dar finalul real mi-a dat fiori...

ina bixade spunea...

Ana: si eu m-am speriat la final, cind brad pitt se facea din ce in ce mai mic pina a ajuns in scutece:) M-am decis: vreau sa imbatrinesc, decit sa intineresc!

Anonim spunea...

Da...? chiar, e ziua ta...?
Zi dedicata tzie sa-tzi fie... si... vreau sa poarte de la mine un semn de bun venit... apoi... de bun trecut...
Sa ramana ceva imi doresc... gandul meu de bine... de frumos... santate si zambet in priviri... iar peste toate... ca un preaplin... pun un pupic... de LA MULTZI ANI!
Cu drag,
ovi
ovi

Zuzu spunea...

Imi place morala ta :p, suna incurajator! :-)))
Totusi, mi-ar placea sa-i vad aplicabilitatea si la mine, nu numai la el.
Ah, dar poate la mine nu se poate aplica pt ca oi avea prea multe calitatati hahahahahahah
Mda.... :O
Ma amuz si eu de ce pretentii au uratii astia :-))

ina bixade spunea...

Anonim: multumesc si eu tot anticipat!!! Regret ca nu stiu cui multumesc, caci nu ti-ai dat numele, fie el fictiv:)
Ovi: poetul din tine ma incinta de fiecare data cu sensibilitatea lui! multa inspiratie in continuare si printre muzele tale mi-ar placea sa ma numar si eu:) (hop, repede si eu:)

Elena spunea...

La multi ani Ina! Ppam la tine si zi-mi: astazi unde ai oprit circulatia?;)

Anonim spunea...

Eh, is mai timid(a) si nu vreau sa-mi dau numele in public, insa te-as fi sunat daca nu ti-ai fi schimbat numarul :P

ina bixade spunea...

Elena: multumesc! De data asta nu mi-a mai ars sa opresc circulatia, deh, am imbatrinit si mi-a mai venit mintea la cap (sper):). Am luat tort de inghegata si sampanie, urmeaza sa ciocnim si sa ma las sarutata:)
Anonim: m-am gindit ca esti tu, "Leave you":) te puuup

Anonim spunea...

Vezi, Ina, imbatrinesti dar ramai la fel de perspicace ;).
Poate imi dai si mie nr nou, ca la ala pe care il stiu imi raspunde o cucoana cu multi copii in jur. Sau ti-ai deschis gradinita??

Anonim spunea...

as face o tura prin brooklyn, bronx... undeva pe-acolo...pentru subcultura mea, sa fei imbogatita

Anonim spunea...

Poiana ?! Ciocolata ?

ina bixade spunea...

adidobre: calatorie frumoasa in cartierele new-yorkeze, atit brooklyn cit si bronx au parti f. frumoase! Eu iubesc Brooklyn, sint atasata de acest cartier!
mircea popescu: da, poiana, covrigi si am uitat sa spun sa mi-l aduceti si pe mircea badea:) imi place mie de el!!!!

Lucian spunea...

n-a trecut inca o saptamana de cand a fost ziua ta, asa ca imi permit sa-ti spun si eu la multi ani!!! mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? :)
mie mi se parea ca ai cat de cat o alura de yoghina :)
mi-am completat cv-ul pe un site american de job-uri si acolo ma intrebau si daca am blog. am pus link la blogul meu tradus in engleza, daca-l vede cineva probabil ca ma crede mexican, la cat de buna e traducerea :)
sa stii ca laura nu m-a salutat, desi i-ai spus s-o faca :)

miki spunea...

ziua taaaaa!!! la multi aaaaaaaaaani!!!!! sa traiesti si sa newyorkesti pana imbatranesti si tot sa ai chef sa traiesti! mooaaa, ce poeata m-am facut, vorba ceea!

te pupaaaaam!

ina bixade spunea...

Lucian, Miki, intirziatilor, multumesc ptr. urarile voastre intirziate:) Lucian, cel mai convenabil sa ajungi in US este Loteria Vizelor, te-am mai invatat! Sau sa-ti gasesti o gagica cetatean US care sa se marite cu tine...loteria vizelor este cea mai buna varianta, totusi!ah, acum vad pe geam, se intuneca afara si nu mai vine fotograful sa ma traga in niste poze aici pe linga casa, pentru noul meu post, ca mi-a trebuit blog fotografic:) revin!!! va puuup

Lucian spunea...

Ina, pentru mine ar fi prea simplu sa particip la loteria vizelor. Mai sunt si alte metode, in afara de insuratoare :). Parca nu despre immigration era vorba aici :)