marți, 21 octombrie 2014

Josephine


Josephine s-a nascut de una singura si, de buna voie, asa avea de gind sa traiasca: prin filtrul singuratatii ei, indiferent ca cineva ii era aproape sau o iubea. Pustietatea era starea care-i placea cel mai mult pentru ca asa se simtea cu adevarat libera. Secretele ii erau in siguranta, simturile ii erau protejate. Rareori voia sa aiba oameni prin preajma. Ii gasea galagiosi si dintosi. Cu toate astea, se mai folosea de ei, amuzindu-se pe seama banalitatii lor si testindu-le onestitatea. Vanitatea si fatarnicia acestora, insa, o ingretosau si, in felul asta, bucuroasa si hotarita se retragea in adapostul ei sigur si solitar…

Aproape pe tot parcursul copilariei ei, Josephine a fost o slabanoaga si a purtat parul foarte scurt. Oricum, nimeni nu s-ar fi sinchisit sa i-l impleteasca sau sa i-l prinda in doua cozi. Fiind produsul a doua oi negre, era un copil neglijat. Isi vedea singura de visurile ei copilaresti si se legana neincetat. Sarmana Josephine! Nimeni nu ar fi banuit ca avea sa se legene pina la 30 de ani…Nici macar ea.
Implinise noua ani cind, imbracata in pijamale de bumbac, statea pe pat, in fund, proptita intre genunchii unui barbat. Se uitau la televizor. Deodata, ca din senin, ca dintr-o joaca, ca din intimplare, descoperea ceva straniu care-i aducea placere. Frecindu-si pulpele lipite si necoapte, intr-un mod lent, discret, dar insistent, un bulb carnos dintre picioarele-i subtiri, se activa, provocindu-i o placere straina pe care nu o intelegea, dar, despre care avea sa afle mai tirziu, ca oamenii mari o numeau strident si cu rinjetul pe buze, orgasm.

Desi muschii picioarelor ii erau obositi de la atita incordare, repeta miscarea din ce in ce mai curioasa. Tresarea de placerea nemaintilnita pina atunci, care-i iesea buluc de sub pijamalele inmuiate.
Teama de a fi descoperita, depistata, de barbatul intre ai carui genunchi statea, ii sporea si mai mult bucuria proaspat cunoscuta si-i accelera palpitatia. Emotia fricii ii placea. Auzea soapte in urechile ei mici, soapte pe care nimeni nu i le soptea: Josephiiine, Josephiiine, Josephiiine shhhhh
Josephine era fiziologic sanatoasa si raspundea stimulilor. Era un semn bun. Avea sa fie o femeie dezvoltata
normal din punct de vedere erotic si sexual…

Niciun comentariu: