joi, 9 iunie 2011

Midnight in Paris

Este titlul filmului pe care l-am vazut zilele trecute si care m-a convins ca Paris este un oras pe strazile caruia trebuie sa ajung intr-o buna zi sa ma plimb...indragostita. Nici nu cred ca ar avea farmec altfel...Nu m-a atras niciodata acest oras...pina acum citeva zile, cind magicul din filmul lui Woody Allen m-a facut curioasa si chiar nerabdatoare sa-l cunosc in -carne si oase-. Dar pina una alta, sa ne plimbam pe strazile orasului meu cel mai preferat: New York! Chiar asa, orasul vostru cel mai indragit care este? Ia sa vedem! Va sarut cu drag!

21 de comentarii:

Anonim spunea...

Fara indoiala Seattle, verdeata 365 zile pe an, un aer imbibat cu miros de conifere mai ales dimineata, un oras dinamic cu un stil aparte....un oras de vis

Zâna de la colț spunea...

Grea alegere! Budapesta. Nu numai pentru ca am petrecut acolo cei mai frumosi si mai linistiti doi ani, ci pentru că are istorie, grandoare și oameni faini.
Cât despre Paris, e minunat și când îl vezi atârnată de brațul iubitului, și cu gașca de fete vesele și neobosite. Să anunți din timp dacă treci gârla, avem și noi, zânele, în plan o escapadă la Paris, poate ne sincronizăm cumva.:-)

florentin spunea...

Berna: Cel mai frumos oras medieval .
Aflat intr-o regiune plina de dealuri, cu numeroase paduri, Berna ofera pur si simplu o alta lume, departe de aglomerarile urbane sufocante. Partea veche a orasului, cu casutele sale vechi si strazi inguste, se imbina minunat cu peisajul si mai ales cu frumusetea maiestuoasa a muntilor Alpi.

Anonim spunea...

draga mea,daca aterizezi la Paris ,indragostita or not,tragi o fuga pana in sud,la noi,chiar daca cunosti deja coltul...Eu am adorat zilele petrecute la Paris insa Orasul meu preferat e Nice,il cunosc foarte bine,un adevarat coup de foudre..Hai te pup,E.

Anonim spunea...

Scumpa mea..ma intreb oare cum de nu ai ajuns si la Paris!?...La cat ai misunat tu prin lume:))..Daca ai ocazia mergi si acolo...nu cred ca ai nimic de pierdut:)Pozele sunt superbe si salopeta ta neagra e bestiala...can vii in tara sa mi-o faci cadou..hehe...te pup C.

Anonim spunea...

PARIS JE T'AIME!
Am ajuns la Paris fara sa vreau,fara sa aleg si nu regret nici o secunda,aici am prins viata... Parisul a devenit orasul meu de suflet de aceea am decis sa raman aici.Cand spui Paris spui viata boema, arta, moda,pofta de viata, luxul de a evada din cotidian, intr-un cuvant RASFAT!Parisul trebuie simtit,e o stare de spirit.
Te astept cu drag in minunatul oras de pe Sena.
From PARIS with love,LILI.
PS. o ultima sugestie-pt.a simti Parisul cu adevarat este neaparat necesar sa fii alaturi de persoana iubita.BISOUS:)

Anonim spunea...

indragosteste-te... abia apoi gadeste-te la paris...
am calacat strazile pariziane de multe ori... nu mi se par mai demne de dragsote decat cele newyorkeze sau bucurestene...
dragsotea este importanta... nu locul unde te bucuri de ea...

ina bixade spunea...

bine, doamnelor si domnilor, cum ziceti voi, asa sa fie:) pe curind

irina spunea...

Uite si eu o sa zic Paris,din ce am vazut pana acum.Are ceva al lui,ce n-am gasit in alta parte.Atmosfera aia pariziana ;)

si Roma mi-a placut,da' n-am putut face abstractie de limba romana pe care am auzit-o peste tot,nu avea atmosfera italiana ci romana.

si mi-a mai placut Atena,poate pt.ca acolo am fost tare indragostita si iubita,sau pt.ca am o feblete pt greci si limba lor.

Desi la fel de mult imi plac franceza si italiana.

Cred ca fiecare oras are farmecul lui daca il descoperi si mai ales daca ai norocul sa ai langa tine persoane dragi si inima plina.

ina bixade spunea...

Bine, d-na Bek. Nu am nici o indoiala ca voi merge la Paris in viitorul apropiat.(orice fixatie am, trebuie sa o rezolv, ca altfel nu am liniste:). Te-am pupat

Strumful spunea...

Ina arati foarte bine! Orasul meu preferat este Milano, dar imi place si Vienna.

ina bixade spunea...

Thanks, Sofia!

A.O. spunea...

Si ce este cu Berlin ? Nu ca as fi locuit acolo, dar de cate ori la-m vizitat am gasit si Paris si Roma si Moscova si Istanbul. Deci foarte divers. ;)

ina bixade spunea...

A.O: am auzit ca Germania e o tara frumoasa, civilizata si curata, doar ca oamenii sint cam reci. Nu am fost, dar nu as refuza la o adica, o plimbare pina acolo.

Irina spunea...

Uite sa rasfoiesti imagini din Paris- un blog pe care l-am descoperit relativ recent si mi-a atras atentia.
http://paristhroughmylens.blogspot.com/

ina bixade spunea...

Merci, d-na B! La Paris voi merge cu cineva care a trait acolo citiva ani si deci este familiariazat cu imprejurimile pariziene, ceea ce inseamna ca voi fi ghidata tres bien:).

Unknown spunea...

Buei, stai sa ma gandesc.
Indragostire la prima vedere - Viena. Simt si acum fluturasi in stomac cand ma gandesc la orasul acela.
Saint Malo - niste vanturi hiper-enervante care, se pare, nu se lasa duse de pe acolo, dar orasul si atmosfera e brici brici. Fostul oras al corsarilor francezi, deci iti dai seama....
Dar daca ar fi sa ma instalez undeva...Dinan, un satuc in Franta, arata ca in povestile lui Grimm, da un search pe Google, Dinan imagini. Trebuie sa le vezi ca sa crezi.:)
Si Parisul mi-a placut dar poate asteptarile au fost prea mari ....Nu m-a impresionat placut, asa ca alte orase. Desi are tot ce asteptam. Chestie de gust probabil.

ina bixade spunea...

Frumos, Laura. Thanks

simona mihai spunea...

Am vazut Parisul de curand.

E o poezie, e un vis nebun ce se deruleaza in slow motion, e o soapta si un balamuc deopotriva, e filosofie, e bourgeois, e erotomania in depline drepturi, e o spaima, e o baba cocosata careia i se vad desuurile murdare.

Dar Parisul e mult mai mult de-atat..

ina bixade spunea...

Frumoasa descriere, Simona. Am retinut.

Anonim spunea...

Daca ar fi fost dupa mine,mi-as fi dorit sa ma nasc,sa cresc,sa iubesc,sa ma desavarsesc,sa imbatranesc si sa mor in Port Grimaud(e fascinant,credeti-ma).