duminică, 25 decembrie 2011

La la la diri diri da!

May Christmas joy remain with you to brighten up the New Year too! La New York avem un Craciun pe gustul meu, tomnatic si nu unul inzapezit cu sanie si zurgalai, un Craciun asa cum imi place, armonios si linistit, fara parfum de sarmale, cirnati spinzurati in brad sau intinsi in farfurie ori butoaie cu varza murata. Cine spune ca trebuie sa taiem purcelul, sa mincam soric si sa facem racituri, sau sa mergem cu plugusorul, ca sa simtim Craciunul?

Orasul straluceste pe acorduri de muzica, dragostea in alb si negru rataceste-n aer, mirosul de castane coapte se imprastie, oamenii au un spirit saltat, in timp ce contul in banca li se goleste, dar hei, o data pe an se celebreaza Mos Craciun, asadar sa vina cadourile alea odata, cit mai multe si mai scumpe (rid, dar... cum sa spun eu, vorbesc serios).
Va sarut, imbratisez si sa ne regasim cu bine in fabulosul 2012 cind...o sa fie si mai frumos, nu-i asa? Cu drag, Ina
AICI am mai adaugat fotografii facute zilele astea.

Later Edit: Iata si ultima mea activitate artistica, sa dati sonorul mai tare:)

15 comentarii:

florentin spunea...

...numai ganduri bune,atat pt noi cat si pentru cei dragi... un uragan de fericire, dragoste si liniste in "fabulosul 2012".

Anonim spunea...

Ce fain sa ai un artist in viata ta:)

ina bixade spunea...

Da, activitatile mele cotidiene s-au schimbat: cind nu facem poze, facem filme mute ha ha..in orice caz, eu am ales coloana sonora, titlul si secventa slow motion:)) Un lucru e clar: am fun!:)

Alex spunea...

La NY nu există Crăciun decât în reclamele de la TV sau cele din magazine. Totul e fake neavând decât un singur scop: vânzări, profit. Nu se compară cu Crăciunurile pe care le petreceam acasă în România, cu totul alt spirit.

ina bixade spunea...

Yeah, right!

alien (from Toronto) spunea...

Filmul este super! Sa mai faci, vreau sa vad continuarea :) Happy New Year!

ina bixade spunea...

Hey alien, desi a fost interesant experimentul cu micul filmulet in care m-am abtinut cu greu sa nu rid, prefer totusi sa ma hilizesc n fotografii.

Cu toate astea, cum artistul din viata mea isi testeaza pe mine aptitudinile de viitor regizor, cine stie, o aparea si "Ambiguity in black and white" part 2 :) hai la multi ani

Anonim spunea...

si totusi... eu simt ambianta craciunului la NY... si asta in fiecare an...
chiar cred ca... cele mai frumoase sarbatori de craciun le-am petrecut aici... si cel mai nepotrivit a fost acum cativa ani... in florida...
cat despre cadouri... da... sunt si ele o atractie de sezon... care imi plac...

Anonim spunea...

fain videoclipul tau... felicitari...

ina bixade spunea...

Ovidiu: si eu am petrecut un Craciun in Florida si mi s-a parut ciudat sa fiu pe plaja sub soare. Personal, cred ca NY are un farmec aparte de sarbatori, dovada sint si turistii multi care vin special in sezonul asta.

Liana spunea...

La multi ani ! Un an si mai bun, deosebit, si cu multe satisfactii, indiferent de intensitate. Te imbratisez, cu drag, Liana.

ina bixade spunea...

Liana, merci! Si... conteaza intensitatea:) la multi ani!

Modesta spunea...

:)) neaparat trebuie sa prind sarbatorile de iarna la New York. Ingenioasa ideea cu filmul.
Sa ne auzim cu bine si in 2012. La multi ani americanesti!Sa ne traiesti!

Irina spunea...

da, Craciunul se simte cel mai bine in familie, indiferent de ce manânci.Eventual si cu un brad pe care sa ti-l darâme cel mic de vreo 2 ori, ca cioburile de globuri sparte aduc noroc in noul an :))
sa ai un an artistic!

Strumful spunea...

Un an perfect cu multa dragoste si multe locuri frumoase de vazut si tot ce iti mai doresti.
Te pupa si Iulia