joi, 19 iulie 2012

Hot summer in the City!!!

Eu iubesc toate verile, oricit de aprinse ar fi! Rid de oamenii care, pe timp de canicula, isi doresc ger, iar atunci cind pietrele scrisnesc, isi doresc soarele linga ei. Omul, un caraghios vesnic nemultumit... Vara mi se dezgheata nostalgiile, mi se dezvelesc picioarele, gindurile mi se racoresc, visele se inmultesc! Vara as cutreiera in lung si-n lat, vara as saruta iarba si pamintul cald, vara mi-as alege-o drept sora, verii i-as zimbi mereu. Cum sa nu iubesti vara, cum sa-i gonesti soarele, cum sa vrei sa-ti fie frig si sa visezi la oameni de zapada? Omul, un caraghios vesnic nemultumit...

16 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte draguta pledoaria ta pentru vara. Si f faine noile fotografii de pe album. Enjoy your hot summer, girl!

Mihaela spunea...

DAAA !! Cat adevar ai spus ! Niciodata nu m-am plans de caldura..iubesc prea mult soarele,nu mi-as permite vreodata sa mi-l alung.Mi-e draga vara,de nu mai pot ! P.S. Oamenii sunt vesnic nemultumiti, n-am sa-i inteleg vreodata !

Anonim spunea...

Oui mademoiselle , moi aussi j'adore l'été!

Vara=tinerete, libertate,par in vant si mangaieri de soare.
Cat despre oameni, si fericirea e prea putin pentru omul vesnic nemultumit.
Te pup si sa te bucuri de vara,Lili.

Liana spunea...

Asta mi-a placut cel mai mult: "mi se dezvelesc picioarele". Frumos ai scris despre vara si asa ar trebui sa gandim ... frumos.

ina bixade spunea...

Frumoasele de voi, sinteti niste varatice:)Va imbratisez pe fiecare in parte, pentru ca nu am mai facut-o demult.Muahh

Manyka spunea...

Bine ai revenit, naluco!:) iubesc vara, iubesc copacii verzi, desi am crescut la munte in Ro intotdeauna am iubit vara, marea. Sunt convinsa ca omul de la ses, mare iubeste muntele, zapada si tot asa.
Lumina soarelui te face mai fericit, simti ca atingi o pace interioara care te face multumit. Vara o ador pentru ca pot sa imi arat pedichiura cea rosie:) bronzul si ochelarii de soare.
Acum trecand peste toate acestea este ceva ce pur si simplu "I hate it".... umiditatea. brrrrr
Intrebarea mea care are nevoie de un urgent raspuns ASAP : De unde ai achizionat rochia cu pete maronii care nu prea sunt sigura ce reprezinta ...inimoare, frunzulite, sau pisicute, dogs..something:) E adorabila iar tu arati magnific in ea, mai ales cand te rasucesti jucaus in fata unei banci. so, I have to have it , too:)
Thx, Ina!

ina bixade spunea...

Manyka, da, umiditatea este enervanta, dar m-am obisnuit si cu ea. Rochia aia cu pisici este de la Zara. Este practica si usoara, asa ca de vara. Alte rochii ce le-ai mai vazut sint de la Lord and Taylor(magazinul meu preferat) si Beyond Vintage. Eu de regula port pantaloni, dar vara asta nu-mi vine sa mai ies din rochii. Spor la cumparat rochii cu pisici!:)

Manyka spunea...

Lord and Taylor is my favorite store, too:)
:(( nu avem Zara store in Michigan!! damn it! cu prima ocazie cand merg in Chicago o voi cauta sau posibil sa o caut online. Thanks, girl!

O femeie spunea...

tataia mea avea o vorba: "pt ce vine de Sus, sa multumim".
Asa ca ne bucuram si profitam de ploaie, de soare, de frig, de nori, de tot. Altfel de arata Cineva de Sus, si reversul medaliei.

ina bixade spunea...

Manyka, ma bucur ca iti place Lord&Taylor. Hmm, Michigan, zici? Am stat prin locurile alea cam o vara. Mi-a placut Ann Harbor ca era centru universitar...

arakelian, daca Cel de Sus ne trimite un Tsunami sau taifun, nu cred ca ne mai bucuram asa mult si nu prea avem pentru ce sa multumim:) dar da, pentru vara ii multumim!

Anonim spunea...

Mie imi plac verile racoroase si ploioase. Nothing beats walking in the soft summer rain without an umbrella. Si chiar e nevoie de ploaie ca ne sufocam aici in Canuckistan :)

Pozele tale sint delicioase, as usual. They always make me think of a relaxing Saturday afternoon. Si ma binespun, asa ca continua cu click-click :)

ina bixade spunea...

Hey, alien, nu am mai vorbit demult. Ai dreptate si tu, vara poate fi sufocanta, uneori, dar e clar ca o prefer in locul unui ger ascutit si dezavirsit.

D-apai alta treaba nu prea am de facut, facem poze ca si cum ar fi in fiecare zi a relaxing Saturday afternoon:)

Strumful spunea...

La Viena e o vreme superba, nu foarte cald, ploua mult....clar de vreme nu ma plang, aici, in tara la noi da, dar ratez vara de acolo anul asta.

ina bixade spunea...

hey, Sofia,nu stiam ca la Viena verile sint ploioase. Iti trimit niste soare de aici! te-am pupat

florentin spunea...

Inteleg ca tu esti responsabila de verile calduroase ,caniculare .Am si eu o rugaminte !Se poate sa trimiti si niste nori cu picaturi mari de ploaie ? Merci ,anticipat!:)

Anonim spunea...

Admiring the persistence you put into your site and detailed information you provide.
It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same out of date rehashed information.
Excellent read! I've bookmarked your site and I'm including your
RSS feeds to my Google account.
Feel free to surf my web-site : chase your dreams